Steward met cocaïne in parfumflessen aangehouden op luchthaven Suriname

13
flessen-parfum-suriname-nieuw

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op maandag 20 januari de 30-jarige Rosano J. aangehouden op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven. Dit nadat tijdens controle in zijn reiskoffer vier flessen parfum inhoudende vloeibare cocaïne is aangetroffen.

Bij de voorgeleiding heeft Rosano verklaard dat hij de drugs van een vriend heeft gehad. De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het gewicht van de drugs is niet bekend. De verdachte is overgedragen aan de Narcotica Brigade, meldt het Korps Politie Suriname.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Wie brengt parfum naar nederland???
  In Su is er geen parfumfabriek of bedrijf. Wij kopen ht zelf in buitenland.
  Maar dit volk werkt hard. Drugsbeesten. Met die kleine platte billen moet hij oppassen.


  Maak melding

 2. You now the place they call Santo boma?there they will boel you. Let your eyes came bigger than they are. You had already a nice job man. The system will make a whore from you now. It’s payback time!!! With your 👌


  Maak melding

 3. Laat die paarse rioolrat en tranny motjo @wendy maar eens gaan kijken naar haar afgod desi bouterse want die is daadwerkelijk veroordeelt wegens de smokkel van minstens honderden kilo’s coke. Maar toch blijft ze achter hem aanrennen als het zielig en hersenloos geval dat ze is.

  Dus @wendy hou je stomme bek maar dicht en ga verder met het likken v.d kont en het vreten v.d. stront van je meester bouta als de brave kleine house nigga slaaf dat je bent.


  Maak melding

 4. Parfum naar Nederland brengen, wist niet dat ze in Nederland geen parfum verkochten, komt niet echt slim over, daarbij zet je ook nog je goede baan op het spel als steward.


  Maak melding

 5. Dit alles op inspiratie van wat mijn leider kan is ook voor mij weggelegd alleen heeft hij niet door dat zijn leider andere wegen bewandelt om zijn spul weg te krijgen. Zelfs de duikboot methode is achterhaald.


  Maak melding

 6. Opmerkelijk dat bepaalde figuren alle ruimte krijgen om met krachttermen sympathisanten van de regering de huid vol te schelden.Deze constatering zegt veel over de kwaliteit van het beheer. Foei toch…..!


  Maak melding

 7. Rosano J gewezen buurjongen in de straat had nooit gedroomd steward te worden. Droomde ervan rijk te worden en gaat de stomste streken uithalen en is nu zin baan voorgoed kwijt.
  Leeghoofden zijn makkelijk te misleiden. Hij mag nu zijn opengereten wonden gaan likken in de gevangenis. Hij had dit kunnen weten. Heb geen medelijden met zulke gasten. Er rust nu voor altijd een grote drugs smet op hem.


  Maak melding

 8. Ze blijven het proberen he…jammer dit ..anga ding attittude teh ding e bedien ie own a opo langie ..da isri fowroe ..A jonge ai bigi moro alla ding olo fing skieng..lekke brommen


  Maak melding

 9. Ze blijven het proberen he…jammer dit ..anga ding attittude teh ding e bedien ie a opo langie ..da isri fowroe ..A jonge ai bigi moro alla ding olo fing skieng..lekker brommen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.