dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Weer busvergunningen ingetrokken en hoge boetes uitgedeeld

VIDEO: Weer busvergunningen ingetrokken en hoge boetes uitgedeeld

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een grote verkeersactie vrijdagochtend aan de Duisburglaan, werden deze bussen aan de kant gezet. Daarbij heeft het Korps Politie Suriname weer een aantal buschauffeurs die in overtreding waren aangepakt. Er werden meer dan 12 busvergunningen ingetrokken en hoge boetes aan buschauffeurs uitgedeeld door de politie.

Het ging om een controle op de route PSB. Verkeersvonnissen werden ter plaatse afgehandeld. De ingetrokken vergunningen worden voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Surinaamse ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie.

Precies een week geleden heeft de Verkeersunit van regio Midden tijdens verkeerscontroles aan de Indira Gandhiweg ook al twaalf vergunningen ingetrokken van buschauffeurs die de Paramaribo-Lelydorp route onderhouden.

Een filmpje van de actie vrijdag:

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2919444271449596/

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Het eind van de NDP is in zicht. Ze stelen, bedriegen en manipuleren het volk van en Suriname om de laatste gelden nog te stelen. Goodbye NDP en DDB en de 40 rovers. Weg met ze.


  Maak melding
 2. Hele goede zaak van KPS, streng optreden, boetes uitdelen en al deze bussen onderwerpen aan strenge controle. Banden check, remmen,verlichting, richting aanwijzer controleren. De regels moeten zeer streng nageleefd worden. Pluim voor de KPS. Dit moet elke dag gebeuren.
  Bussen die niet aan de strenge eisen voldoen in beslag nemen en naar de schroot.
  De passagiers hadden ook allemaal hun geld terug moeten krijgen.

  Hele goede actie ga zo door.


  Maak melding
 3. Goed zo. Op de hoek van de zonnebloemstr en de Gemenelandsweg moeten jullie goed naar de camera’s kijken. Wie rechtsaf baan sorteert kan niet rechtdoor rijden.


  Maak melding
 4. KPS good job, het gevolg laatkomende werknemers en scholieren. Deze passagiers hebben met de aktie niets van doen maar worden meedogenloos gedupeerd. KPS had het SNL kunnen vragen om assistentie door het inzetten van 2/3 bussen om de passagiers toch nog naar hun bestemming te brengen.


  Maak melding
 5. KPS leest Waterkant ook, heel veel ideeen worden ook nog uitgevoerd. Zie maar wat jullie commentaar ook nog kan opleveren, negatief of positief. 22 jan. werd ook bepaalde scholen gesloten, wel een hele dag dus 15 min laat op school moet geen probleem zijn, kinderen hebben ook een mond om het op school uit te leggen, en de school kan het altijd verifieren.
  TOP KPS!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 6. Beste bestuurders v/h land, is het ook mogelijk dat de klap stoelen verwijderd worden uit de bussen.
  Nar mijn inziens is dat ook een van de grootste ergernissen i/h land, ik heb vernomen dat sommige bussen een subsidies krijgen v/d staat, die moeten ze nu gaan uitgeven aan de bus schafeurs die bereid zijn de klap stoelen te verwijderen en hoop dat kps ook gaat controleren dat mensen ook niet meer in de bus opening staat daar moet ook nog een boete uitgegeven worden en ook de bussen die in bocht stoppen om mensen te laten in En uitstappen zeer gevaarlijk situatie, kunnen er ook plekken gemaakt worden waar de bussen moeten stoppen want, gaat gaat verkeerd . Mensen te lang laten wachten voor een plek die nog open is vindt ik puur hebzucht en geen rekening houden dat mensen naar ht werk moeten , en op zondag horen ze ook te rijden. Kan de persoon die hier over de bus vervoer gaat naar Al deze punten kijken want dit kn de staats kas ook helpen vullen of de straten helpen maken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES