VIDEO: Surinamers massaal op straat voor vuurwerkshow Wijdenboschbrug

12
vuurwerkshow-suriname

Surinamers zijn zaterdagavond massaal de straat opgegaan voor het beleven van de vuurwerkshow op de Wijdenboschbrug in verband met Chinees Nieuwjaar.

De show die volgens planning om 21.00u moest starten, begon uiteindelijk iets meer dan een half uur later. Velen waren getogen naar de waterkant of in de buurt van de haven in Suriname om de show mee te maken.

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1016415935399917/

Velen zijn teleurgesteld, er was meer verwacht. Tijdens de show liepen steeds meer mensen die zich hadden verzameld nabij restaurant Khazana weer richting hun auto om te vertrekken.

https://www.facebook.com/128252363888224/posts/2731432046903563/

Nadat de show was beëindigd heerste er een enorme chaos in het verkeer (video hieronder) rondom de Wijdenboschbrug. Dit omdat de brug niet meteen was vrijgegeven door de Surinaamse autoriteiten, omdat alles nog opgeruimd moest worden.

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1016490092059168/


12 REACTIES

 1. Maar waar zijn die politie pickups en fietsen en motoren dan. Die zijn toch al in dienst neem ik aan want ik zie geen van ze bij dit menigte. Je ziet het ,het domme volk wordt van alles wijs gemaakt. Sari Tori yere!!!


  Maak melding

 2. Ho lan !! Heeft die show geduurd?? Zeker ook 6 minuten..
  velen zijn teleurgesteld..hadden meer verwacht! WAARVOOR DAN ! Dat die corona’s en Bouterse met een catering (Njang Dringi Prisiri) langs zou komen . Ik dacht het niet of willen die gasten de vuurwerk show van Scheveningen nabootsen : ik dacht het ook niet!!
  MAAR kisi deng boeriekis BOENG. Jaar van het RAT , wie die echte rat gaat zijn op 25 mei 2020.
  Volgens een ex-medestudente van mij in China , ging Bouterse bij een bekende ICT bedrijf zaken gaan doen , waar ze huawei onderdelen en hardware surfers maken. Wat is die klootzak in Godsnaam daar gaan doen. ??? Zeker niet een Donald Trump syndroom tot een nachtmerrie gaan maken op 25 mei. Ik denk dat Nederland al op de hoogte is…


  Maak melding

 3. Ik kan mij niet voorstellen dat deze gasten huis en haard verlaten om naar vuurwerk te gaan kijken, alsof ze dit nog nooit in hun leven hebben gezien. Aan geld verspilling zijn ze goed in.
  Dit geld had beter gebruikt kunnen worden om de oudjes in de verzorgingshuizen een gezonde maaltijd voor te schotelen. Moet dit toeristen aantrekken om naar Suriname te komen??? Ik dacht het niet. Denkt degene die dit bedacht heeft dat toeristen hun geld gaan verspillen om hiernaar te komen kijken??? Wat bezielt deze gasten in hemelsnaam???. Schep werkgelegenheid met dit geld voor de mensen in plaats van deze onzin. Belachelijke situatie.


  Maak melding

 4. Ja, waarom met de auto???? Een beetje nadenken had dit voorkomen kunnen woorden. En de Chinezen hebben wel beter vuur werk of hebben ze gedacht een voorbeeld te geven dat het zonde is om miljoenen de lucht in te schieten? Volgende keer auto vrij maken was ook gelukt tijdens de recht zaak.


  Maak melding

 5. Vroeger{ in de jaren 60 en begin 70 } was er beter vuurwerk spektakel te zien op het
  “Gouvernementsplein”. Wat hebben wij toen genoten !!!!!

  Wat gisteravond te zien was …. Rommel … Troep …. Chinese Belazerij !!!!!!


  Maak melding

 6. Die chinezen hebben iets met wijlen.. wijdenbosch…. De liefde was wederzijds.. President wijdenbosch verwelkomde graag hele grote groepen migranten uit China…. De president zag hun als een verrijking an de Surinaamse gemeenschap . De hardwerkende chinees…hij wou ze op elke straathoek . En als vlokken kwamen ze toen uit China… Een variant op z’n goedheid was dat hij bereid was om onder de brug te slapen…..als de Chinezen de ambtswoning.. misschien als slaapplaats nodig zouden hebben.. ..


  Maak melding

 7. Hahah die chinezen hebben jullie mooi beet genomen. Sosi bemoei din pur gi din sma sa go. Dec un soet ung egi vuurwerk kba toch. Weh kosi sneesi fa din morsoe ma tanga langa esde na sneesi presi walo go sdong suku njang😂😂😂😂😂 ung njang dagu alata anga poes poesi meti😆😆


  Maak melding

 8. HET MOOISTE & GROOTSTE VUURWERK ZOU ZIJN,al die anti BOUTERSE IDIOTEN HIERBOVEN allemaal in een heel groot vat met buskruit pleuren en het liefst bovenop de bosjebrug laten DETONEREN..WAT ZOU DAT TOCH EEN MOOOOI GEZICHT ZIJN..met als laatste Klap OP DE VUURPIJL…….OME LUDWIG VOE ABRABROKIE. 🤣🤣🤣🤣


  Maak melding

 9. Kolibri, Brantimaka, Boeboe bit sjorie, lilly v w., mul, Ram, tungak, Rambo, Sneesie.

  Het maakt werkelijk niet uit wat er gebeurd..ook al vind de regering Bouterse diamanten. En geeft iedere inwoner een miljoen US Dollar. Dan nog zijn jullie negatief.

  Gelukkig zijn de meeste Surinamers wereldwijd voor ontwikkeling van Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.