zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie12 vergunningen van bushouders op PL-route ingetrokken

12 vergunningen van bushouders op PL-route ingetrokken

-

Does Travel - naar Suriname

De Verkeersunit van regio Midden in Suriname heeft op vrijdag 24 januari tijdens verkeerscontroles aan de Indira Gandhiweg twaalf vergunningen ingetrokken van buschauffeurs die de Paramaribo-Lelydorp route onderhouden.

Deze controles die meer gericht waren op de buschauffeurs op de PL-route zijn op verschillende locaties in het ressort de Nieuwe Grond uitgevoerd. De meeste PL lijnbus chauffeurs hebben het tot een gewoonte gemaakt om op de rijwielpaden te rijden.

Onder deze Surinaamse buschauffeurs bevonden zich zeven die een vonnis op hun naam hebben staan. Allen kregen een boete opgelegd, welke is afgehandeld.

De ingetrokken vergunningen, worden voor verdere afhandeling opgestuurd naar het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie meldt de politie vandaag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Inderdaad, veiligheid gaat voor!
  Nu ook preventief fouilleren, op illegale voorwerpen zoal, schietwapens, steekwapen en andere verboden.

  Zodat, ook ik met velen zonder angst mijn legale dingen kan doen.


  Maak melding
 2. TOP en nu ook alle bussen stickers vrij. Interieur moet ook schoon en geen hangende stoelen en bij lastige passagiers die een ander vooral zonder reden uitscheld of lastig valt de politie bellen. Dit valt ook onder veiligheid.


  Maak melding
 3. Deze gasten mogen nooit meer een vergunning krijgen om achter het stuur te mogen kruipen.
  Het is al jaren dat zij levensgevaarlijke toestanden creeren in het verkeer. Roekeloos rijgedrag.
  Er wordt overal in het wild westen geparkeerd, midden op de weg, langs de weg, het kan niemand wat schelen. Men ziet het gevaar niet voor eigen leven en dat van een ander. De regels mogen veel strenger zijn en de boetes veel hoger. Ook deze bussen dragen bij onze wegen te vernietigen. Trouwens de ene bus is lelijker dan de andere. Er mogen veel meer vergunningen ingevorderd worden. Deze wilde buschauffeurs maken het straatbeeld ook niet aangenaamd. Zij ontsieren de gehele binnen stad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES