Zwerver bij oversteken Martin Luther Kingweg geschept door auto

18
Zwerver bij oversteken Martin Luther Kingweg geschept door auto

Een zwerver is vannacht iets na 00.00u geschept door een personenauto aan de Martin Luther Kingweg toen hij de weg overstak. De man raakte gewond en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname.

Het ongeval gebeurde tegenover GOw2 Latour. De autobestuurder reed over de Martin Luther Kingweg richting Latour. Vernomen wordt dat hij het slachtoffer laat heeft opgemerkt. De bestuurder remde krachtig af maar kon het ongeval niet voorkomen.

De Surinaamse politie kreeg de melding via het Command Center en stuurde bureau Latour af op de melding. Uit onderzoek ter plaatse is komen vast te staan dat de bestuurder niet onder invloed van alcohol verkeerde en wel in het bezit is van een geldig rijbewijs.

Het slachtoffer heeft een barstwond aan zijn hoofd opgelopen. Daarnaast heeft hij ook enkele schaafwonden over het lichaam overgehouden van het voorval. De politie van Latour heeft de zaak in onderzoek.

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. Devil 27 januari 2020 At 12:06

  Weet niet of het een handige VHP taktiek is om elke NDP stemmer een paarse rioolrat te noemen. Denk niet dat veel mensen dan op je gaan stemmen. Maar blaat vooral door. NDP wint toch gewoon de verkiezingen. En alle partijen (ook de VHP) zullen gewoon met de NDP om tafel gaan om in een coalitie te komen. Ben benieuwd hoe de VHP-ers hier dat zouden vinden :p


  Maak melding

 2. Devil ik vindt jammer omtrent jou denkvermogen.De ene keer scheld je op Surineds,de andere keer geef je paars nog vijf jaar.Nu noem jij mensen paarse rat minder.Je vergeet dat men behalve lezen ook kan onthouden.jij schreef ooit samen met Wendy toen ze olie hadden gevonden van blijven jullie in Nederland we Pina en allemaal hebben een uitkering.Mijn ma zei altijd je hebt een Olifanten huid onthoudt alles.


  Maak melding

 3. @Robles
  Zwijg gewoon!
  Geen dag gaat voorbij zonder misdaden gepleegd in Suriname waar de lijder zelf een veroordeelde crimineel is.
  Als je wat te zeggen hebt dan spuw je gal tegen de ndpers die zo ziek zijn om een parade te houden voor een crimineel.
  Die crimineel is veroordeeld door het hoogste orgaan in het land,toon respekt voor je land en zijn wetten.Crimineel bouta hoort in de gevangenis thuis.
  Haal de vhp niet erbij.Het is niet de vhp die beslist maar de criminele ndp.
  Alles gaat mis in Suriname en je kan mensen die hun frustraties uiten ,niet kwalijk nemen.
  Bouta is wat mis is met Suriname.Hij is de oorzaak van alle onheil in Suriname!


  Maak melding

 4. Nee, ja maar ik ga devil zijn denkvermogen compleet maken misschien niet helemaal. Ik begin het volgende te stellen :
  O O O man man WAT zielig voor hem toch tjonge jonge . Had die bestuurder toch beter kunnen letten. Maar ja een donkere zwerver in het donker en helemaal of half naakt, dan kan je bij een opticien nergens voor terecht.
  Sterker wat doet hij helemaal daar en niet eten resten zoeken in de vuilnisbakken in stads centrum Paramaribo.
  Duidelijk leeg of de helft van de eet etentjes al dicht zijn qua hygiëne.
  Een grote tip aan alle zwervers : DRAAG alstublieft een PAARSE gloeiende en reflecterende hesjes aan.
  Doe mij een lol 😁 en la me niet droevig worden.


  Maak melding

 5. Is er dan geen istantie in Suriname die het zwevers probleem zou moeten oplossen?
  Een zwerver die kan de straat oversteken gewoon zomaar zonder links of rechts te kijken.
  Ps
  Inrichtingen zoals bekommeren om de zwevers komen tot stand middels subsidies.Maar subsidies verlenen is een trefoe voor deze ndp regering.
  Subsidie bestaat niet onder deze ndp regering.


  Maak melding

 6. Robles

  27 januari 2020 At 12:12

  Devil 27 januari 2020 At 12:06

  Weet niet of het een handige VHP taktiek is om elke NDP stemmer een paarse rioolrat te noemen. Denk niet dat veel mensen dan op je gaan stemmen. Maar blaat vooral door. NDP wint toch gewoon de verkiezingen. En alle partijen (ook de VHP) zullen gewoon met de NDP om tafel gaan om in een coalitie te komen. Ben benieuwd hoe de VHP-ers hier dat zouden vinden :p

  ===================================

  Kan je uit je droom helpen. De VHP heefy de NDP uitgesloten als regeer partner. Desnoods gaan ze weer de oppositie in.
  Je denkt toch niet dat VHP mee gaat werken aan de destructief beleid van de NDP. Daarnaast heeft men keer op keer gezegd dat Bouterse als President onacceptabel. Met andere woorden het is kansloos.


  Maak melding

 7. Als bouterse geen president mag worden kan de ndp uiteen vallen in bouta group en een normale group ndp waarmee samengewerkt kan worden.Intelligente mensen die voor het algemene belang wi werken.


  Maak melding

 8. Nu ben ik het zat .Nedeelands is moeilijk,maar misschien deng sma ne skreef kawlo zomaar. Ze denken na als ik voor paars bent ,ben ik paars.Ga ik mensen geen paarse ratten noemen.Ik sta keihard wat ik schrijf en spring niet van de hak naar de tak wanneer het mij uitkomt.


  Maak melding

 9. Nederlands,
  En voor het laatst kom met bewijzen waar ik Aswien vandaag zegt, mijn neef werk bij de AIVD,en morgen nee toch maar mij neef werkt bij Interpol.Ik heb jou duidelijk gemaakt dat ik jou Symbolisch begraven hebt,en houdt mij eraan .Heb jou gezegd dat ik het niet bent die schreef…….a noh laat me noh was Hanu, toch begin je weer.En iemand die pas komt gaat denken deze is ongelikte beer terwijl ik niet zo bent.Maar nee je blijft uitdagen mijn moeder zo zeggen zoek en gij zult vinden.Dan schelden ze Etnel uit dat ze onbeschoft is maar ze weten niet wat volgen inhoudt.Dat wil zeggen je volgt iemand en ik volg haar op youtube.Dus ze moet blijven slikken echt niet laat mij Godverdomme met rust,geen bedreiging … een belofte laat Devil op mij reageren ,en mij begrijpend Nederlands bedrieg mij niet.Ga Hanu nu lastigvallen toen die man op de grond lag kwam van hem. Of laten mensen jullie het rustig voorlezen .En doen jullie wat qua Nederlands ruik een beetje beperkte vocubulaire.Of is men zwakbegaafd,of zielig .Wie doet nu als een kawlo kleuter.


  Maak melding

 10. Reflecterende hesjes/truitjes of desnoods een pet/armbandje gratis uitdelen aan de zwervers. Ik zei eerder al dat de weggebruikers laat op de straten lopen en oversteken ook zo´n reflecterende hesje/bandje verplicht moeten om doen. Zwervers aub gratis. Zo kan je heel veel voorkomen en is voor de veiligheid van alle weggebruikers.


  Maak melding

 11. Ik vindt die politieke discussie leuk te volgen.Daar hou ik van en films over National Geographic.Sorry geen daten en YouTube .Ook politiek Marlon Rozenblad,Etnel,Bihari etc leerrijke dingens.Geen dating site abung. En als sommige een suku trobie bakroe hebben ik geloof in een God,maar ga hulp zoeken.bij baaswaterval .Shalom


  Maak melding

 12. Het is te triest voor woorden, dat zwervers niet worden opgevangen en zo ook een overlast bezorgen op straat. Sommigen gaan midden op straat staan. Bij verkeerslichten om te bedelen zodat er auto’s stoppen. De meeste zwervers zijn ook drugsverslaafden. Je zal ook goed moeten opletten dat je ze niet doodrijdt. Wil je niet op je geweten hebben. Het zijn aan lager wal geraakte zwakke zielen die dringend hulp nodig hebben. Vroeger werden zij voorzien van een bordje eten door het Leger des Heils. Nu zijn ze aan de goden overgeleverd. Er zijn genoeg legen gebouwen waar deze gasten onder gebracht kunnen worden bijvoorbeeld onze ’s Lands psychiatrische Inrichting die hun bij staat. Ze zijn ook kinderen van iemand. Het is vreselijk om dit te zien. Hoop dat er een instelling zich om deze aardse gasten gaat bekommeren. Hun brein is leeg en ze lopen doelloos rond. Velen zijn levende zombies geworden door drugsverslaving.

  Sarie Torie


  Maak melding

 13. Echt he.. En jullie noemen zich waardige surinamers.. waardige stemmers straks. Vergeet niet.. wat je voor een ander wenst overkomt jou zelf.. je mond is je zegen of je lot..


  Maak melding

 14. Suriname waarheen. Men roemt de diversiteit aan bevolkingsgroepen
  maar vergeet de grensoverschrijdende tegenstrijdigheid en verdeeldheid,
  de diepe kloof tussen arm en rijk en de alles overheersende racisme.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.