Aangetroffen lijk in goot is mogelijk van beschoten rover Libanonweg

17
Aangetroffen lijk in goot is mogelijk van beschoten rover

Het lijk dat dinsdagochtend werd aangetroffen in een goot aan de Zwampweg in het ressort Lelydorp, wordt in verband gebracht met een misdrijf. Het gezicht van het ontzielde lichaam vertoont namelijk een schotverwondig verneemt de redactie van Waterkant.Net van bronnen rondom het onderzoek.

De politie houdt ook rekening met het feit dat de omgekomen man mogelijk één van de rovers is, die afgelopen vrijdag samen met drie anderen gepoogd heeft de eigenaar van een veebedrijf te beroven in zijn woning aan de Libanonweg. Daarbij werden de rovers verrast omdat de bewoner vanuit zijn kamer tal van keren schoot op de deur. Naar Waterkant verneemt zijn er meer dan 20 schoten gelost.

De dood aagetroffen man zou mogelijk tijdens de beschieting zijn geraakt door een kogel in het gezicht. Zijn companen zouden hem toen later hebben achtergelaten of gedumpt aan de Zwampweg.

De verschillende afdelingen van het Korps Politie Suriname zitten strak op de zaak van het aangetroffen lijk. De Surinaamse politie heeft de ontdekking inmiddels ook al officieel bevestigd. Zo gauw meer bekend is wordt het bericht bijgewerkt.


17 REACTIES

 1. Hmmmmm……1 minder. Risico van t vak. Zal wel pijn hebben gedaan in zijn gelaat. Dan wordt je door jouw partners in crime als een stuk afval gedumpt.


  Maak melding

 2. Risico van het “vak”
  Hardwerkende mensen beveiligen zichzelf en treden op om agressie op hen te verijdelen.
  Gaat vaker gebeuren is de trend.
  Good or bad?….
  Wie het zeker weet mag het zeggen…….
  Anyway: Win-Win situatie met de overvolle cellenhuizen-probleem en recidive gedrag van deze gasten
  God Bless Suriname


  Maak melding

 3. Pakkans van zijn collega´s is nu 100% dus die mogen de vaas en de deur vergoeden. Stelletje lafaards, nu mogen jullie de ouders eerst gaan troosten en dan de bak in. Voortaan lekker thuis blijven en als je nachtdienst graag wil doen ga maar solliciteren maar dan legaal.


  Maak melding

 4. Mocht dit waar zijn dan feliciteer ik dd heer Gerard met het lucky shot. Dese beesten kwamen niet voor zijn doksen hoor zoals Wendy gelooft. Bravo heer Gerard een 10 met griffel !!


  Maak melding

 5. Eindelijk begrijpen de hard werkende man om zijn bezittingen te beschermen. Deze rovers had de veeboer allemaal moeten neerknallen . Ik geef deze boer een marshal badge.


  Maak melding

 6. Mooi weer een awari minder hopelijk is hij verdronken in het smerige water en zijn gestolen broek volgepoept heeft graag zijn volgescheten broek aan nabestaanden terug geven voor er gezeik komt in de media


  Maak melding

 7. Hopelijk hebben de drie anderen het licht gezien en besloten nooit meer te gaan roven en stelen in de wetenschap verkerende dat zij ook zo gedumpt kunnen worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.