Auto rijdt bromfiets aan, twee gewonden

3
Auto rijdt bromfiets aan, twee gewonden

Bij een verkeersongeval tussen een auto en een bromfiets zijn zaterdagmiddag twee mensen gewond geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de aanrijding aan het eind van de middag plaats vond aan de Indira Gandhiweg in Suriname.

Het voertuig reed over de weg en wilde afslaan naar een inrit van een warenhuis. De bestuurder lette daarbij niet op een bromfietser die kwam aangereden, waardoor er een aanrijding ontstond.

Twee mensen raakten gewond en werden op eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De schade aan de bromfiets was aanzienlijk.

3 REACTIES

 1. Het is een feit dat veel auto bezitters de verkeersregels niet kennen of aan hun schoenzool lappen. Hij moet de medische kosten betalen en een nieuwe bromfiets vergoeden. Hopelijk is hij/zij verzekerd. Gewoon de harde aanpak nu gaan inzetten. Het gebeurd te vaak. Hopelijk herstellen de aangereden personen voorspoedig.
  gemodereerd

 2. Zowel bromfietsers en automobilisten, rijden als kippen zonder kop in Su. Met een belegde broodje en een soft kan je, je rijbewijs halen. 1 maal in het verkeer lappen ze de regels aan hun laarzen, tenminste als dat hebben geleerd. Daar heb ik mijn twijfel aan, vandaar al die ongelukken dat plaats vindt.En erger nog, iedereen schijnt haast te hebben in Su, en ze hebben een kort lontje in het verkeer. Als een Sranang man / Uma voorrang heeft, zal hij / zij dat ook nemen, maakt niks uit of dat overleven of niet !( Hierbij de goede onder ons nagelaten )
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Als mensen eenmaal hun rijbewijs hebben gehaald, lijkt het vaak alsof ze de verkeersregels zijn vergeten. Men doet maar wat hem/haar het beste uitkomt.
  En dat is niet alleen in Suriname het geval.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.