woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameBlokland tegen Mansaram: 'Zorg ervoor dat je jouw kop houdt over Chan'

Blokland tegen Mansaram: ‘Zorg ervoor dat je jouw kop houdt over Chan’

-

Does Travel - naar Suriname

Het wordt zo zoetjes aan verkiezingstijd, dus de verhitte discussies laaien weer op. Dat bleek gisteren op Facebook waar VHP’er Dini Blokland ongekend hard heeft uitgehaald naar NDP’er Sharmila Mansaram, na diens uitspraken over de Surinaamse VHP. Mansaram gaf tijdens Bakana Tori afgelopen week op radio SRS onder andere aan dat VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi andere bevolkingsgroepen zou gebruiken om zodoende president van Suriname te worden.

Blokland diende haar van repliek en zei daarbij dat het juist de NDP is die Mansaram gebruikt. Volgens Blokland ‘moet NDP’er Mansaram zichzelf bewijzen aangezien zij minister wil worden‘. Santokhi brengt volgens ‘ma Dini’ verandering van het oude naar het nieuwe. Mansaram zit volgens haar nog in die roes van ik ben Hindoestaan, jij Creool.

Tegen Mansaram die vroeger bij de VHP zat en de motor is achter NDP platform Faya Pepre Nieuws zegt Blokland: “Vergeet niet dat je jou rok omhoog getild had en jou kont had laten zien in het parlement aan de NDP’ers. Dat gaan ze jou betaald zetten! Wat weet je van de NDP, die racisten daar, de rode negers? Die zwarten die meepraten, die zijn de kruimeldiefjes“, schrijft Blokland in het bericht dat ook hieronder te lezen is.

Aan het eind van het bericht deelt ‘ma Dini’ aan Mansaram mee dat zij haar kop moet houden over Chan samen met Cliff. “Zorg ervoor dat je jou kop houd, over Chan! en die Cliff. Anders maak ik jullie tot moes, gelijk de vloer, dan mag hij me aanklagen. Ik wil zien dat iemand mij zegt dat het laster is. Stelletje sukkels allemaal“, schrijft Blokland.

De toon is hiermee gezet! Hieronder een deel van het intervieuw in Bakana Tori waar Mansaram praat over de VHP:

https://youtu.be/adGpTNWdl3o
Het bericht van Blokland op Facebook.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

39 REACTIES
 1. Zoooo zeg, een nieuwe verdeling aan het politiek firmament…..rode negers bij NDP die de zwarte negers onderdrukken. Wow, Suriname valt steeds verder terug.


  Maak melding
 2. Groot gelijk Ma Dini ze moet haar bek houden ,laat Shamila Masala voor Limbo gaan liggen .

  Sharmila Masala je gaat op de plaats van Hooghart komen op de verkiezing lijst .

  Shamila Masala denk je dat ze in NDP van Hindoestanen houden ,blijf maar dromen hoer .


  Maak melding
 3. MANSARAM EN HOOGHART ZIJN VAN HET ALLERLAAGSTE NIVEAU: VOOR DEZE MENSEN HEB IK TOTAAL GEEN RESPECT.

  DE DECEMBERMOORDENAAR WAS VROEGER IN HUN OGEN DE GROOTSTE SCHOFT DIE IN SURINAME RONDLIEP.

  NU ZITTEN SHARMILA EN RONALD BIJ DEZE ZELFDE MAN OP SCHOOT.

  ZONDER DEZE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL WAS HOOGIE NOOIT ASSEMBLEE LID GEWORDEN.

  SHARMILA AAST OP EEN MINISTERSFUNCTIE HEB IK DE INDRUK.

  JIJ, SHARMILA, WORDT DOOR DE VEROORDEELDE MOORDENAAR IN EERSTE AANLEG GEBRUIKT.

  JIJ EN HOOGIE ZULLEN ALS PARIAS IN SURINAME RONDLOPEN NA 25 MEI 2020.


  Maak melding
 4. De Surinaamse politiek bewijst hiermee weer op welk niveau er met en naar elkaar toe wordt gecommuniceerd. Een fatsoenlijke en volwassen discussie gebaseerd op wederzijds respect is wereldvreemd. Elkaar voor rotte vis uitmaken is de regel .


