dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWoordenwisseling over uit huis zetten vrouw eindigt in dodelijke steekpartij

Woordenwisseling over uit huis zetten vrouw eindigt in dodelijke steekpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Een 27-jarige in Suriname woonachtige Haïtiaanse man, die zijn partner uit huis wilde zetten, heeft woensdagavond een 37-jarige landgenoot doodgestoken na een woordenwisseling en vechtpartij hierover. De dader hield op die bewuste woensdag zijn partner voor dat zij het huis moest verlaten waarna hij weg ging.

Toen hij in de avonduren terug keerde en zag dat de vrouw nog in het huis was, zette hij haar kledingstukken buiten het huis ten einde haar te dwingen om weg te gaan. Het latere slachtoffer vond deze handelswijze van de man, om zijn partner in de late avonduren uit huis te zetten, niet correct.

Er ontstond eerst een woordenwisseling tussen de twee mannen, waarna zij met elkaar op de vuist gingen. De 27-jarige man liep na dit gevecht naar zijn auto en haalde daaruit een mes te voorschijn. Met dat mes bracht hij de 37-jarige man ettelijke steekverwondingen toe in ondermeer zijn bovenlichaam.

De steekpartij vond plaats nabij de kruising van de J. Lachmonstraat en Brokopondolaan. Na zijn daad verliet de dader de plek om kennelijk uit handen van de Surinaamse politie te blijven. De politie van het bureau Uitvlugt kreeg van het Command Center de melding van een steekpartij met dodelijk afloop op de boven vermelde locatie.

De wetsdienaren deden de plek van het gebeuren aan, alwaar zij het levenloze lichaam van het slachtoffer aantroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast meldt het Korps Politie Suriname in een officieel persbericht.

Na enige tijd meldde de dader zich aan bij de politie met een mes en een houwer in zijn bezit. De man, Nikinson M., verklaarde dat het slachtoffer zich met de houwer had bewapend terwijl hij dat mes als wapen had. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Nikinson M. in verzekering gesteld en de twee scherpe voorwerpen zijn in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer Juanvin Getho, is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. De afdeling Kapitale Delicten van de politie zal belast worden met het nader onderzoeken van deze zaak.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. De VHP gaat heel lang op de mislijder van De Nationale Dieven Partij wachten om te komen antwoorden in het parlement. Van trikt was ook medeplichtig dus ze gaan hem onder de bus gooien en voor alle zekerheid ook even achteruit op hem rijden. Zou mij niet eens zo verbazen als hij ook nog geelimineerd gaat worden op opdracht van bevel even voor de verkiezingen, boi als ik hem was gauw verdwijnen uit de lange arm van bevel.


  Maak melding
 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Kop van het ARTIKEL:

  Woordenwisseling over uit huis zetten vrouw eindigt in dodelijke steekpartij.

  Heel triest.
  Ik dacht dat deze Haïtianen voor hun lotsverbetering Haïti hadden verlaten.

  Want in hun geboorteland Haïti, met de verschrikkelijke voorgaande Presidenten, François Duvalier (bijgenaamd Papa Doc) en vervolgens zijn zoon Jean-Claude (alias Baby Doc) met hun (Tonton Macoutes), was hun leven als mens niets waard.

  Tegenwoordig praat of wil men het probleem niet gezamenlijk meer bespreken voor een oplossing.
  Misschien zijn ze nog aanhangers van de vodou-godsdienst.
  Jammer dat dit nu met de (dood) moet worden opgelost.

  @JZwartmans (Jacko) Fa Waka.
  Echt sari tori.


  Maak melding
 3. Die haitianen hebben van hun eigen land een grote rommel gemaakt. Vervolgens ‘vluchten’ ze naar SU om er hier ook een rommel van te maken.
  Het wordt tijd voor een grote deportatie ronde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES