Bromfietser komt haastig op de weg en stuurt auto trens in

7
Bromfietser komt haastig op de weg en stuurt auto trens-in

Een bromfietser heeft vanmorgen rond 11.15u een personenauto in een trens langs de Tjon A Kietweg gestuurd. Dit nadat hij haastig uit een zijstraat op de weg kwam en de rijbaan van de aankomende auto doorkruiste.

Er ontstond een botsing met met als gevolg dat het voertuig in de trens belandde. De bromfietser raakte gewond en is per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname voor medische behandeling.

Het Surinaamse Command Center kreeg de melding van de aanrijding en stuurde de politie ter plaatse voor onderzoek. Een sleepdienst werd ook ingeschakeld om het voertuig uit de trens te takelen. 


7 REACTIES

  1. Hanu@ zie je nu hoe makkelijk het is om zinloze commentaar te geven politiek neutraal/aswin die deden het zelfde kom maar weer met een andere nickname dombo 🐣🤣🤣🤣


    Maak melding

  2. Heb nooit een brommer bestuurd, dus. Ben ook nooit bij een aanrijding betrokken geweest. Zeg wat nuttigs, zwakzinnige laat me. Zielig figuur om 2x achter elkaar te reageren. So so lafu. If mi no reageer, no denki dat mi no sab sa mi moes taki. Tang tiri ano dong. Wil niet veel energie verspillen aan zwakzinnigen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.