  Maak melding
 5. Dinie Blokland blijkt niet alleen een ongeleide projectiel ook nog een konkelende, wraakzuchtige scheldwijf te zijn. Zij heeft uit rancune haar pijlen op de NDP gericht. Vorig jaar beschuldigde zij de kleinzoon van de president van porno activiteiten. De kleinzoon werd door Blokland ervan beschuldigd sexfilmpjes te maken en op het internet te plaatsen. Achteraf bleek dit verhaal van deze op geldbeluste tante niet te kloppen.

  Mevrouw Marsaman heeft wel haar redenen gehad om de VHP vaarwel te zeggen. Mondige vrouwen die de leiding in handen kunnen nemen krijgen in de VHP geen kans. Dat zal mevrouw Blokland wel snel ervaren. Zij zal een marginale rol spelen in de VHP. De potentie om minister of DNA lid te worden heeft zij niet.


  Maak melding
 6. Zijn dit mensen van politiek Suriname of is dit comedy?

  Die Mansaram en Blokland sporen voor geen meter. Het niveau van taalgebruik laat hun wijsheid en intellect al zien. Die horen op de markt te gillen en vis te verkopen.

  Want de lamme leidt de blinde hier!!!


  Maak melding
 7. Vergeet ook niet mensen, dat die zelfde Mansaram ooit zei dat Bouterse een moordenaar is en nu in dat zelfde bil gaat van dat persoon, welk nu officieel beschuldigd word van massamoord.

  Niet alleen is Mansaram Onderdirecteur Algemeen Beheer van het Ministerie Justitie & Politie, maar ook de motor achter de propaganda Faya Pepre ‘Nieuws’ op Facebook.

  Niet alleen kampioen in liegen, bedriegen en valse info verspreiden. Maar bekleed ook een belangrijk functie in de Surinaamse gemeenschap.

  Zulke mensen zijn nooit te vertrouwen en het vertaalt zich ook wat er uiteindelijk mis is in Suriname…


  Maak melding
 8. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Mw. Blokland tegen mw. Mansaram: ‘Zorg ervoor dat je jouw kop houdt over Chan’

  Kan iemand mij vertellen wie deze Dinie Blokland is?
  Waar komt deze mevrouw plotseling vandaan?
  Is deze soms afkomstig uit NEGERLAND?

  Mijn dag kan echt niet meer stuk bij het bovengenoemd artikel. Soso Lafu.


  Maak melding
 9. wat een smerige troep zijn jullie daar,heel gemeen en vies vuil.anderen zo aanspreken.ongeschoold en onbeschoft.wat een debielen zeg.sharmilla wees niet bang voor niemand,je mag zeggen wat je wil.ik ken jullie niet,het is maar goed ook.schaamteloos zijn jullie


  Maak melding
 10. Als ik dit lees, schaam ik me rot, wat een uitlatingen. Eenheid, waar is het gebleven? Jullie weten niet wat dat woord betekent laat staan een land regeren. Hoe zieltjes winnen, ja eigen gewin ja. Tijd en zonde om te luisteren/lezen naar jullie vis-wijven/marktvrouwen gedrag? Samenwerking staat ver van jullie bed. De een vindt het heel wat om een krans, lintje te krijgen en nog trots er bij te staan maar wat er uit jullie mond komt is alleen maar rotzooi. Er wordt zeker gelachen he dat is de gewoonte om de clown uit te hangen. Nooit gedacht van, o wat kunnen WIJ voor het volk/land doen.
  DUS HOU OP MET GAL SPUGEN EN DIE DOMHEID.


  Maak melding
 11. @anneke en lilly
  Je kent ons niet, je kent mansaram niet…je weet niet eens wat de story is dat mansaram niet geliefd is!
  Zwijgen jullie liever maar..


  Maak melding
 12. Beste mevrouw Dini Blokland en alle andere verstandige Surinamers (vooral in Suriname),
  Hou de eer aan jezelf, verlaag je niet tot het niveau van de NDPer. Zij zijn uit op provocatie om zodoende weer een wijzende vinger te wijzen.

  “Never argue with stupid people,
  They will drag you down to their level and then beat you with experience.”

  Blijf geweldloos !

  Respect. Krakti !


  Maak melding
 13. Shamila Masala straks trouw je met Bouterse ,VHP had je netjes bedankt ,en nu kom je ruzie zoeken .

  Als vrouw ben je gemeen Shamila Masala ,dan ga je nog bij Limbo SRS Radio je verhaal bekend maken .

  Limbo SRS Radio draai een nummer van Pa Pa Tauwtje voor Shamila Masala en Limbo .


  Maak melding
 14. Opmerkelijk dat je een en ander hoort over een creools kasten systeem binnen de ndp…. De Vhp is een partij waar vernieuwing heel langzaam plaats vindt.. Nu komt de vhp naar buiten.. Buiten paramaribo en nickerie gaan ze.. Rusland voorzitter van de nps lacht altijd.. bij interviews… Een goed mens leidt de nps.. Hij valt vaak in herhaling.. . De Nps is een kleinschalig partij geworden. . Bang voor gebiedsuitbreiding.. coronie is opgegeven.. … Enige wat aan j. a. Pengel herinnert is het vliegveld Zanderij… Lachmon van vhp en pengel van de nps hadden een vriendschapsband met soms turbulentie . .. Ndp wordt door mevr. Blokland onder het vergrootglas gezet..De een graait graag en groot ook..Ze geeft het een kleur.. . Santoki schrijft een boek.. ik chan.. Biografisch…over de toekomst van de vhp.. Bouta schrijft.. zelf niet.. Ja waarover moet hij. .. Nee de krijgsraad dames schrijven voor hem..over zijn… dubbel leven…als..en de veroordeling… Doekhi zegt hierover.. Ik woon in nickerie… Hier hoor je niets…wat in paramaribo gebeurt…. Maar ik was een poosje in Nederland… Daar volg je niets wat in Suriname gebeurt.. Maar.. Wij in nickerie ondersteunen de leider..


  Maak melding
 15. Verder dan op FB gaat deze viswijf het niet maken. VHP heeft weer een ezelin erbij die het vuile werk doet.
  Tenminste heeft Sharmila haar diploma”s.
  Sharmila had een rok omhoog gehouden maar ze had het niet aan. Dini je kop werkt niet goed.
  Kom met nuttige zaken om een punt te maken.
  Waarom ben je niet naar NPS gegaan??


  Maak melding
 16. Kondremangs
  Het zijn beide politieke prostituees. ………mek deng go mati. …..de ouderen onder ons weten wat dat betekent. …….potje schuren. …..heel triest hoe de politiek is afgegleden naar watermolenstraat niveau. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 17. @pakiratigri
  Jullie van de ndp mogen mansaram hebben.Wij van de vhp zitten niet te treuren om haar. Ze is geen haar beter dan de rest van de ndpers en de van moord veroordeelde bouta de ndp lijder!
  Dit hele episode,wel dit alles komt haar bijten in haar achterste.Ze heeft zelf erom gevraagd.
  Nu komt de ndp de heilige hier uithangen.


  Maak melding
 18. Uit het verhaal van mevrouw Blokland kan je vermoeden dat mevrouw Mansaram mevrouw Blokland een spiegel heeft voorgehouden. Mevrouw Blokland is overgestapt naar de partij die nog steeds etnisch denkt. De VHP discrimineert niet openlijk, maar achter de rug van mensen. Dit daarom de reden waarom mevrouw Blokland direct beschuldigingen uit over lichtgekleurde personen in de NDP. READ MY WORDS. MEVROUW BLOKLANDSPOORT ECHT NIET.


  Maak melding
 19. Het is belangrijk dat de VHP zich distantieert van de uitspraken van Mw Blokland. Wat de NDP ook doet, het mag geen reden zijn om je als partij te verlagen. De nieuwe leden moeten door de VHP top begeleid worden om op een beschaafde manier politiek te bedrijven. Vroeg of laat zal ook Mw. Mansaram erachter komen dat het beleid van Bouterse funest is geweest voor Suriname.


  Maak melding
 20. Asociale wijfen die het lef hebben om zich in de politiek te begeven. En deze asociale gebekte randdebielen willen een minister post. Hoe laag geschoold zijn deze kakkerlakken met dit aso gedrag. Ze hebben beiden hun masker laten vallen. Stelletje loser. Wat een voorbeeld voor de maatschappij. Persoonlijke aanvallen zijn niet nodig. Stelletje lamlullen. Oprotten moeten ze allebei met dit verwerpelijk gedrag.


  Maak melding
 21. Wat er ook gezegd wordt vrije meningsuiten en mensenrechten worden met de voeten betreden. Mensen mogen hun hart op de tong hebben.Ik weet dat Chan goede bedoelingen heeft en het volk niet aan het misleiden is. Ik met mijn kroeskop stem op de VHP. Het is tijd om het roer om te gooien. Geen misbruik van onze gemeenschapsgelden, met hun dure auto’s en huizen kopen. Om de haverklap zit deze hele regering met zijn gat in het buitenland om geld te lenen of te bedelen. Suriname is zo goed als failliet met deze regering. Allemaal zakkenvullers. De olie vondst zal na 6 jaar ook niets meer kunnen uithalen, want de schulden en de rente stapelen zich op. De Centrale bank en Spaarbank in ons land zijn al leeggeroofd en allemaal in deze regering hebben stelselmatig hun eigen zakken en die van hun familie goed gevuld. Deze hele ndp regering is een grabbelton regering.
  Het komt zo nooit goed. Trouwens dat hele FB gebeuren is een grote shit. Dat men zich hiervoor leent is onbegrijpelijk.


  Maak melding
 22. Ik ben moe van de racistische uitspraken
  Je hoort nooit iemand van de VHP uitschelden als mansaram niet was begonnen was dit kattige gedoe niet gebeurt
  Ik vind dat sommige die overstappen niet te vertrouwen zijn ze zijn allemaal op geldzucht uit alleen maar op geld geld geld ze menen het niet met het land eigen belang letten maar op ik was NDP nu niet meer want blind ben ik niet ik zie wat er allemaal gebeurt daarom stem.ik niet meer op de NDP creoolse mensen leren het nooit ze hebben het juist moeilijker dan de rest kijk wie het meest in de gevangenis belanden welke bevolkings groep ik ben ook creool maar dom kan ik niet blijven want ik zie wat er gebeurt .Ik zeg geef de VHP een kans.


  Maak melding
 23. Als het bestuur van het land al laagdrempelig is, verwacht ik ook geen hoognivaeu van dit soort mensen. En deze soort mensen moeten en of willen een land besturen? Ik had nooit en nimmer verwacht dat het niveau in Suriname zo laagdrempelig zou worden. Respect en waardering is ver te zoeken.

  Triest


  Maak melding
 24. Ray@ ik zie dat jij een probleem hebt Want ik kan wel lezen dus ik mag een reactie daarop geven. Hoe heet het ook alweer ¨vrije meningsuiting¨. Je leert met positieve en negatieve kritiek omgaan, zo niet dan heb je echt een probleem met je zelf.
  ZWIJGEN ZAL IK NOOIT, VOOR JOU AL HELEMAAL NIET.

  Je mag me wel corrigeren maar doe het voortaan niet op een commanderende toon.
  COMPRENDRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 25. Het spijt vele dat mvr Dini naar VHP is gegaan ze hoeft niet naar NPS want VHP en NPS werken toch samen .

  Wij van de Oppositie gaan meerdere President kandidaten in zetten .

  Wij gaan geen Alcoholist alleen als president meer kiezen die maar loop te schelden tegen Nederland ,en maar toch elke dag KAAS eet .


  Maak melding
 26. Niet waar hoor poppetje mansaram..ik bn zelfs een javaan.de vhp heeft veel javaanse broeders en zusters geholpen met een baan en perceel…ik hb het zelf mee gemaakt en ook 1 gekregen.
  Chan…go for it…
  And thank u Ma Dinnie


  Maak melding
 27. Sharmila Mansaram is uitgekost, een tijdje was het stil rond haar omdat ze weer moeder is geworden geloof ik? Nu komt ze weer in de media met modder gooien naar Chan !!!
  Kennelijk is ze nog niet wijs geworden van haar moederschap????

  Maar in ieder geval, ze is overgelopen naar de NDP, en wiens brood men eet diens taal men ook spreekt. Deze dame gaat de geschiedenis in dat ze in het hoogste rechtscollege haar rok heeft opgetild en haar kont heeft laten zien aan parlementariërs !!! Over moraal en ethiek gesproken want ze is toch een jurist !!!!!

  Ze speelt op de man, maar Chan is van een hoog niveau en geduldig. de NDP voelt de nattigheid van de VHP komende verkiezingen vandaar dat ze pietluttige uitlatingen doen naar Chan. Maar Sharmilla Mansaram it is over for you @!!!!!

  Draag een string bikini en ga op het strand liggen waardoor iedereen je kont kan zien, waar het normale zaak is , en ga ook een goed boek lezen in plaats van de ether te vervuilen !!!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES