Minister: ‘Van Trikt zou twee peperdure auto’s hebben aangeschaft’

55
Governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS

Na alle perikelen rondom de inmiddels ex-governor van de Centrale Bank van Suriname, Robert-Gray van Trikt, heeft de Surinaamse overheid vandaag eindelijk van zich laten horen. Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën die het parlement hierover informeerde, zei dat Van Trikt twee peperdure auto’s zou hebben aangeschaft.

De bewindsman vroeg het parlement de tijd en ruimte het onderzoek voort te zetten, omdat er volgens hem heel veel werk gedaan moet worden in deze kwestie. De focus is op de eerste plaats geweest op de aanschaf van de voertuigen, een Lexus en een Range Rover aldus de minister.

Op 10 mei 2019 is een betaling gedaan voor een gepantserde Lexus voor US$ 280.000. Voor de Range Rover is 285.000 euro betaald. De waarde is veel minder dan waarvoor de bank heeft betaald. Op 13 januari 2020 is de lening opgemaakt en waarbij antidatering heeft plaatsgevonden voor 19 augustus 2019. Geduld-Nijman heeft toegegeven dat zij de opdracht heeft gegeven aan twee werknemers voor het plaatsen van een andere datum. Tot nu toe is niks terugbetaald door Van Trikt. De Range Rover is nog bij Van Trikt, terwijl de Lexus bij het directoraat Nationale Veiligheid is. 

Volgens Hoefdraad is er voor de voertuigen door de Centrale Bank onder meer vrijstelling van invoerrechten, omzetbelasting en statistiekrecht aangevraagd en verleend. Nadat de zaak aan het licht kwam, zouden andere stukken zijn opgemaakt en anti-gedateerd door waarnemend governor Ingeborg Geduld-Nijman. Ook zij diende haar ontslag in.

Ten aanzien van het aangeschafte voertuig, zegt minister Hoefdraad dat de feiten die zich hebben aangediend met met betrekking tot de lening, de aankoop en het verzoek tot vrijstelling van invoerrechten, omzetbelasting, statistiekrecht indruisen tegen de beginselen van deugdelijk bestuur van de Centrale Bank ‘waardoor ook de integriteit van de leidinggevende in deze kwestie in geding is.’

Ook zou er sprake zijn van conflict of interest aangezien de governor een sterke relatie zou hebben met het bedrijf Orion waarmee de bank samenwerkt en waaraan opdrachten werden gegeven en betalingen verricht. In de periode van 24 juni 2019 tot 18 november 2019 zou de CBvS iets meer dan 1 miljoen euro hebben betaald aan Orient. 

Alle handelingen die door Hoefdraad werden opgesomd werden door hem genoemd als handelingen die in strijd zijn met de bankwet en andere wetten van het land die de strijd tegen de corruptie in de hand voeren.

De bewindsman benadrukte dat er in deze geen sprake bestaat van verschil van inzicht tussen de regering en de bankpresident, zoals Van Trikt zelf beweerde. 

https://www.deboodschap.today/president-bouterse-honoreert-ontslag-governor-geen-verschil-van-inzicht/


55 REACTIES

 1. Hij is in functie van de staat als governor of Central Bank of surinam.. Hij kan moeilijk met paard en wagen of boerki wagi naar zijn werk… Notabene.. Werk en privé moet men gescheiden houden… Als de persoon van Van Trikt.. een privelening doet.. en aan de voorwaarden. van.. terugbetaling lening.. voldoet dan mag hij 2 outos kopen.. Hoefdraad.. en Co. Zij bezig met beschadiging… Van de persoon en de instituut.. . De echte feiten.. daar gaat het om.. De governor wordt beperkt in zijn functioneren om onafhankelijk besluiten te kunnen.. nemen..


  Maak melding

 2. Het zijn geen kleine bedragen om een auto alleen te kopen ,laat hij met de bus aan werk gaan stront schurk .

  Met je opleiding moet je voorbeelden geven maar niet stenen ben je daar voor gaan studeren .


  Maak melding

 3. @ Boe

  Zowaar de ene boef onderzoekt de andere.

  Waarom komt Bouta of Adhin niet met deze verklaring aan het volk/DNA ?
  Wie is de verantwoordelijke persoon/leidinggevende van de governor. Of is de hiërachie hier weggevallen?


  Maak melding

 4. Robert van T. heeft gewoon pech. Hij volgt de handelswijze van zijn bazen. En hij wordt gepakt terwijl zijn bazen vrij rond lopen en alle steun van het NDPvolk krijgen.

  Robert van T. kan nu klokkenluider worden en al het vuile was op straat gooien.

  In een klap alles boven water.


  Maak melding

 5. Vanaf de jaren ’80 of beter gezegd sinds 1980 hoor ik steeds maar leugens als de pikin ingi boi wat te vertellen heeft in de regering of als hij de macht heeft.So so ley.


  Maak melding

 6. Jojo heeft twee links in twee verschillende artikelen gepost.
  Op 1 artikel heb ik mijn verbazing uitgesproken over de lening die Suriname is aangegaan en dan met name over de uitgiftekoers 105%. Dit betekent dat Suriname meer terug zal betalen dan ze leent. Los van de rente.

  Hij heeft echter ook in het artikel
  ” Personeel Chotelal ondersteunt Bouterse woensdag massaal naar Krijgsraad” een link gegeven over een andere lening.
  Als je hierop klikt, zie je de prospectus 105 pagina’s.
  Ik heb een klein stukje gelezen.
  Suriname zit tot over haar oren in de shit.
  Waar zal ze het geld vandaan moeten halen om in juni al zo’n fors bedrag aan rente te moeten betalen (2 keer per jaar).
  Trikt heeft misschien dingen gedaan die niet door de beugel kunnen. Maar
  Als hij bereid was geld vrij te maken voor de te betalen rente in juni zou hij vast en zeker niet zijn ontslagen.
  Hij zat in een spagaat.
  Toegeven en zijn misstappen zouden met de mantel der liefde worden bedekt, of zijn poot stijf houden. Echter over een jaar of iets langer zou naar buiten komen dat Suriname in en diep ravijn zit.
  Ga er maar aan staan.
  De regering zal alles maar dan ook alles doen om deze man met de grond gelijk te maken.
  Niet mijn probleem

  Wie heeft nou een fout gemaakt, toen Trikt werd aangesteld?
  Trikt, die liet doorschemeren dat hij een marionet zou zijn
  Hoefdraad/Bouterse, die een verkeerde inschatting hebben gemaakt over de persoon Trikt


  Maak melding

 7. NDP kan de schade herstellen alleen door alle corrupte NDP,ers op te sluiten zoals Abraham, carifesta, na school opvang, pakket, misiebaka, hoefdraad dure woning enzo er zijn teveel namen en onderwerpen om op te noemen


  Maak melding

 8. @Pico

  Ik heb de prospectus diagonaal gescaned en mijn mening was ook dat Suriname onder in de beerput zit.
  In de prospectus staan nog al wat droomdenk feitjes.

  Staatsolie moet naast garant te staan voor de betaling aan Oppenheimer en vrienden op 30.06,2020 ook per 14.05.2020 ongeveer $ 99.000.000 inlossen op obligaties.

  Vrij logisch dat Fitch overal rode lampen aan moet zetten.


  Maak melding

 9. @ Sniper
  Iedereen dokt. In juni moet er heel veel rente worden betaald.
  Als je naar de site van de Centrale bank gaat kan je zien op de WEEKbalans dat de Staat op 20 december ( er wordt zo te zien niet meer geregistreerd/gepubliceerd) slechts SRD 400 mln heeft.
  Paniek,

  Ik reageer op je posting, omdat ik gisteren bij een vriend was en die blijkt een kastje te hebben IPTV, waarop hij 1000den zenders heeft (ja ook die haha)
  Dat kastje heet Sniper, en nu zie ik hier ineens de naam Sniper opduiken.
  Grappig.
  Klopt de uitdrukking toch: toeval bestaat niet


  Maak melding

 10. MAMA MINISTER DE IRON LADY LAAT NIKS VAN ZICH HOREN
  ANDEREN MAAKTE ZIJ VAAK OM EIGENBELANG MET EEN HOOP ARROGANTIE EN LIEDERLIJK TAAL GEBRUIK MET DE GROND GELIJK
  NU HET OM JE EIGEN DOORGEWINTERDE CRIMINELE ZOON GAAT HOOR IK JE NIET
  WAT EEN OPVOEDING HEB JIJ HEM GEGEVEN EN DAT ALS PSYCHOLOOG
  SHAME ON YOU LILIAN FERRIER


  Maak melding

 11. Als werkgever neem je iemand aan. In goed vertrouwen. Mocht blijken dat je niet deugt ,moet je het veld ruimen. De verklaring over Gersie die ook het veld moest ruimen was pover vanuit de regering. In dit geval wordt er meer transparantie aan verleend. Relatie tussen werkgever en werknemer is wel privé. De regering geeft duidelijk aan dat van Trikt ook met eigenbelangen bezig was. Dat is dus essentieel en het onderzoek loopt nog. Maar nu al blijkt dat de regering genoeg gegevens heeft om vast te stellen dat er een persoon zit op een positie die hij oneigenlijk gebruikt. Wat dat betreft kun je twintig mensen aannemen en ze stuk voor bedanken als ze niet deugen. Of andersom, degene die zelf shit heeft aangericht , gaat bedanken. Het is beter twee personen te bedanken om uiteindelijk bij de derde juiste persoon terecht te komen.


  Maak melding

 12. Zoals al eerder gezegd:
  De regering Bouterse / Hoefdraad duwt Suriname de afgrond in / heeft Suriname de afgrond ingeduwd.
  De financiele schade die is aangericht is veel groter.
  Deze regering en de partijen waar zaken mee zijn gedaan zijn strafbaar !

  De nieuwe regering en zeer zeker ook het volk van Suriname mogen hun borst nat maken. Want er komen zware tijden aan. Het wordt alle hens aan dek met opgestroopte mouwen !

  Dat er olie wordt gevonden is een zegen maar het winnen en efficient benutten van de inkomsten zijn weer andere punten.

  Voorlopig wordt het:
  alla masra dorro pranie kasaba koro !!!


  Maak melding

 13. “De waarde van de voertuigen zijn veel minder DAN wat de bank betaald heeft “
  Hoeveel EXACT dan ??
  Geen bedrag om gek te gaan worden , hoop van niet.
  Antidateren!!!! Een zeer gemeen ding : welk jaartal dan ???? Was het voor 2010, zodat de regering Venetiaan de schuld krijgt!!!!
  Tjonge jonge wat kunnen die paarse honden toch echt meester in de corruptie zijn.
  Wie O wie gaat de laatste kruimel dief of dievegge zijn van de centrale bank.


  Maak melding

 14. Is peanuts, chickenfeet vergeleken met de andere rovers in het machtscentrum.

  Van Trikt heeft gedacht wat zij kunnen kan ik ook. Alleen is hij geen familie van de pres, dus geen zand erover.


  Maak melding

 15. Trikt heeft voor zijn beurt inkopen gedaan. Hij moest die 19,5 miljoen euro binnen halen en twee d ienst auto’s elk ter waarde van 275.000 euro en een dienstwoning v a n 5,5 milj us dollar. Hiermee zou hij in de lijn van leendert handelen en lang en gelukkig blijven stelen. Groentje Robert van Trikt, je bent waardeloos voor de maffia’s van NDP. Kortom, u bent gedumpt!


  Maak melding

 16. De Iron Lady was bombel gaan schieten.Na het aansteken,rende ze terug en kwam te vallen.Daarbij brak zij haar pols en is nu met ziekte verlof.De NDP ers vonden het gemeen dat tijdens zijn afwezigheid de ingi boi gevonnist is[Net als of hij zou verschijnen om zijn straf te horen]Nu hebben zij misbruik van gemaakt dat mama haar zoon niet kan verdedigen.


  Maak melding

 17. De wagens in beslag nemen en hem alles laten terugbetalen .
  En als mama ontslag wilt nemen dan doet ze dat ook maar.
  Hebben ze deze opvoeding gehad?? Foei toch. Wannabe elite familie


  Maak melding

 18. Niet alleen Robert v T en Geduld-Nijman hebben leningen afgesloten en “afgeschreven”, nog meer bewindslieden hebben dat gedaan / laten doen bij de banken met medeweten van het bevoegdpersoneel en directie !

  De administratie is een puinhoop !


  Maak melding

 19. Wendy

  22 januari 2020 At 00:00

  De wagens in beslag nemen en hem alles laten terugbetalen .En als mama ontslag wilt nemen dan doet ze dat ook maar.
  Hebben ze deze opvoeding gehad?? Foei toch. Wannabe elite familie

  ==============================

  Je bent selectief. Abrahams en Kromosoeto betaalden ook niks terug.
  Jouw president beroept zich op amnestie, dus waarom v Trikt ook niet. Maak je niet druk, straks als de fatsoenlijke partijen aan de macht komen zal de rust terugkeren.


  Maak melding

 20. Tegen integriteit zijn geen enkele wet of regelgeving opgewassen.

  Jullie hebben van Trikt geaccomodeerd. Wat zeggen we in Suriname, te je kweki worong, jo kies aboma.

  Oeng beng denkie oeng beng kweki worong van Trikt en nonode oeng shjie datie na aboma a kong trong, dang we barie.

  Hoefie, skuif boi


  Maak melding

 21. Als er met zulke bedragen zijn gemoeid dan moet Kabouter dit toch weten. Niet lang terug was er een schaarste aan dollars. Was zijn deze dollars vandaan gekomen???

  RobG, Luciën, Damsco, Divel, Suresh en nog een aantal afgedankte zaadcellen hebben jullie een verklaring? Heeft Boefdraad verteld hoeveel hij gestolen heeft?
  Hoe zit het met de nationaliteit van Van Trikt, is hij nog een Nederlander of is hij nou een Surinamer? Men vreest wel voor verkiezingen fraude door genaturaliseerde Nederlanders Hoe zat het en Van Trikt nou?


  Maak melding

 22. De halve waarheden en hele leugens gaan gewoon door.

  Er is hier duidelijk sprake van hoogmoed komt voor de val.

  Ik denk dat de hele samenleving wil weten of de aanklager Boefdraad wel schone vingers heeft.
  Onze wonderboy werd met een hoop poeha binnengehaald en heeft een grote tering zooi van gemaakt. Eerst als Governor van de nu ter ziele gaande CBvS en aansluitend daarop als min ster van financiën.

  Nog eentje… wie z’n billen brandt, moet op de blaren zitten….hahaha…

  Alle mooie praatjes ten spijt, wij kunnen er niet omheen dat:

  De NDP de enige partij in de geschiedenis van Suriname is die het land elke keer met hun mandaat, zonder enige uitzondering, compleet naar de Filistijnen heeft geholpen.

  De NDP de enige partij in de geschiedenis van Suriname is waar onder bewind een CCC Junck status is gegeven door een rating bureau.

  De NDP de enige partij in de geschiedenis van Suriname is die (bewust) een van moord verdachte en inmiddels veroordeelde President heeft geleverd en nog ondersteunt.

  De NDP de enige partij in de geschiedenis van Suriname is die het voor elkaar heeft gekregen de schuldpositie van het land boven de twee miljard euro’s te brengen.

  De NDP de enige partij in de geschiedenis van Suriname is die de Centrale Bank van Suriname (de bank der banken in het land) aan het wankelen heeft gebracht.

  En dan kan je als NDP een heleboel populistische projecten “showen”, maar aan het eind van de dag is armoede troef. Zie hier de trackrecord van de NDP.

