zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCY Coffee: 'Vanwege inzet in keuken vergeten erbuiten schoon te maken'

CY Coffee: ‘Vanwege inzet in keuken vergeten erbuiten schoon te maken’

-

Does Travel - naar Suriname

CY Coffee heeft vandaag op Facebook gereageerd op de sluiting van de zaak gistermiddag door bestuursambtenaren vanwege een zeer onhygiënische situatie. Daarbij geeft het restaurant in Suriname als eerst aan dat zij de autoriteiten zeer erkentelijk zijn voor het bezoek en het feit dat ze scherp in de gaten worden gehouden over de wijze waarop zij het keukenvet saneren.

Daarnaast wordt in de reactie ook aangegeven waarom vooral aan de buitenkant van de keuken een zeer onhygiënische situatie is aangetroffen door de Surinaamse bestuursambtenaren. “In onze ijver om steeds het beste en meest hygiënische in de keuken voor u klaar te maken, zijn wij inderdaad vergeten hoe onze sanering buiten de keuken zou moeten plaatsvinden”.

De reden heeft voor veel ophef gezorgd, omdat volgens de vrijgegeven foto’s niet alleen buiten de keuken, maar ook binnenin een zeer onhygiënische situatie is aangetroffen. Honderden mensen hebben inmiddels fel gereageerd op de reactie van CY Coffee. De reactie wordt daarbij massaal afgekeurd. Beweerd wordt dat nu de smerige situatie van de keuken aan het licht is gekomen, geprobeerd wordt om zaken te verbloemen en goed te praten.

CY Coffee neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het feit dat de smerige situatie is aangetroffen. Het bedrijf stelt elke klant in de gelegenheid om een inkijk te nemen in haar hernieuwde aanpak. Zij bedanken voor het helpen ontdekken van haar tekortkomingen. “Laten we ook het vertrouwen hebben dat dergelijke incidenten niet opnieuw zullen plaatsvinden. Nogmaals bedankt aan de overheidsdiensten voor het toezicht. Zo worden wij horecaondernemers steeds scherp gehouden. Dank voor uw zorg en toezicht”, aldus CY Coffee.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. En juist om deze reden moeten ALLE eetgelegenheden bij naam en locatie worden genoemd.

  Neem desnoods een camerateam mee bijv TBN prime alert of In de Branding.

  CY voelt het nu in haar portemonnee. Nu al die andere lakse ondernemers nog…


  Maak melding
 2. Zeer slechte verklaring .Hoe enthousiast kun je zijn? Laten we niet uitgaan van de commerciële uitbater en eerder het standpunt van de burger. Als jij bezoek krijgt moet je wel het allerbeste voorschotelen. En zeker ook de hygiënische voorschriften naleven. Nu je wel commercieel werkt (het is dus je professie), moet je aan alle voorwaarden voldoen. Succes.


  Maak melding
 3. In Suriname is alles een incident, Bouterse gaaf gisteren aan de moord op 15 mensen een incident was, restaurant geven smerige restaurant een incident was, rovers vermoorden slachtoffers zijn ook Incident. Suriname is een corrupte incident land geworden


  Maak melding
 4. Dit geeft aan dat de organisatie niet op orde is. Ik heb zelf een horeca diploma. Een groot gedeelte van de opleiding werd besteed aan hoe je de schoonmaak van je zaak moet organiseren. Dit betekent dat CY geen enkel respect hebt voor haar klanten. Het gaat alleen maar om geld verdienen en er is geen liefde voor het horeca vak.


  Maak melding
 5. Chinezen zijn vies.
  Buiten en binnen moet schoon zijn.
  Als bij de deur zwar is of ergens tegen de muur of de vloer of de mensen die er werken koop ik niets.
  Doffie sappen daar mogen ze ook gaan


  Maak melding
 6. Allemaal gelul van deze ondernemer. Kijk naar de staat van zijn spullen. Het is vergaan. Schoonmaken maken is 1 aspect maar in dit geval is een investering in apparatuur en keukengerei een must. Mijn gevoel zegt sla deze tent over. Komt niet meer goed. Soort KamYin


  Maak melding
 7. Niet alleen Chinezen zijn vies. De Javanen kunnen er ook wat van. Kijk bij Lelydorp. Vies en smerig en vervallen. Het geld wat verdiend is wordt niet geinvesteerd om de zaak netjes te houden. De meeste Surinaamse eethuizen zijn vies en smerig. Sari tori.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES