Doodgeschoten ex-politieman wordt zondag gecremeerd

8
Doodgeschoten ex-politieman wordt zondag gecremeerd

De Surinaamse ex-politieman Manodjkoemar Mohan, die afgelopen woensdag door rovers werd doodgeschoten, wordt aanstaande zondag om 14.00u gecremeerd. In de ochtend is er gelegenheid tot het nemen van afscheid te Welgedacht A. Dat meldt de familie vandaag. UPDATE: de crematie is uitgesteld laat de familie weten.

De 50-jarige Mohan was in leven gewezen onder-inspecteur van politie bij het Korps Politie Suriname. In zijn huidige functie was hij hoofd beveiliging van Newmount Mining. Hij werd op woensdag 22 januari tijdens een worsteling met twee rovers doodgeschoten in een barbershop te Welgedacht-A weg.

Het slachtoffer had een groot geldbedrag in zijn voertuig. Het vermoeden bestaat dat de rovers het hadden gemunt op dat geld.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Deze hardwerkende ex-politie agent is op een wrede en laaghartige manier uit het leven gerukt door een paar zwarte rioolratten die het vertikken om te gaan werken. Zij hebben van mensen vermoorden om geld hun vak gemaakt. Karma slaapt niet. Moge God deze familie bijstaan.

  Heer Mohan God hebben jouw ziel.
  Waak over je familie en geliefden, voor hun wordt het een ondraaglijk lijden.U was hun steun pilaar.
  R.I.P.
  Familie heel veel sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding

 2. Ik had ze geleerd om te bidden Geef ons heden ons dagelijkse brood, maar ze hebben het niet begrepen en zeggen Geef ons heden ons dagelijkse roof. Maar soms lijkt het erop alsof de Heere eerder luistert naar criminelen dan naar de vrome mensen.


  Maak melding

 3. Familie en vrienden, gecondoleerd met deze zware verlies. Het is niet uit te drukken in materie.

  Nu maar hopen dat de korps, de tijd en moeite nemen, om de gehele waarheid, bloot te leggen en een sterke zaak hebben in de rechtzaal.
  Korps, heel veel wijsheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.