Auto ramt en breekt EBS stroompaal na aanrijding

7
Auto ramt EBS stroompaal na aanrijding aan de Hendrikstraat

Bij een verkeersongeval aan de Hendrikstraat in Suriname heeft een auto maandagavond een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geramd. De paal brak hierdoor in tweeën en de stroom in de omgeving viel uit.

Het ongeval vond rond 20.50u plaats op de hoek van de Hendrik- en de Terencestraat. Het voertuig dat tegen de mast aankwam reed over de Terencestraat en wilde de Hendrikstraat oversteken om in de Sarilaan te gaan.

Bij die gelegenheid zag hij niet dat er een voertuig met volle vaart over de Hendrikstraat kwam aangereden richting Tweede Rijweg, met als gevolg een botsing.

Door de botsing kwam de veroorzaker met zijn voertuig tegen de stroompaal aan. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Het Command Center kreeg reeg de melding en dirigeerde de politie van bureau Uitvlugt ter plaatse voor onderzoek

Het ander voertuig.
- Advertentie -

7 REACTIES

 1. Hij zag die auto niet?? Waren zn ogen thuis?? Iedereen weer dat de Hendrikstraat smal, vol verzakkingen en gaten en een race baan is. Hoop achterlijk figuren racen daar.


  Maak melding

 2. Laat Me. Je stuurt je berichten via je mobiele telefoon. Binnenkort zal ik zien van welke locatie ze verzonden worden dan zie je me voor je verschijnen ,gaan we gezellig een bakje koffie drinken samen ok?😉👍


  Maak melding

 3. @Laat me, je blijft bezig met mij he? Waarschijnlijk ben ik toch belangrijk voor je. Maar ik ben geen homo hoor. Ik denk niet aan jou jo travestiet. En blijf je lichaam verkopen als prostituee in Hoogvliet Homo/travestiet! Ik lust je niet.


  Maak melding

 4. Ik weet niet welke relatie een auto heeft met een EBS-paal. Of heeft zulke palen een relatie met de auto, of de bestuurder?
  Geen flauw idee!
  Dat zal de onderzoekscommissie, het moeten uitzoeken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.