SSB houdt evaluatiebijeenkomst Nationale standaard “Specificatie voor toeristische accomodatie”

4

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft een consultatiesessie Nationale standaard “Specificatie voor toeristische accomodatie” gehouden. Deze bijeenkomst ligt in het verlengde van een eerder gehouden consultatiebijeenkomst op 18 november 2019. Zo is het eerste deel waarin de algemene vereisten van deze standaard vervat is, reeds belicht en gepubliceerd.

Het doel van deze bijeenkomst was daarom ook om alle Surinaamse stakeholders die direct of indirect invloed hebben op deze Nationale Standaard van informatie te voorzien en die instaat te stellen het concept van commentaar te voorzien. Door Videsha Munusami, Standard officer van het Bureau werd er een uiteenzetting gegeven van de algemene vereisten voor toeristische accomodaties in Suriname.

Er is verder tijdens deze workshop ingegaan op het resultaat van voornoemde activiteiten, met als doel feedback hierop te ontvangen. De stakeholders werden in groepen verdeeld voor het uitvoeren van diverse opdrachten. Bij deze opdrachten moesten vragen uitgewerkt worden die een verband hadden met o.a. de meetbaarheid en implementatie van de standard.

Verder is er gekeken of de standaard niet in strijd is met bestaande wet en regelgeving en als er nog essentiële zaken ontbreken aan de bestaande inhoud. Alle verkregen feedback op het concept Nationale Standaard zal worden verzonden naar de Technische Commissie van het SSB voor eventuele verwerking in het concept.


4 REACTIES

 1. Was er vorig maand in Coronie en heb genoten van het bezoek.Vond het heel erg dat er geen gelegenheid was om te overnachten.Is het enigste district van Sur. waar ik nooit geslapen heb.En er was maar een plaatsje waar ze kraboe verkochten in tegenstelling tot vroeger.Toen had je op verschillende plaatsen kraboe.Kraboe tijd of niet.


  Maak melding

 2. Een heel onduidelijk nieuws bericht.
  Ik heb het woord standaard wel 8 keer gezien maar kan niet lezen wat dat precies inhoud en of de specificaties daarvan.


  Maak melding

 3. In het kort: een hotel moet zodanig zijn dat je er makkelijk beroofd kunt worden en de keuken moet zo vies zijn dat je voedselvergiftiging oploopt en de toilet zo vies dat je liever in je broek piest en poept.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.