dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan beroofd en verwond bij rotonde Van ’t Hogerhuysstraat

Man beroofd en verwond bij rotonde Van ’t Hogerhuysstraat

-

Does Travel - naar Suriname

Een man is gisteravond rond 23.30u beroofd en verwond bij de rotonde van de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer liep bij de rontonde en plotseling werd overvallen door een rover. Het slachtoffer stribbelde tegen en werd daarbij door de crimineel gestoken met een scherp voorwerp in zijn rechter bovenarm.

Bij het tegenstribbelen werd de aangever ook geslagen in het gezicht en hield daarvan een barstwond over. Na de daad koos de rover het hazenpad. Het is vooralsnog niet bekend wat hij precies heeft buitgemaakt. Het is ook nog niet bekend hoe de verdachte de plaats heeft aangedaan en verlaten.

Het slachtoffer liep na de beroving richting haven opzoek naar hulp. Bij het kantoor van Newmont kreeg hij hulp van iemand, die meteen melding van het voorval maakte bij het Surinaamse Command Center. De politie van bureau Nieuwe Haven werd vervolgens gedirigeerd ter plaatse voor onderzoek.

Bij aankomst van de wetsdienaren bleek dat het slachtoffer behoorlijk bloedde. Een ambulance werd ingeschakeld waarna het slachtoffer is afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
 1. WAT DOET DIE MPP MINISTER VAN JUSTITIE??????????????
  ELKE DAG BEROVINGEN. LETTERLIJK ELKE DAG.
  WAT IS JOUW BELEID MINISTER. HOE BESCHERM JIJ SURINAME EN BURGERS???????????
  DIT MOET NOU ECHT GAAN OPHOUDEN.


  Maak melding
 2. OP DEZE MANIER KOMEN GEEN TOERISTEN MEER. HOE WIL HET LAND VERDIENEN. NERGENS BEN JE VEILIG. ELK MOMENT KAN JE EEN MES OF WAPEN IN JE RUG ERVAREN.
  DIT IS EINDE TOERISME. VEILIGHEID IS -100%.


  Maak melding
 3. Het wordt met de dag erger in Su, het land is totaal naar de klote: men heeft, helemaal geen geen normen en waarden meer voor elkaar !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 4. Ai baja mensen beroven is . Onze gevangenissen zijn vol. Er wordt gesproken over de doodstraf uitvoeren of op de vlucht doodgeschoten. Is ook een bekend fenomeen in ons land.


  Maak melding
 5. Is dit alles wat de Rovers Regering heeft gebouwd met miljarden leen geld, er zou toch een moderne ziekenhuis komen net als in Dubai. Het is een uiteindelijk een Pinabai ziekenhuis geworden.


  Maak melding
 6. Ik vraag me echt wel af waar je veilig bent in Suriname.
  Zou een bodygard niet misplaatst zijn maar wel eentje met een vuurwapen
  Zou een business kunnen zijn om een bedrijf te starten “huur een bodygard”


  Maak melding
 7. Ik raad mensen af om naar Suriname op vakantie te gaan.
  Heb zelf meegemaakt tijdens mijn vakantie, zat ik op het balkon te genieten s’avonds uiteraard zonder verlichting, wat mij opviel er reed steeds dezelfde auto met blauwkoppen rond om te observeren. Ik ben naar binnen gegaan alles op slot gedraaid verlichting uitgeschakeld in de woonkamer en gluurde tussen de gordijnen naar de straat en ja hoor die auto reed nog een keer langs en daarna niet meer !!!! Ik bedoel maar. Wat ik mij ook afvroeg dat in de hele straat niemand op het balkon zat? Nu weet ik waarom !!!!!!


  Maak melding
 8. Geen enkel dag in Suriname gaat voorbij zonder dat een misdaad gepleegd is.
  Dit is de normale Suriname heden.Het trieste is dat een parade gelopen wordt voor de van moord veroordeelde lijder.
  Dit geeft verkeerde hoop aan de rest van de criminelen.Ze maken ook recht op een parade.Justitie in Suriname is echt een grap te noemen.Bouta heeft van Suriname tot puinhoop gemaakt.


