Nep bericht over aanwezigheid Corona virus in Suriname verspreid

20
Coronavirus in Suriname

Het Ministerie van Volksgezondheid in Suriname heeft zojuist gereageerd op een nep bericht dat momenteel via Whatsapp en ander sociale media kanalen wordt verspreid. In een voicebericht wordt gezegd dat er 3 chinezen aan de Gompertstraat zouden zijn opgehaald die het virus zouden hebben.

“Vanuit het Ministerie van Volksgezondheid en het BOG is er niemand opgehaald, er zijn geen verdachte gevallen voor Coronavirus in Suriname anno 31 januari 2020. Met dit bericht willen we nogmaals benadrukken om alleen de berichten vanuit de officiële bronnen te volgen” aldus het officiële bericht van de Surinaamse overheid.

Indien u iets te melden heeft kunt u 24/7 contact maken via de BOG hotline op 178. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er een persconferentie aan komt.

https://www.facebook.com/infonationaal/videos/171929710795963/

20 REACTIES

 1. Dit is niet zo belangrijk dan de catastrofale fraude en criminaliteit binnen de regering top, centrale bank Suriname idd. Fraude in Suriname is ook een smet, dat geen remedie kent. En die virus is bout-hoef!!!


  Maak melding

 2. Zijn weer bezig, aandacht zoeken meer kan ik niet zeggen, deze idioot weet niet eens dat China geen rechtstreekse vluchten onderhoud met Suriname 🇸🇷 alles gaat via Schiphol dus hoe zouden ze in het KLM vliegtuig ✈️ moeten stappen, ze denken niet na en plaatsten ze dingen op Whatsapp, nogmaals ze kunnen niet om gaan met internet triest is dat .


  Maak melding

 3. Ach ja Surinamers zijn zo goedgelovig. En dan massal delen zonder feiten te checken.

  Je zou zweren dat Facebook/Whatapp in.Suriname is uitgevonden.


  Maak melding

 4. Zo ik wil het liever geloven, want als we haast alle berichten van 1 jaar of beter nog 1 kwartaal dat afkomstig is van de overheid is het altijd begonnen met een flop of beter nu wordt het nep nieuws genoemd om later te mmoeten onderkennen dat het inderdaad zo is.. Beste mede inwoners van ons geliefd land liever treffen we zelfs maatregelen onze overheid heeft al heel lang getoond dat het na wat als zogenaamde onwaarheid moest blijken later de naakte waarheid bleek te zijn… Gaat u maar na het nieuws van de Governor, eerst was het niets serieus nu is onze kasreserve met 100 miljoen us dollars benadeeld, etc… 1 ding moet vaststaan onze overheid heeft ons al genept op vele gebieden laten we op onze gezondheid letten want dat kan geen enkele lening dekken… Ik neem die melding wel bloedserieus!!!!!
  Aan de overheid zie dit niet als een aanval, dus voordat er mensen zijn die negatief zullen reageren ga maar het archief van waterkant.net na en lees dan haast alle meldingen van de overheid werd later de waarheid…. just Saying Health can’t be bought there isn’t a loan or depth that can replace good health, dus mensen vooral ouders waakt u over uw kinderen en gezin… Tot zover is er geen vaccine tegen het virus dus extra alert de WHO heeft de noodtoestand wereldlijk uitgeroepn voor dit virus…
  Ik bid al, laten we gezamenlijk bidden…


  Maak melding

 5. @ Sammy

  Javanen Chinezen Indianen en Hindustanen, zijn ook glad harigen: dus weet je schrijft !
  Als je het over een Chinees hebt schrijft het dan gewoon, en draai er niet om heen.
  Pikin Ingi booi is geen indiaan, hij is een bastard :

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 6. Ik zeg het wel eerlijk. Ik vermijd Chinezen nu voorlopig. Eet niks bij ze of koop war bij ze. We mogen risico’s nemen. Eerst de sars en nu dit. Heel gevaarlijk dit.


  Maak melding

 7. Ik las dat iemand schreef dat alles via Ams suriname binnenkomt en hiermee het idee geoppert wordt dat het dus safe is..
  Wel, 3 minuten onderzoek op internet wijst uit dat er ook andere verbindingen zijn om su binnen te komen dan alleen Ams. Dus dat comment was kort door de bocht !
  Daarnaast is het een vast gegeven dat elke regering in beginsel zal trachten om paniek en massa hysterie onder de bevolking te voorkomen en niet meteen zal toegeven !
  Voorts is het eveneens bekend dat er goederen zowel via lucht- en zeevracht Su binnen komen. Wat voor maatregelen heeft de regering getroffen om de veiligheid van diens inwoners veilig te stellen ?
  Wordt de bevolking voldoende geinformeerd hieromtrent of gaan we de put pas dempen als ’t kalf verdronken is ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.