maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCY Coffee morgen weer open; klanten kunnen via camera kijken in keuken

CY Coffee morgen weer open; klanten kunnen via camera kijken in keuken

-

Does Travel - naar Suriname

Het bekende ontbijt- en brunchrestaurant CY Coffee, dat was gesloten vanwege een zeer onhygiënische situatie, is vanaf morgen (zondag 26 januari) weer open voor het publiek.

Naast een grondige schoonmaak van de zaak heeft de directie ook twee interne maatregelegen genomen. Zo kunnen klanten nu meekijken in de keuken, via een live camera die geplaatst is naast de bar. Daarnaast is er ook een klachten- en ideeëbus aan de muur naast de toegangsdeur geplaatst.

CY Coffee heeft een dag na de sluiting op Facebook gereageerd op de sluiting van de zaak door de Surinaamse bestuursambtenaren. Daarbij gaf het restaurant in Suriname als eerst aan dat zij de autoriteiten zeer erkentelijk zijn voor het bezoek en het feit dat ze scherp in de gaten worden gehouden over de wijze waarop zij het keukenvet saneren.

Daarnaast werd in de reactie ook aangegeven waarom vooral aan de buitenkant van de keuken een zeer onhygiënische situatie is aangetroffen. “In onze ijver om steeds het beste en meest hygiënische in de keuken voor u klaar te maken, zijn wij inderdaad vergeten hoe onze sanering buiten de keuken zou moeten plaatsvinden”.

De reactie van CY Coffee heeft voor veel ophef gezorgd, omdat volgens de vrijgegeven foto’s niet alleen buiten de keuken, maar ook binnenin een zeer onhygiënische situatie is aangetroffen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
  1. Het is maar de vraag of de opnames van de camera’s zullen kloppen. Men kan hygienische beelden door een speciaal techniek installeren zodat het lijkt alsof alles volgens de regels gebeurd. Een open keuken zou beter zijn, zodat de klanten met eigen ogen kunnen aanschouwen of alles volgens de regels verloopt. No bay poespoes in zakka. Vele restaurants hebben de boel al lopen te belazeren.


    Maak melding
  2. Inderdaad nu de zaak schoon is gaan ze die paarse bermrat en tranny motjo @wendy er niet in zien want dat achterlijk geval is alleen maar gewend om de stront van haar meester bouta te vreten als een delicatesse.


    Maak melding
  3. Nou dat is nou weer een ander gezicht zullen we maar zeggen en camera´s zo dat je je bestelling kan checken. Ik zeg TOPPY en houden zo. Een advies meteen schoonmaken nooit laten staan tot de volgende dag. De bediening is niet voor het schoonmaken(tussendoor wel) maar extra personeel voor de schoonmaak en reiniging van de zaak. Dan win u het vertrouwen van uw klanten terug.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES