zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVechtpartij met dodelijke afloop aan de Jagernath Lachmonstraat

Vechtpartij met dodelijke afloop aan de Jagernath Lachmonstraat

-

Does Travel - naar Suriname

Een man heeft vandaag rond middernacht het leven gelaten bij een vechtpartij met een andere man aan de Jagernath Lachmonstraat nabij de Brokopondolaan. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer met een scherp voorwerp gestoken is. Daarbij raakte hij zwaargewond en is ter plekke doodgebloed. De verdachte maakte zich na de daad uit de voeten.

Het Surinaamse Command Center kreeg de melding van het voorval en dirigeerde de politie van bureau Flora ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst van de politie was het slachtoffer niet aanspreekbaar en had veel bloedverlies.

Een ambulance werd vervolgens ingeschakeld om de gewonde man af te voeren naar de Spoedeisende Hulp in Suriname. Bij aankomst van het ambulancepersoneel bleek dat het slachtoffer reeds de geest had gegeven.

Niet lang na het voorval heeft de verdachte zich aangemeld op bureau Nieuwe Haven. Hij is terstond aangehouden. Het motief is nog niet bekend. De politie is bezig met het onderzoek. Zo gauw meer bekend is wordt het bericht bijgewerkt.

UPDATE: De redactie verneemt dat zowel de dader als het slachtoffer Haïtianen zijn. De steekpartij vond op een woonadres aan de Jagernath Lachmonstraat plaats. De dader hield op die bewuste woensdag zijn partner voor dat zij het huis moest verlaten. Het latere slachtoffer vond deze handelswijze van de man, om zijn partner in de late avonduren uit huis te zetten, niet correct. Er ontstond een woordenwisseling welke uitmondde in een steekpartij:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Vreselijk dat dit stelselmatig aan de orde van de dag is. Deze moordenaar heeft een geweten en heeft zich gemeld bij de politie.
  Hopelijk gaat hij voor 20 jaar de bak in.

  R.I.P jongeman
  Familieleden sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 2. Als je geen reactie kunt geven zonder er een politieke wending aan te geven, houdt dan je mond.

  Jammer voor het slachtoffer. Wijs van de dader on zichzelf aan te melden op het buro.


  Maak melding
 3. @ Percival…als je niets hebt te kletsen go dong pre nanga ju bille.

  Homo achtig soort iets
  Er wordt iets hier over doodsteken gezegd en je zeurt maar over de politiek hou toch je kwebbel dicht…RIP jongeman


  Maak melding
 4. @ Afiba

  Er staat duidelijk geschreven dat het Haitianen zijn, en jij schrijft dat het Hindoestanen zijn. In mijn optie 2 mogelijkheden, je hebt niet goed gelezen of jij discrimineert.Ik hou het op het laatste !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Vechtpartij met dodelijke afloop aan de Jagernath Lachmonstraat. (30-01-2020)

  Wat een toestand. Heel triest.
  Ik dacht dat deze Haïtianen voor hun lotsverbetering Haïti hadden verlaten.

  Want in hun geboorteland Haïti, met de verschrikkelijke voorgaande Presidenten, François Duvalier (bijgenaamd Papa Doc) en vervolgens zijn zoon Jean-Claude (alias Baby Doc) met hun (Tonton Macoutes), was hun leven als mens niets waard.

  Tegenwoordig praat of wil men het probleem niet gezamenlijk meer bespreken voor een oplossing.
  Misschien zijn ze nog aanhangers van de vodou-godsdienst.
  Jammer dat dit nu met de (dood) moet worden opgelost.

  @JZwartmans (Jacko) Fa Waka.
  Echt sari tori.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES