Flinke schade bij aanrijding tussen 3 voertuigen aan de Indira Ghandiweg

1
Drie voertuigen betrokken bij aanrijding in Suriname

Bij een aanrijding maandagochtend in Suriname waren maar liefst drie auto’s betrokken. Het verkeersongeval vond rond 04.00u plaats aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Van Kallenweg.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De Surinaamse politie kreeg de melding via het Command Center en stuurde de wetsdienaren van bureau Latour ter plaatse voor onderzoek.

De auto’s raakten behoorlijk beschadigd zoals te zien is op de foto’s. Alle drie voertuigen zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.

De politie van Latour heeft de zaak in onderzoek.


1 REACTIE

  1. Deze auto bestuurders zijn allemaal levensmoe. Altijd maar haast hebben, kennen de verkeersregels niet, rijden zonder rijbewijs, zijn onder invloed van geestverruimende middelen.
    Het zijn geen kleine kinderen die achter het stuur kruipen, maar hersenloze zielen die denken dat zij onder en boven de verkeerswet zijn. Ze zullen het ook nooit leren. Stoer rijgedrag met alle gevolgen van dien. Agressie wanneer ze plaatst nemen achter het stuur. Gelukkig zijn er geen doden gevallen. De meeste auto’s verkeren in zeer slechte staat en mogen niet deelnemen aan het verkeer.

    Sarie Torie


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.