Politie houdt weer mensen aan die drugs via post proberen te versturen

7
Politie Suriname

Sommige mensen in Suriname blijven het proberen: drugs via de post proberen te versturen. Vaak gaat het om kleine hoeveelheden en krijgen de verzenders heel weinig betaald. Het gaat in vrijwel alle gevallen om drugs in dozen, welke ter verzending zijn aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo.

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben op donderdag 16 januari drie verschillende aanhoudingen verricht ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen. Een van hen is de 19-jarige Ketura, E. Zij heeft vermoedelijk op 15 oktober 2019 en dinsdag 7 januari 2020 twee dozen ter verzending aangeboden. Tijdens controle door de douane recherche werd er in beide dozen cocaïne aangetroffen. Voor deze dienst ontving de postverzenster voor beide dozen een bedrag van SRD 510.

Twee andere postverzenders, de 22-jarige Jomuel, A. en de 43-jarige Astrid, G. hebben zich op 16 januari eveneens aangemeld op het bureau van de Narcotica Brigade. Zowel Jomuel als Astrid hebben afzonderlijk op zaterdag 19 oktober 2019 een doos ter verzending gepost. Tijdens controle vond de douane recherche in de doos van Jomuel 74 gram cocaïne en in die van Astrid 113 gram cocaïne.

Beide postverzenders werden opgespoord op hun woonadressen, maar niet aangetroffen. Na te zijn ontboden meldde het tweetal zich aan. Volgens verklaring van Jomuel heeft hij de doos voor iemand gepost. Hij ontving een voorschot van 50 euro en moest nog 200 euro in ontvangst krijgen.

In alle drie gevallen droeg de douane recherche de dozen met de drugs over aan de Narcotica Brigade voor nader onderzoek. Ketura, Jomuel en Astrid zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze drie zaken duurt voort meldt het Korps Politie Suriname.

- Advertentie -

7 REACTIES

 1. Iemand bood het aan. Dus je accepteert zomaar alles wat onbekenden je aanbieden? Dat krijg je met een aanhang van een partij waarbij mensen niet leren om zelf na te denken, maar alles klakkeloos volgen wat hen verteld wordt.


  Maak melding

 2. Tegen de kleine vissen durft men wel op te treden maar degene die als grote drugsbaas verantwoordelijk en veroordeeld is voor de uitvoer van tenminste honderden kilo’s coke (desi bouterse) wordt wel met rust gelaten door de politie & justitie/laffe schijterds. Klassejustitie.


  Maak melding

 3. Deze ratten zijn bewust bezig om het land nog meer in naar zijn ondergang te helpen. Wanneer je voor een dubbeltje geboren bent bereik je nooit een kwartje. Goedkope gasten.
  Gaan jullie gewoon werken, de straten van Paramaribo schoonvegen. Ongeschoolde gasten die een grote last vormen in onze gemeenschap. Schaamteloos, hersenloos gedrag.


  Maak melding

 4. Jay houdt je bek. Kijk naar die nederlander die drugs basr Caïro heeft gebracht in zijn koffer of die hindustaan die laatst als steward coke mee probeerde te nemen.
  Ga voor Bouterse stasn en zeg hem wat je hem te zeggen hebt.
  Ik hoop dat deze gasten 4 jaar de bak ingazn dan leren ze een les.
  Voor 500 srd moet je familie elke zondag eten voor je brengen. Je zou dieëten


  Maak melding

 5. @ paarse tranny wendy, jouw afgod bouta is een veroordeelde drugscrimineel. Dat is een keihard feit dus hou zelf je smerige bek maar dicht.

  Ga maar de kont van je meester bouta likken als de brave house nigga en paarse bermrat dat je bent i.p.v. hier te komen lullen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.