dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameBekladdingen op muren gymzaal Ritfeldschool overgeschilderd

Bekladdingen op muren gymzaal Ritfeldschool overgeschilderd

-

Does Travel - naar Suriname

De muren van de nieuwe gymzaal van de Ritfeldschool in Suriname, die afgelopen week waren beklad, zijn dinsdag overgeschilderd. Het ging om vier muren aan de buitenkant van het gebouw waarop er gespoten was met een zwarte spuitbus.

Oud-leerling Andy van Eer en zijn vrienden hebben ervoor gezorgd dat de muren zijn overgeschilderd. De nieuwe gymzaal was nauwelijks vier dagen na de ingebruikname op 20 januari beklad.

Directeur van de school, Janice Fraser, zei eerder aan Waterkant het te betreuren dat pas vier dagen na de opening de muren al beklad waren. Leerlingen hadden de situatie donderdagochtend aangetroffen en hebben toen alarm geslagen bij de schoolleiding.

De school heeft na de ontdekking bij de politie van bureau Uitvlugt melding gemaakt over het voorval. De wetsdienaren zijn ter plaatse geweest en hebben de aangifte opgenomen. De Surinaamse politie heeft de zaak nog in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Oud-leerling Andy van Eer en zijn vrienden dat noem ik nou een toffe snelle optreden.
    De overheid ???????????? Deze ligt te slapen onder de manja boom en de Minister? Die is geld aan het zoeken om……… en dit terwijl Sranang skeer


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES