Schrijfster Joan Watkin overhandigt werkboek aan minister Noersalim

1
Schrijfster Joan Watkin overhandigt werkboek aan minister Noersalim

Joan Watkin heeft enige tijd geleden een praktische relatie vernieuwend werkboek “Vangt ons de vossen, de kleine vossen” uitgebracht in Suriname. Dit boek is op vrijdag 24 Januari overhandigd aan minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken.

Het zijn de kleine vossen die aan de wortels, het fundament van de wijnstokken knabbelen. Het zijn de schijnbaar kleine, nutteloze zaken waar wij geen acht op slaan die de fundamenten c.q. pijlers van een relatie kapot maken. Elke gemeente c.q. gemeenschap steunt op sterke relaties, als pijlers die het onwankelbaar maken.

Door het boekje te gebruiken voorkomen we volgens de auteur dat mensen verkeerde keuzes maken, bevordert de stabiliteit van huwelijken en geeft het mensen inzicht in zichzelf en de ander.

“Immers, gebrek aan informatie brengt frustratie in de relatie. Laat 2020 het jaar zijn van stabiliteit, echtheid, herstel en openheid in relaties”, aldus de Surinaamse schrijfster.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Een boek schrijven is leuk maar zal men dit lezen. Het is een feit dat de grootste gros analfabeet is. Velen kennen het woord begrijpend lezen niet. Ook al zou men deze boeken voor lezen,nog wordt de inhoudt niet begrepen vanwege een beperkt verstandelijk vermogen. Mensen moeten geinteresseerd zijn. Hebben de opvoeding niet gehad hoe met elkaar om te gaan in een relatie. Van huis uit nooit een goed voorbeeld gehad.Vader is voor het grootste deel van de opvoeding onzichtbaar. Moeder idem. Hoop dat er geinteresseerden zijn en niet alleen Noersalim. Succes want je zal ergens moeten beginnen, zodat zij het licht zien.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.