Rover neergeschoten door politie in Suriname

5
rover-neergeschoten-suriname-archieffoto
Waterkant archieffoto - rover neergeschoten in Suriname

De 29-jarige roofverdachte Arsinio S. is op vrijdag 17 januari tijdens zijn aanhouding door een politiekogel geraakt, nadat hij geen gehoor gaf aan de waarschuwingsschoten die gelost werden door de wetsdienaren.

De roofverdachte werd in zijn linker boven dijbeen geraakt. Per ontboden ambulance werd Arsinio afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Daar is hij onder politie bewaking opgenomen.

Deze verdachte werd vanaf december van het vorig jaar voor het plegen van een roofoverval in een supermarkt te Albina opgespoord, waarbij hij er vandoor ging met een groot geldbedrag in euro.

De winkelier is bij die overval bewerkt met een voorwerp op het hoofd. Het slachtoffer werd voor medische hulp vanuit Suriname overgebracht naar Frans-Guyana, waar er operatief moest worden ingegrepen. Arsinio werd aan de hand van camerabeelden in beeld gebracht.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Oost, meldt het Korps Politie Suriname.

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Altijd weer dezelfde.
  Ze planten maar criminelen op de wereld geen scholing geen toekomst niks en zij maken de meeste kinderen en hebben ook nog big talk weinig uitzondering met respect.
  Waarom willen andere mannen van een ander ras wel eerlijk werken voor hun geld????
  Ga kijken bij de Chinees op de hoek dan zie je ze nutteloos staan.


  Maak melding

 2. @Suriname is love
  De Chinezen hebben hun buik vol van de zwarte rioolratten die dagelijks voor de ingang van hun winkels hangen. Je ziet ze overal. Het is een ware plaag in ons land. Roven en stelen, moorden. Vraag je af waar hun opvoeders zijn. Dit volk daar rust een grote vloek op, die geen enkele bonoe mang kan weg wassen. Geen scholing, geen werk en de ene zijn kop is nog beangstiger dan de anderen. Het zijn net zwarte duivels. Wanneer ik ze zie staan rij ik kilometers door naar de volgende Chinezen winkel waar ik niet met hun wordt geconfronteerd. De KPS hoort dit probleem ook aan te pakken, maar hier sluiten zij hun ogen voor. Overlast door dit soort is verschrikkelijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.