  Maak melding
 9. Ha..ha..deze minister vn juspol is alleen gud voor lintjes knippen,ondertekenen van stukken en nit te vergeten rokkenjagger .pley wang mooi booi nanga mond zoveel tanden waner hy praat.


  Maak melding
 10. Van welke planeet komen jullie ik ken geen enkele land hier op aarde waar er geen berovingen, veerkrachtig, moord, doodslag, oplichting of corruptie voorkomt. Noem eens een land waar dat niet gebeurt. Jullie Lullen gewoon uit jullie nek, denken dat het leven een tuin is met mooie bloemen er zit ook struik gewassen er tussen.


  Maak melding
 11. Ons mooie volkslied begint zo mooi met: God zij met ons Surinaaaaaaameeeee. Hij verheff ons heerlijk land
  Alleen jammer dat na de onafhankelijkheid in 1975, de eerste 2 regels niet meer van toepassing is voor Suriname !!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 12. Hier in Nederland heb je de zelfde ka. Elke dag fucking berovingen en steekpartijen. Nederland crimineel land. Handgranaten neer leggen, Uzis, en andere machinegeweren gebruiken, op straat zonder reden in mekaar geslagen, woning inbraken, beroven van winkels, berovingen van oude mensen die zwaar mishandeld worden en vaak dood gaan, vele daklozen en zwervers, drive by shooting, drugshandel, afrekeningen normaalste zaak van de wereld. En vergeet de armoede niet het tekort aan woningen. EN MAAR BLIJVEN ZEGGEN DAT HET ZO GOED GAAT MET NEDERLAND. MI MARS💩💩💩.


  Maak melding
 13. Brada nanga Sa , lang leve Suriname! Disi na a trailer foe 25 februari ssangg kon de. Alla deng doezoeng sma ssng beng kon ondersteun mi, mi hi Joe toestemming foe go ffefoeroe. Deng No mang sroto mi en mi No e go sroto Joe alamala ook tu . Gado blessie Joe . Gran Tani!!!


  Maak melding
 14. De doodstraf nu invoeren anders is het te laat! Prioriteit nummer 1 is stemmen hierover in de DNA liever vandaag dan morgen er is geen tijd meer te verliezen anders wordt het land geïsoleerd van de buitenwereld…… is het einde zoek en zitten we met de gebakken peren.


  Maak melding
 15. Tigritigri, brave burger en Afiba, jullie hebben precies verwoord wat ik kwijt wilde. Toch blijven die boerietjies zoals Ali en de rest stront uitkramen met hun kortzichtige vol met zaagsel gevulde hersenen. De wereld is een klote zooi geworden, dus niet alleen Suriname.


  Maak melding
 16. Tja met 100Srd, en een voedsel pakket, kom je niet echt verder, dus dan moet je wel gaan roven.
  Misschien aan Bouta vragen of hij volgende keer iets meer wil uitdelen.


  Maak melding
 17. @tigrikati, wat denk je van Denemarken daar kan je nog met de deur op slapen.
  Maar weet je wat bij sommige vergelijkingen naar boven komt, is dat alles maar met Nederland vergeleken wordt, vergelijk ook de medische zorg , de AOW systeem en pensioen regelingen en onderwijs, het loopt niet soepel maar het is er wel.Ook de WW en de bijstand die bij onze landgenoten heel populair is. Jullie kunnen alle negatieve dingen opsommen, maar houd je bij ons kleine bevolking van nog geen 500.000 inwoners. Is het nodig dat wij zo tegenover elkaar moeten staan. Is het echt onmogelijk met zo weinig mensen om fatsoenlijk met elkaar om te gaan. Hindoestanen,Creolen, Javanen en ook de boslandbewoners en de niet genoemde personen, we zijn allemaal SURINAMERS, hoezo gaat wie dan ook zich boven een ander verheven voelen? Het lijkt wel alsof wij gedegradeerd zijn tot een stelletje inboorlingen zonder enige fatsoensnorm.😞 Is dit wat deze regering met ons doet?


  Maak melding
 18. Tigri en Afiba
  Jullie hebben wel gelijk hoor. Overal, dus ook in Nederland gebeurt heel veel dat misschien nog vele malen slechter is.
  Ik denk dat je het als volgt moet zien:
  als er mensen overlijden aan bijv het Coronavirus, vind je het erg.
  Maar als het een familielid is vind je het verschrikkelijk. (en hoe lager de graad hoe erger)
  Dan doet het meer pijn toch?


  Maak melding
 19. Grote verschil is

  Bevolking Nederland 17,18 miljoen (17.180,000)
  tegenover (563,402)
  Bevolking Suriname 563,402 duizend
  nog niet eens 1 miljoen

  Ik hou van Suriname hoor maar als je hier bij stil staat gezien Criminaliteit met het actuele aantal inwoners van het land dan maak ik me wel zorgen.

  De rovers en inbrekers in Nederland moorden niet 123
  tenzij het een druks conflict/oorlog is onderling.

  soms hoor je dat iemand al zijn spullen bij een roof afstaat en niet tegenstribbelt toch vermoorden ze die mensen, niemand durft in Suriname met sieraden rond te lopen
  (terwijl dit gewoon zou moeten kunnen.)


  Maak melding
 20. Je moet elke rover zonder aanzien des persoon direct neer knallen,dan gaan ze het weten.., anders leren ze het niet af..
  Cel straffen helpt niet,, na vrij komen, doen ze het land weer..
  Dus voor eens en altijd, direct naar halen,,, goed voor de samen leving..


  Maak melding
 21. Aviva dat zijn meestal drugs en bende orlog ik woon al 48 jaren in nederland nooit problemen behead.en hier wonen er 18 million mensen in suri nog geen Million.


  Maak melding
 22. Afiba 31 januari 2020 At 14:37
  Hier in Nederland heb je de zelfde ka. Elke dag fucking berovingen en steekpartijen. Nederland crimineel land. Handgranaten neer leggen, Uzis, en andere machinegeweren gebruiken, op straat zonder reden in mekaar geslagen, woning inbraken, beroven van winkels, berovingen van oude mensen die zwaar mishandeld worden en vaak dood gaan, vele daklozen en zwervers, drive by shooting, drugshandel, afrekeningen normaalste zaak van de wereld. En vergeet de armoede niet het tekort aan woningen. EN MAAR BLIJVEN ZEGGEN DAT HET ZO GOED GAAT MET NEDERLAND. MI MARS💩💩💩.

  Ondanks dat het in Nederland niet goed gast en men zijn leven niet zeker is, blijf je daar wonen? Hypocriet ben je zeker ondankbare hond. Kom naar SU om het land op te bouwen maar dat wil je niet. Je blijft liever daar wonen waar alles van wieg tot graf geregeld is daarom moet je je mond houden.


  Maak melding
 23. Alle negatieve dingen over de criminaliteit kom van de VHP Aanhang hun leider is toch elke maand hier kijk hij niet naar het journaal als hij Nederland is , kijk hij niet opsporing verzocht als hij hier is , lees hij geen Telegraaf ,Ad, Volkskrant, NRC Handelsblad, overal op deze aardbol 🌍 is crimminaliteit dus , de VHP aanhangers Nederland of Amerika is niet beter dan Suriname 🇸🇷 Advocaat Wiersman op klaar lichte dood geschoten waar praat men over .


  Maak melding
 24. Iemand zit gewoon te liegen. De criminaliteit is volgens meneer Naarden toch zwaar afgenomen.
  Kennelijk moest hij liegen in opdracht van de leugenpartij NDP.


  Maak melding
 25. De Witte mannen zeggen als het van de lengte niet kan, dan moet het maar van de breedte.
  In Su is er geen werk,en als je geen beroep heb geleerd, dan kan je ook geen werk krijgen.
  En boven de meeste mensen zijn te lui om te werken, ( de goeie daar gelaten )maar je moet elke dag eten. En als je geen middelen van bestaan hebt, dan maar op rovers pad gaan om aan je dagelijkse kost te komen en dat is in Su heel populair. Om deze rovers enig zins te stoppen, moeten ze gewoon dwang arbeid in Su invoeren. Laat de gedetineerden de straten en trenzen schoon maken, onder begeleiding van de militairen.Dan hebben de militairen ook wat te doen dan, de hele dag met hun piemel te spelen ! De belasting betalers zorgen voor deze niets nutters, laat ze ook wat terug doen voor hun dagelijkse vreten wat ze krijgen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES