Tiener met 72 cocaïnebolletjes in onderbroek aangehouden

12
cocaïnebolletjes
Archieffoto - bolletjes met coke.

Een 17-jarige jongen is donderdagochtend 23 januari bij de politie controle post te Stolkersijver aangehouden met 72 cocaïnebolletjes in zijn onderbroek. De tiener zat op de achterbank van een auto die onderweg was naar Albina.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat manschappen van het Regio Bijstand Team Oost bezig waren met een reguliere controle toen het voertuig arriveerde. Zij controleerde het voertuig en de passagiers. Bij fouillering van de tiener is gestuit op de drugs in zijn onderbroek.

De bolletjes hadden samen een gewicht van 600 gram. Bij ondervraging verklaarde de tiener dat hij de drugs zou smokkelen naar Frans-Guyana. Van wie de 17-jarige de drugs heeft gehad en voor wie die gebracht moest worden wist hij niet te vertellen.

De tiener is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De Narcotica Brigade in Suriname is belast met het verdere onderzoek.

Het Korps Politie Suriname meldt vandaag (28 januari) dat de 17-jarige verklaarde dat hij de drugs van iemand had gekregen om te vervoeren naar Albina met als eind bestemming Frans-Guyana. Op hem is ook vreemd geld aangetroffen. De drugs en geld zijn in beslag genomen en overgedragen aan de Narcotica Brigade. De tiener is ingesloten in het Doorgangscentrum Opa Doeli.


12 REACTIES

 1. Kleinzoon van de tot 11 jaar, voor drugshandel, veroordeelde ….. …… …….. ???
  Soms zitten die dingen in de genen van bepaalde criminele families


  Maak melding

 2. ze worden nog jonger op de afdeling zou je zeggen. straks zijn het die jonger zijn dan 17.
  Volgens RobG is het goed voor de Surinaamse export want het is een product van de inpak industrie van Suriname.


  Maak melding

 3. A dies nah probleem… Drugsgebruik en agressie… Wanneer je gewend bent om met drugshandel snel geld te verdienen…Mens… Je bent verloren… Onder invloed van.. wordt er geroofd.. gemoord… Aan de andere kant heb je politieagenten die geen raad mee weten.. Motivatie no deh.. Politiek is er geen kijk naar.. De verantwoordelijkheid wordt afgewenteld.. .. De gewone burger gaat zich steeds meer moeten beschermen….


  Maak melding

 4. Het wordt steeds erger in Suriname dat ze nu al zo jong beginnen, geeft aan dat de overheid totaal geen beleid heeft om de jeugd hiervan te beschermen. Als de grote bazen in dit land (Bouterse en Abrahams) vrij zijn om van alles te roepen, waardoor de jeugd denkt, wij kunnen alles. Om het getij te keren heeft het volk het in eigen hand door dit keer op een andere partij dan de NDP te stemmen.


  Maak melding

 5. O drugs kan door nog jongere kinderen vervoerd en verkocht worden.De kinderen zijn goede spotters voor de drug dealers.Hopelijk komt het niet zo ver. Drugs wordt mainstream in Su. Terwijl de transit handel continueert.Su is een land van drugs en witwassen van geld.


  Maak melding

 6. Mooi opsluiten en peperen. Deze jongens werken op de boten en de hebzucht naar geld laat ze niet meer naar school gaan.
  ik hoop dat de regering deze grens beter bewaakt.
  Hele rotsooi met de bootjes en de waterkant daar. Albina is mooie grensstad maar chaotisch


  Maak melding

 7. Het hondje van de slager had vies gedaan .Het was gaan zwemmen .
  Zonder onderbroekje aan .
  En van je hela hela hela holala . Deze jongeman had tenminste zijn onderbroekje aan. Er waren niet twee ballen te bespeuren maar wel 72. Een teveel aan 70 ballen dus. Ook nog eens een verdomd luie jongeman; hij had toch kunnen slikken? Mars go boi! Skoro e wakti yu. Zo niet ,go wroko efu na so I lobi a moni.


  Maak melding

 8. Is echt belachelijk, tiener misbruik ! De president heeft ook respect voor deze jongelui, omdat hij echt dapper is als ndp-koerier . Dat is het .


  Maak melding

 9. Kinderen in ons land worden voor verschillende doeleinden misbruikt. Hun opvoeders laten het afweten, zijn in geen velden of wegen te bespeuren. Hun opvoeders zijn bezig met hun eigen leven. Gaan naar elk feestje of wintie pre. Vader onbekend of spoorloos. Kinderen krijgen geen aandacht van de ouders. Vroege schoolverlaters. Dit kind hoort in de schoolbanken te zitten voor een vervolgopleiding. Het is een trieste zaak dat het hier zo aan toe gaat. Er wordt niets aan bewustwording gedaan om jongeren te waarschuwen voor de gevaren wanneer zij zich met dit soort praktijken bezig houden. De hersenloze volwassen misbruiken elk kind die zwakbegaafd is om geld te verdienen. Kinderen worden gemanipuleerd om dit soort dingen te doen. Kijk niet naar voorbeelden uit het buitenland, want er gaat heel veel niet goed in onze gemeenschap. Ons land is groot met weinig inwoners. Elk misbruik of slachtoffer is er 1 teveel. Nog even en er bestaan geen Surinamers meer doordat het het volk drastisch wordt uitgedund door dommigheid en vuile smerige streken. Dit kun je als mens met een rein geweten,niet goedkeuren. Suriname is Suriname. Gewoon hoge straffen opleggen.

  Jammer dat kinderen in ons land dagelijks worden gebruikt en misbruikt voor diverse doeleinden door degene die denkt volwassen te zijn zonder hersenen.


  Maak melding

 10. Zwaarste straf voor Nederlandse pedofiel in België. Nederland het van de pedo’s en synthetische drugs. Voor al die klagers over Suriname op deze site blijf lekker in het pedo Nederland. Maar wel op je kinderen passen want je weet maar nooit de blanke pedo zit ook achter jouw kind aan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.