  De NDP moet zich er bewust van zijn dat hun tijd nu voorbij is. De jongeren weten nu veel meer wat er aan de hand is, dan tien jaar geleden.

  Voor Suriname hoop ik zo van harte dat het Openbaar Ministerie haar taak naar behoren kan uitvoeren en in het verlengde daarvan het onderzoek kan uitbreiden en het onderzoek kan starten vanaf 2010.

  Voor hulp zie ook the federal bureau of investigation, die smullen van zulke zaken, zeker als er gelden internationaal zijn gegaan.


  Maak melding

 23. UITGELEKT COMPLOT BIJ STAATSOLIE:

  Mijn Suriname is achter de snode plannen gekomen beraamd door de NDP. Ze willen een deel van de 20% offshore olie aandeel voor een appel en een ei verkopen aan Chinezen. De discussie gaat nog of het 8% of 15% gaat worden.

  Om dit te bereiken zijn het management en de vakbond Staatsolie reeds geinfiltreerd. -LEES EN HUIVER!-

  Het plan van Boereveen en Hoefdraad is als volgt:
  1. De directie van Staatsolie bestaat nu uit Elias, Moensie, en Dwarkasingh
  2. Om een directiebesluit te nemen is een MEERDERHEID nodig van 2
  3. Moensie en Dwarkasingh zijn principieel TEGEN het plan om te verkopen
  4. In maart wordt Dwarkasingh met PENSIOEN gestuurd, zijn stoel komt dan vrij
  5. DODSON wordt door Boerenveen naar voren geschoven
  6. Moensie wordt uitgeschakeld
  7. Elias en Dodson gaan stemmen om te VERKOPEN
  8. Lloyd Read is al maandenland NIET GESIGNALEERD
  9. De man in charge is NU BISAI TANTAI ALIDA
  10. Alida is ook de man is van SCALIAN JPP International (PIETER PENEUX)
  11. Hij heeft het geld en zal de VAKBOND STIL houden
  12. Zolang Staatsolie vakbond niet in actie gaat, ZULLEN ANDERE VAKBONDEN OOK NIET INSPRINGEN
  13. Dodson heeft zijn mensen op enkele STRATEGISCHE POSITIES binnen Staatsolie gezet
  14. Deze groep van managers noemen we de TARANTULA GROEP
  15. De Tarantula Groep wordt betaald via JPP / Alida
  16. Als het zo ver komt dan zal de Tarantula Groep de STAFLEDEN IN TOOM houden
  17. De TRIGGER voor dit alles zal in maart komen, als Dwarkasingh officieel met PENSIOEN gaat
  18. Dan pakt Dodson de stoel en is onze ofshore olie verkocht voor een APPEL EN EEN EI

  BURGERS WEEST U WAAKZAAM!! DE NDP ZAL NIET SCHROMEN ONZE OFFSHORE OLIE VOOR EEN APPEL EN EEN EI TE VERKOPEN. DIT IS AL EERDER GEBEURD IN 1998!!


  Maak melding

 24. @pakiratigri 21 januari 2020 At 23:11

  Halve waarheden, hele leugens…je bent een onbetrouwbare a.hole.
  Gersie is niet ontslagen om frauduleuze handelingen en was verder ook niet met eigenbelang bezig…vertel het hele verhaal goed.
  Je zit hier onnodig mensen te beschadigen. Je bent een drol.


  Maak melding

 25. Ik denk dat v Trikt zo zijn achterstallig salaris wilde recht trekken. Je betaald me niet nou dan koop ik dingen van waarde en is het ook goed. Het is bekend in een kleine groep dat hoge ambtenaren elke maand een tekort hebben op hun loonstrook. Hij heeft geen twk geeist evenals zijn rechterhand ze hebben afgestreept


  Maak melding

 26. .. Ik ben geen flits als het om de Surinaamse politiek gaat.. Maar toch mie Kang folg.a repo..ik lees net iets hierboven.. Een complot om staatsolie suriname de das om te doen… Dus een roofoverval maar nu op het land zelf… De.. . Informatie lijkt inhoudelijk van een insider… A folgorde.. plus detail.. foe ding feiten op zo een manier kan niet van een buitenstaander komen.. Ik ben buitenstaander maar ik kan het zo niet neerzetten …. Breinwerk van een duivels net wordt ontmaskerd.. Ik heb een paar vraagjes.. Zal er een grote financiële instituut als oppenheimer op aandringen.. Teh joe no mang pai wang lening.. leningverstrekker o gie advies.. Of zijn de binnenlandse duivelse krachten actief…


  Maak melding

 27. Paki-RAT-igri,

  rot op met je paranoïde schoolmeestergeleuter.
  Open je geindoctrineerde paarse luiken en aanschouw de realiteit.
  Vanaf minuut 1 dat deze NDP-schurken van de Bouta-maffia aan de macht zijn is het liegen, bedriegen, bedelen, roven, stelen, oplichten en frauderen geblazen.
  Er is een financieel/economische en morele beerput gecreëerd die zijn weerga niet kent.

  Maar er zal hier volgens jouw simpele denken wel weer van invloed van buitenaf sprake zijn.
  Nederland, Oppositie Fitch zijn ook hier weer de boosdoeners.

  Blijf lekker in je paarse coconnetje kansloos ronddwalen…..treurwilg.


  Maak melding

 28. Van Trikt is nog een kleine jongen vergeleken met een Abrahams, die voor miljoenen gestolen heeft van het arme volk, deze klootzak moet aangepakt worden, hopelijk na 25 mei als er een nieuwe regering aan de macht is, en daarbij opsluiten deze rover, die al lang geliquideerd had moeten worden dit paarse zwijn.


  Maak melding

 29. Goed lezen Sabaku. Het gaat over van Trikt. Hierbij gaf ik aan dat toen Gersie het veld moest ruimen er een standaardverklaring kwam. Het is een privékwestie tussen werknemer en werkgever. Daarbij heb ik niet aangegeven dat Gersie niet deugt of frauduleus bezig was. Ik heb juist aangegeven dat de regering meer transparantie geeft over het ontslag van van Trikt ten opzichte van Gersie. Daarmee dus niet gezegd dat hij (Gersie) beschuldigd is van frauduleuze handelingen. Niet slap kletsen!


  Maak melding

 30. Dames en heren van de pers,
  Jullie noemen jezelf journalisten, daarom letten op jullie taal. Het is geen anti-datering, maar ante-datering. Raadpleeg het woordenboek. Bij anti datering ben je tegen de datering.


  Maak melding

 31. Als je niet gewend bent om te stelen, steel toch niet. Al was het niet de issue van je ontslag je wordt nou met je neus er op gedrukt.Al dat geld is niet jouw maar van het volk. En je luisterde niet naar je baasje.


  Maak melding

 32. Een paar dagen geleden had een man een doks van zijn buurman gestolen. Hij is direct opgepakt en hardhandig afgevoerd. Zit nog steeds vast voor iets dat omgerekend nog geen 10 euro kost. Aan de andere kant lees ik dag in dag uit hoe tonnen worden gestolen door toppers in de regering zonder dat iemand wordt opgesloten.


  Maak melding

 33. Mensen vallen nu over v Trikt maar de corrupte handelingen van Abrahams waren veel groter. De man werd door Bouterse eervol ontslagen….case closed. De NDP ers kunnen beter hun mond houden over corruptie. Zij hebben geen recht van spreken.


  Maak melding

 34. Een stuk ten eigen bate antidateren voor een RA is de grootste doodzonde daarnaast niets terug betalen ruikt naar oplichting en fraude de 2e doodzonde van een RA
  ik hoop dat de NBA deze RA gelijk royeert als lid want hij is een grote schande voor ons beroep


  Maak melding

 35. JoJo, ja Mahinder Gopi is ook de laan uitgestuurd ivm corruptie. De NDP heeft een slechte hand van benoemingen. Gestelde eisen voor de onderhavige functies doen niet ter zake. Het is nepotisme dat regeert in Suriname.


