dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGedetineerde (19) verhangt zich in Surinaamse gevangenis Santo Boma

Gedetineerde (19) verhangt zich in Surinaamse gevangenis Santo Boma

-

Does Travel - naar Suriname

Een gedetineerde heeft zich vrijdagmiddag verhangen in de Surinaamse gevangenis Santo Boma. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om de 19-jarige Jurmain M. die vorig jaar in verzekering werd gesteld.

De redactie verneemt verder dat de man vrijdagmiddag om 12.30u hangend aan een touw werd aangetroffen in de bekendste gevangenis van Suriname. Een ingeschakelde arts stelde vast dat de man overleden was door ophanging.

M. zat in de gevangenis vanwege mishandeling, poging tot zware mishandeling en bedreiging. De aanleiding voor zijn actie is niet bekend. Het lijk is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Er zijn meer gestoorden buiten dan binnen als je op de indiragandiweg rijdt tussen latour en welgedacht dan zal je ongetwijfeld de conclussie trekken dat vele dwaze weg piraten voor een hangbeurt in aanmerking komen


  Maak melding
 2. Hij vond zelf dat hij onverbeterlijk is en heeft er een zelf een eind aan gemaakt. Waar komt hij met dat touw vandaan? Binnen gesmokkeld.

  R.I.P
  Familie sterkte


  Maak melding
 3. Een mond minder om te voeden, hoop dat er na 25 mei meer mensen zijn voor voorbeeld zullen volgen. Hij was 19 jaar en mishandelde al mensen: wat hij nu gedaan heeft, is een verlossing voor zichzelf, en voor andere mensen ! Moge zijn ziel niet de eeuwige rust vinden.

  bun tori

  Jacko


  Maak melding
 4. Het is zijn leven en dus heeft hij het volste recht om er een eind aan te maken (zelfbeschikkingsrecht).

  In elk geval is hiermee de samenleving verlost van een crimineeltje en dat is geen slechte zaak.


  Maak melding
 5. O wat zijn we toch weer vergevingsgezind maar O wee als het om een directe familielid zou gaan die zichzelf ophing. Dan zou niemand het in zijn hoofd halen om een kwade reactie te plaatsen.


  Maak melding
 6. Gelukkig is de rust weer weder gekeerd hoe ze “Laat Me ” hebben uitgeschakeld die steeds bezig was om ruzie te zoeken met een aantal forum reageerders. Dank je waterkant.net ❤. Jammer dat die jongeman zichzelf van het leven heeft beroofd. Hij had juist de gelegenheid om tot inkeer te komen hoe hij zijn leven kon verbeteren net als “brave burger “


  Maak melding
 7. Kan ook zijn dat hij in Boma een te grote mond had en agressief gedrag vertoonde wat niet alle lotgenoten blij mee was dus een onderzoek zit op zijn plaats.

  sterkte aan fam.


  Maak melding
 8. Gezien de leeftijd zeg ik na Paars kwikie ing leki a bigi basi nanga ing mangboi a boi no bing mang tek ing morro.
  Moge zijn ziel rust vinden bij zijn echte schepper Sterkte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES