Drie verdachten aangehouden bij inval van de Narcotica Brigade

8
Drie verdachten aangehouden bij inval van de Narcotica Brigade
Archieffoto: De politie in Suriname neemt grote hoeveelheden marihuana in beslag.

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname hebben bij een inval op zaterdag 25 januari drie verdachten aangehouden. Het ging om een inval op een locatie aan de Hannaslustweg.

Daar werden verschillende drugssoorten en geld dat vermoedelijk van de drugsopbrengst afkomstig is, in beslag genomen door de politie. Bij de 28-jarige Raoel V. werd hasj, marihuana, een digitale weegschaal en geld aangetroffen.

De 30-jarige Ettiree W. had marihuana en geld in bezit, terwijl bij de 29-jarige Rovanio B. naast marihuana en geld ook Crystal Meth werd aangetroffen.

Het drietal is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld meldt het Korps Politie Suriname.


8 REACTIES

  1. Laten ze maar een inval doen bij de veroordeelde grote drugsbaas bouta.
    Of durven die schijterds dat niet aan ???

    Tegen de kleine criminelen durft men wel op te treden maar de grote (politieke) boys blijven buiten schot. Klassenjustitie.


    Maak melding

  2. Suriname maakt zich nogsteeds druk om iets als wiet. Het is inmiddels via ontelbare onderzoeken aangetoond dat zelfs alcohol meer nadelige effecten heeft en erger is. Ondertussen blijft suriname een grote cocainedoorvoerland en blijven deze lobo’s alleen jagen op een plantje als mairhuana. Surinaamse politie moet leren om prioriteiten te stellen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.