Hoorzittingen Paramaribo-Noordoost gestart in Beekhuizen

1
Hoorzittingen Paramaribo-Noordoost gestart in Beekhuizen
Foto: (c) BIC Paramaribo-Noordoost

De ressortsraad Beekhuizen heeft gisteravond de spits afgebeten voor de jaarlijkse hoorzitting van de Surinaamse ressorten vallende onder het bestuursressort Paramaribo-Noordoost. De hoorzitting is gehouden in het buurthuis Albuflo.

De ressortraad heeft de aanwezigen middels een presentatie in kennis gesteld van de gerealiseerde projecten in het ressort en het concept ressortplan 2021. Daarnaast hebben de aanwezige bewoners onder andere aandacht gevraagd voor: aanpak natte en droge Infrastructuur, straatverlichting, ophalen grofvuil, hangjongeren problematiek en rijgedrag particuliere bushouders in de binnenwegen van het ressort.

Onder de aanwezigen bevonden zich districtscommissaris Mike Nerkust, vertegenwoordigers van het Ministerie van HI&T, leden van de Districtsraad, onderdirecteur van het onder-directoraat Districtsbestuur en Decentralisatie, Jozefzoon Wachter en de buurtmanager Soemodihardjo.

Het doel van de hoorzittingen in elk ressort van Suriname, is dat de bewoners zich meer betrokken voelen en ook betrokken raken bij de ontwikkeling van hun buurt. De volgende hoorzitting voor Paramaribo-Noordoost is op maandag 27 januari in het ressort Rainville. De locatie is de Themenschool aan de Kaaimanlaan en begint om 19:00 uur, meldt het commissariaat.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Heet valt opdat dit soort berichten vaker in de krant verschijnen, heeft dit soms te maken met de aankomende verkiezing?. Een ding is wel zeker, dat het volk van Suriname op hun hoede moet zijn voor de NDP horde het zijn allen gelukzoekers en slaan toe op het armste gedeelte van het volk die het niet zo nauw nemen met normen en waarden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.