65-jarige man met marihuana aangehouden tijdens veiligheidscontrole

13
65-jarige man met marihuana aangehouden tijdens operatie HOOP

De politie heeft in de eerste week van januari op diverse locaties algemene veiligheidscontroles uitgevoerd. In het politie ressort Flora werd de 65-jarige Liandro H. aangehouden ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen.

Op hem werd aangetroffen en in beslag genomen 33.40 gram marihuana en een geldbedrag van meer dan Srd 2.000. Het vermoeden bestaat dat het geld de opbrengst is van drugsverkoop in Suriname.

Deze man werd overgedragen aan de politie van Flora, die belast is met het verder onderzoek in deze zaak. Liandro is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De acties zijn uitgevoerd in het kader van operatie HOOP (Handhaving Openbare Orde Paramaribo).

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Hij zou gedwongen moeten worden dit spul achter elkaar zelf te gebruiken zodat hij niet mee weet of hij van voren of achter nog leegt en dan van bosjes brug af donderen. Deze vernietigende ziel voorgoed opruimen. Hij richt teveel schade aan over de ruggen van weer lozen


  Maak melding

 2. 65 jaar voor dat je van jou pensioen geniet houdt je jou bezig met dit soort zaken.En wie koopt dat spul jou eigen mensen.En zo help je het land naar de klote .Snel geld verdienen rust nooit zegen op .65 zou ik in een hobbelstoel zitten of oppas doen voor mijn kleinkinderen,maar laatste betwijfel ik als ik lees buurman gluurt bij buurmeisje naar binnen.En inderdaad gebeurt het in Nederland ook maar hier wonen ongeveer 17 Miljoen mensen.


  Maak melding

 3. Damsco,Wendy,Devil praat met jullie opa en de rest of gaan jullie naar de Pinkstergemeente.Er is teveel drugs in Suriname er vloeit teveel bloed.Daarom raken die kinderen van een bepaalde buurt op school in trance.Moeder aarde is boos op jullie gedrag.


  Maak melding

 4. Goed bezig boyz van Hermandad 🧑🏽‍✈️👍🏼..kom op : alle bejaarde drugs dealers of bezitters oppakken tot dat jullie erin geslaagd zijn de JUISTE bejaarde dagoe drol in de kraag te vatten . Sussen ermee !!


  Maak melding

 5. Wendy Edelachtbare vrouwe
  Wat is hier uw antwoordt.
  1 ontoerekeningsvatbaar(artikel 39)
  2 overmacht(artikel 40)
  3 noodweer en noodweer_exces (artikel 41,lid 1 en 2)
  4 wettelijke voorschrift(artikel 42)
  5 ambtelijk bevel(artikel 43,lid1) afz uw volger.


  Maak melding

 6. Tegen deze kleine vis durven ze wel op te treden maar tegen grote drugsbazen als bouta (veroordeelt wegens grootschalige coke smokkel) doet men niks.


  Maak melding

 7. Wat een bs…

  Is suriname niet bezig weed te legaliseren ..ze vangen een oude miss gepensioneerde man op van 65 jaar en ze voelen zich zo geweldig!!!

  Stelletje laffe honden pak de grootste dealer op …dan zijn jullie geweldig!!!

  Fuck the police die corrupt is en denkt dat ze alles kunnen…dagelijks zie ik dealers hun shit doen op bijna elke hoek.
  Politie en criminelen hebben altyd samen gewerkt.

  Iedereen weet dat de politie criminelen hetzelfde zijn!!!

  Laat de agenten een uc doen dan weet je wie de rotte appels zijn.


  Maak melding

 8. In het kader van pensioenopbouw kan je de man niet kwalijk nemen, in Suriname hebben een heleboel bedrijven nooit aan pensioen afdracht voor hun medewerkers gedaan. De eigenaren worden wel rijker, en hun personeel moet maar zien hoe ze zichzelf bedruipen op hun oude dag. vaak hebben de mannen nog een tweede en derde leg, die ze moeten onderhouden. het is wel triest allemaal.😏


  Maak melding

 9. @ Boe boe bit SJORIE..het zijn mensen als jou die niet als politieman mogen werken..met jou vosting vastgeroeste DOMME denkwijze dat rechtstreeks stamt uit de vorige eeuw en daarvoor nog.en FIGUREN als jou die kritiek hebben op gebeurtenissen op8 december.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.