Man bloedend langs de weg aangetroffen te Abrabroki

23

Een man is vanmorgen rond 09.00u bloedend zonder broek langs de Bolletriestraat te Abrabroki in Suriname aangetroffen. Het slachtoffer bloedde bij zijn achterste en naast zijn hoofd.

Het Surinaamse Command Center kreeg de melding en dirigeerde de politie van bureau Nieuwe Haven ter plaatse voor onderzoek. Volgens buurtbewoners is de man gisteravond nog gezien met een broek aan.

Een ambulance werd ingeschakeld waarna de man is afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. Het is nog onduidelijk wat met het slachtoffer is gebeurd.

Op social media gaan foto’s en video’s van de man in hulpeloze toestand viraal waarbij er beweerd wordt dat hij misbruikt is geworden. Als dat werkelijk zo is, is nog onduidelijk. Ook wordt gezegd dat hij een zwerver is, maar dat is niet waar. De politie is bezig met het onderzoek om precies te achterhalen wat er is gebeurd.

- Advertentie -

23 REACTIES

 1. Het is erg dat zelfs zwervers aangevallen worden.Ze zijn slachtoffers die niet terug kunnen vechten gezien hun hulploze en zwakke mentale conditie waarin ze verkeren.Inplaats van hun te helpen worden ze tot bloedens geslagen door lafaards.Als die lafaards geen interesse hebben de zwervers te helpen laat ze dan met rust.
  Politie ,spoor de lafaards op en straf ze.


  Maak melding

 2. Die man is geen zwerver dus zeg iet zomaar dingen met he snuit.
  Jou je bezig met wilders en rutte.
  Die niet alsof je medelijden hebt met deze zwarte man. Sensatie is het voor jou.


  Maak melding

 3. Erg met sommigen die reageren hier.Ze verkeren in een moreel verval en hebben dringend hulp nodig.Zwerver of niet,niemand geeft de ander het recht om je medemens tot moes te slaan .
  Je hoeft niet specifiek tot een bepaalde ras te horen om op te komen voor de slachtoffers en de politie te verzoeken de lafaards die schuldig zijn op te sporen en te straffen.Sjonge, surinamers leren het maar nooit.Volgens hun moet de kloof tussen de verschillende rassen voor altijd blijven bestaan toch @Wendy?
  Verbeter jezelf @Wendy!


  Maak melding

 4. Staat zijn beroep echt op zijn shirt? Dit gebeuren zal hem in de Surinaamse gemeenschap blijven achtervolgen dmv een bijnaam. Ik hoop dat die smeerlap(pen) die hem zo weerloos te grazen hebben genomen en achtergelaten, zouden als straf voorover gebukt over een ballustrade op het Plein met te weinig dagusoppo door alles en iedereen een week lang met van alles en nog wat in hun ster gepakt worden.
  Ziek zulke berichten


  Maak melding

 5. Wendy heeft gelijk. Tenminste heeft zij het artikel gelezen.

  N paar idioten reageren direct, omdat ze vingers hebben. Maar hun hersenen functioneren niet.


  Maak melding

 6. Zwerver of geen zwerver dit is niet normaal maar ziekelijk. Moet je als volwassen man ook over de schouders kijken als een ziekelijke boeler(s) je achter volgt???? En dat is niet genoeg, de slachtoffer leeft dan een aantal maanden in onzekerheid als hij geen AIDS heeft opgelopen.


  Maak melding

 7. Rasta sodermieter jij dan op. Droom door dat je rasta bent. Betaal jij mijn internet?? Yu bai mi mobiel nanga laptop???

  Ray moet niet denken dat creolen trappen in het verhaal dat VHPers houden van zwarten.
  Ga slapen als je denkt dat de creolen dom zijn. Jullie blijven racisten. Zeker 85% van de hindustanen.


  Maak melding

 8. Hanu 25 januari 2020 At 21:55
  A no laat me noh

  Weer dezelfde zwakzinnige
  die leuk denkt te zijn met zijn zwakzinnige reactie die niet eens een zinnige reactie kan geven maar het zou ook je vader kunnen zijn. Politiek neutraal jij kwam ook met je zwakzinnige reacties en daarna ineens aswin en nu uit het niets hanu het zal me niet verbazen als hanu een wachtertje met een s3 kogelwerend vestje is.😂😂😂


  Maak melding

 9. Politiek neutraal/aswin@ is verdwenen en ineens komt een zwakzinnige hanu en zijn eerste reactie is een onzinnige reactie op laat me 😂😂😂 dombo het valt niet op 🤭🤭 politiek neutraal/aswin/hanu 3 in 1 wel heel zwakbegaafd.😊😊


  Maak melding

 10. Die man hft zeker t veel held gevraagt vor sex,of Hy hft t sex nit gud gedan,darm uit d auto gesmeten.dan zal j weten vor d volgende keer.tegenwoordig verkope mannen hun billen om aan wat extra centjes t komen.en t s normaal,want vrouwen verkope hun lichaam ook.dus zomar zoveel poeha.


  Maak melding

 11. De man moet zijn verhaal doen zodat men het te weten komt. Een openbare waarschuwing. Het is makkelijk om een afbeelding of video te plaatsen op internet en het vervolgens te delen. De terugkoppeling mis ik vaak. Hoe is die story afgelopen? Privacy is ook belangrijk. Als ik iemand op straat aantref in hulpeloze toestand, is het niet mijn taak om foto’s nemen. Het enige wat ik moet doen is helpen en de bevoegde instanties voor zover nodig inschakelen. Het moment dat je wel een foto maakt, maak je het bekend aan de buitenwereld. Maar intussen is het een privézaak. Dan moet men het vanaf het begin doen. Nu is er dus een foto van deze man geplaatst op internet. Een groot sterretje om zijn kleine billetjes te dekken. Deze arme man geef je wellicht een trauma voor het leven. Hij weet dat hij het is.


  Maak melding

 12. @laat me
  Ik reageer al een hele poos hor.
  Onzinnige reaktie komen altijd van jou, het is wel erg dat ze je zo op straat hebben achtergelaten.
  Ik hoop dat alles goed geneest.


  Maak melding

 13. @laat mij je lult weer ik heb jou tig keer gezegd dat ik niet bang voor jou bent.Ik ben het echt niet en als ik het ben zou ik jou naam zetten.Het ging een tijdje goed je lult weer.Ik buig niet en kom niet onder valse namen .Dat is pas zwakzinnig,laf oke..Is iemand die jou belachelijk maakt.Ik heet Aswien 1000 maal oke.


  Maak melding

 14. @laat me iedereen leest sommige nemen hun kiek.Iedereen weet dat wij niet onder een deur kunnen .Dus kan je verwachten dat iemand een nickname neem om jou te bespotten.Maar onderscheidt maken is ook een kunne.Nogmaals stop met mij.Ik ben het niet . Ik heet Aswien 2000.000000maal, die niet buigt je begint weer.Misschien neemt men ook een kiek op mij gelukkig kan ik begrijpend lezen. Ik had jou symbolisch al begraven.Misschien vinden mensen jou schrijven geen toegevoegde waarde hebben dan bespotten ze jou.En dan haal je mij en PN weer bij .Stop met jou kinderachtig gedrag ik ben niet bang, maar ik ben het niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.