  Maak melding

 36. De econoom Sonny Cadogan, lijkt me een goede opvolger voor van Trikt. Het is een man met een onbesproken verleden met een goede staat van dienst.


  Maak melding

 37. Mr.Bubblegum zo wit als sneeuw zag in zwartjesland(wat deed hij daar?) een grote leeuw. De leeuw zei: Ben jij een mens of alleen zijn ziel? Zo doorzichtig heb ik het nog nooit gezien. Maar als je eetbaar bent, wat ik niet dacht, dan ben je zo opgeruimd uit zwartjesland.


  Maak melding

 38. @ Koos
  Je hebt gelijk over Abrahams.
  Citaat Wikepedia:
  Abrahams was lid van het hoofdbestuur en NDP-secretaris tot hij eind 2006 bij bestuursverkiezingen die functies verloor. In aanloop naar de verkiezingen van 2010 was hij de NDP-campagneleider. Na die verkiezingen waarbij de NDP samen met andere partijen aan de macht kwam, werd Abrahams de minister van Openbare Werken en Bouterse werd de nieuwe president.

  Enkele maanden later kwam Abrahams in opspraak toen bleek dat zijn kantoor op het ministerie voor SRD 650.000 (ca. 175.000 euro) verbouwd was zonder dat dit openbaar was aanbesteed, dat zijn dochter voor het ontwerp was ingehuurd, en dat zijn schoonzoon als aannemer het werk had mogen uitvoeren. Als reden voor het niet openbaar aanbesteden werd aangevoerd[bron?] dat de verbouwing erg dringend zou zijn geweest. In juni 2013 werd Abrahams opgevolgd door Rabin Parmessar. Einde citaat

  Deze lui zijn echt geen goed voorbeeld voor de jeugd. Als je in het holletje van DDB zit en je doet wat hij en consorten willen dan kun je ongestraft alles doen wat het licht niet kan verdragen. Je weet dat je ongestraft blijft.Voorbeelden genoeg: Boerenveen, Dino etc


  Maak melding

 39. Vandaag 24 januari is door Hoefdraad verklaart dat beide voertuigen staan op naam van de Centrale Bank.
  Hieruit maak ik dus op dat geen van beide auto’s eigendom zijn van van Trikt en dus kun je niet spreken van fraude etc. want de auto’s zijn eigendom van de Centrale bank.
  Wat kennelijk wel speelt is dat niet de normale route van koop en betaling is gevolgd en dat van Trikt niet juist heeft gehandeld.

  Ik ben benieuwd wat van Trikt zal zingen als hij door de OM wordt gedagvaard. Hopelijk een betere en volledige zang dan wat de beul Bouterse op 22 januari heeft gedaan


  Maak melding

 40. @Helena, Ik heb een dagtaak aan het verbeteren van die onzin van jullie, die zich journalisten noemen. Beiden mogen juist zijn, maar het meest correcte is antedateren net als ante meridiem (AM). Het Nederlands heeft de neiging veel gemaakte fouten een officiële status te geven in het taalgebruik


  Maak melding

 41. Ik heb hier een fout gemaakt, al is het eindresultaat hetzelfde
  Ik schreef
  ” Jojo heeft twee links in twee verschillende artikelen gepost.
  Op 1 artikel heb ik mijn verbazing uitgesproken over de lening die Suriname is aangegaan en dan met name over de uitgiftekoers 105%. Dit betekent dat Suriname meer terug zal betalen dan ze leent. Los van de rente.”
  De marktomstandigheden verslechteren als een Staat gedwongen!! wordt tot zoiets

  Dit had natuurlijk 95% moeten zijn.
  Voor de meeste hier maakt het weinig uit, voor mij niet. Ik vind dit storend. Eindelijk heb ik tijd gevonden dit te corrigeren.
  In gewone mensen taal
  Als de obligatie (de schuldbekentenis) €1000 nominaal is dan krijgt de Staat €950 te leen, maar moet tzt €1000 terug betalen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.