CY Coffee gesloten vanwege zeer onhygiënische situatie

17
CY Coffee-suriname-gesloten

Het bekende ontbijt- en brunchrestaurant CY Coffee, is dinsdagmiddag tot nader order gesloten in opdracht van districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo-Noordoost. Dit nadat bestuursambtenaren een inval hebben gepleegd en gestuit zijn op misstanden die van dien aard waren, dat er onmiddellijk overgegaan moest worden tot sluiting van de zaak in Suriname.

De Surinaamse bestuursambtenaren hebben de inval gepleegd op het moment dat de etenszaak druk was. Klanten die aan het wachten waren om hun bestelling te plaatsen, stonden er versteld van dat de etenszaak direct moest sluiten vanwege ernstige geconstateerde misstanden. 

Velen reageerden geschokt op social media toen bekend werd gemaakt dat de etenszaak gesloten is vanwege de onhygiënische situatie. Beweerd werd dat het een top restaurant is en de bereiding en opslag van het voedsel zeker volgens de regels geschied. Echter hebben de vrijgegeven foto’s anders uitgewezen.

De vergunninghouder is aangezegd de geconstateerde misstanden te herstellen en moet zich op het commissariaat aanmelden voor het voldoen van de opgelegde boete.


17 REACTIES

 1. Voortaan worden hopelijk alle toekomstige eetgelegenheden bij naam genoemd. Want dit is pas de 2e voorzover ik weet. Al die anderen is het gissen wie en waar ze niet volgens de voorschriften werkten.


  Maak melding

 2. Het zal veel erger zijn dan wat je op de foto’s ziet.. Na wang diri restaurant… Mi feni.. Plus.. No wang hygiëne no deh… Die keuken is overgenomen door kasripo vlekken en kakkerlakken….A moeilijk foe tjar structuur…veel surinamers houden van buiten eten.. Ik ook….daarom zeg ik mensen let op wat je eet ..


  Maak melding

 3. Het overgrote deel van de chinezen zijn varkens.De baden niet en wassen hun bek niet.
  En wij surinamers worden boos als bog de tent sluit.Dat gedrag herkennen wij.Ze staan ook massaal achter een veroordeelde moordenaar.


  Maak melding

 4. Vies en smerig. Als ik ooit daar gegeten had zou ik wekenlang kotsen.
  Ik ken een winkel waar hun drinken in hun smerig toilet is en hun afvoer werkt niet dus bij regen zit alles in troep en ze waren gesloten door bog maar de chinees heeft gasten van leysweg commissariaat betaald en ging vrolijk , smerig door


  Maak melding

 5. Als ik zo om me heen kijk zie ik dat ‘de Surinaamse keuken erg geliefd is. Helaas den mus poring bakka. De zoveelste tent in nog geen jaar tijd.


  Maak melding

 6. Ach, toch zie je ze vroeg al bij de fooftruch op de wilhelminastraat ik word misselijk bij het idee zo vroeg al bami te moeten we ontbijten.
  Neem, maar ik eet niet op straat.
  Men klaagt over crisis en toch hebben ze geld voor taxi en dagelijks broodjes en sof.
  Ze hebben het klagen van de gefrustreerde Surned overgenomen die het zo goed hebben in blanda 😒💩👎


  Maak melding

 7. Jammer dat deze tent gesloten word.🐖🐖🐖
  Sluiting vind pas plaats nadat er genoeg porties zijn klaargemaakt voor de bavianen 🐒🐒🐒 die vandaag hun boef, hun drugscrimineel, hun moordenaar, komen steunen. 🤷🤷🤷
  Vreet maar raak, vreet maar raak en dan braak braak, braak
  Suriname is love 😁😁😁


  Maak melding

 8. Zelf een chinese vriend van mij zweert dat hij daar nooit meer gaat eten. Een nog smerigere is fuyian snacks bij de hogestraat. Mie gado. Alleen al wanneer je de deur openmaakt ren je gelijk weg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.