Grote wegomlegging woensdag voor zitting Krijgsraad

22
wegafsluiting-suriname

In verband met de Krijgsraadzitting die gehouden zal worden op woensdag 22 januari, zal de Mgr. Wulfingstraat voor alle verkeer worden omgelegd. De scholen aan de Wulfingstraat zijn op 22 januari eveneens gesloten.

De volgende verkeersomleggingen zullen op woensdag 22 januari 2020 worden ingesteld, te weten:
1. Verkeersomlegging 21– op 22 januari 2020 om 00.00 uur.
a. Henck Arron- en de Mgr. Wulfingstraat.
b. Mgr. Wulfingstraat – Van Roseveltkade.
c. Prins Hendrik- Koninginnestraat.
d. Juliana- Koninginnestraat.
e. Louisselaan – Van Roseveltkade

2. Omstreeks 06.00 uur in de ochtend wordt de verkeersomlegging vergroot tot:
1. de hoek Henck Arronstraat – Tourtonnelaan.
2. Noorderkerk- Lim A Postraat.
3. Van Roseveltkade – Grote Combeweg.
4. Watermolen- Lim A Postraat.

3. Omstreeks 09.15 uur zullen de navolgende verkeersomleggingen ook worden ingesteld:
a. Grote Combeweg / Van Roseveltkade.
b. Mr. Rietbergplein / Van Sommelsdijckstraat.
Er zal geen verkeer worden toegelaten vanuit de Henk Arronstraat in de Wulfingstraat. De wegomleggingen zullen na de zitting worden opgeheven.

Het ministerie van Justitie en Politie zal en kan de veiligheid waarborgen op basis van haar verantwoordelijkheid conform de taakstelling. Op de Surinaamse gemeenschap wordt een beroep gedaan om zoveel als mogelijk hun aan de bevelen van de politie te houden en hun medewerking te verlenen dat de krijgsraadzitting een normaal en vlot verloop mag hebben.

Vermengt u zich niet in situaties die ertoe kunnen leiden dat er hardhandig tegen u moet worden opgetreden, meldt het Korps Politie Suriname (KPS) in een persbericht. KPS zal als verantwoordelijke conform haar opgedragen taak zorgen voor een consequente handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid.

- Advertentie -

22 REACTIES

 1. En dat allemaal voor die massa moordenaar die beroep wilt aantekenen. Triest dat zoveel politie capaciteit ingezet moet worden voor zijn dolgedraaide achterban. Stuk voor stuk laag allooi allemaal. Tuig van de richel.


  Maak melding

 2. Geweldig.ndp gaat groots winnen.en koos als t j nit bevalt,warom val j zelf nit dood,hb j zelf opgeruimt.nederland s erger,dus blyf dar,of donderop na dar


  Maak melding

 3. Devil

  20 januari 2020 At 18:25

  Geweldig.ndp gaat groots winnen.en koos als t j nit bevalt,warom val j zelf nit dood,hb j zelf opgeruimt.nederland s erger,dus blyf dar,of donderop na dar

  ============================

  Alleen als je mij beloofd binnen een 1 jaar goed Nederlands te schrijven. Eerlijk is eerlijk het is verdomd lastig jouw pannekoeken Nederlands te ontcijferen.
  Kan er geen touw aan vast knopen. Er zijn mensen die voor minder een duik hebben genomen vanaf het Bosje brug. Misschien doet een verkoeling je wel goed. Have a nice day


  Maak melding

 4. Breakings nieuws.

  Uit betrouwbare bronnen word vernomen dat Bouterse op 22 januari onmiddelijk uit zijn amt word gezet en daarna hardhandig word gearresteerd en zijn verzet en eventuele hoger beroep in de gevangenis moet af wachten om zo doende het instituut van de president te beschermen.En er land een buitenlandse leger tegelijker tijd om een eventuele coup door het leger te verijdelen en de Vhp is hierbij op de hoogte.Kijk maar op YouTube naar de speech van Mahinder Jogi zijn laatste woorden waren maar woensdag 22 jan. A Kaba.Waarschijnlijk heeft Jogi zich versproken.

  Hoogachtend
  Jhaghoorsing. Baldewsing Waldebhimsing. Mahonielaan 44


  Maak melding

 5. Kondremangs
  @koos ….die DiDiBri lovers zullen en kunnen alleen maar in hun, door hun veroordeelde lijder gecreëerde chaos, functioneren. …..inderdaad. ..zoveel moeite voor de meest waardeloze president van ons land. …ophangen die vent!
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 6. De kans is groot dat Bouta weer niet verschijnt. Want al is de stad in vuur en vlam Bouterse slaapt als een roos, aldus Bouterse zelf.
  Hij heeft zijn vlucht plan al stand by.


  Maak melding

 7. Zijn vluchtplan kan ook zijn dat hij de noodtoestand uitroept / uit laat lokken.
  Wat er dan gebeurt met de verkiezingen wordt dan een ander verhaal.


  Maak melding

 8. Drugscriminaliteit, junk met een junk status zijn de groep van de moordenaar, dit keer krijgen de criminelen geen gratis eten, maar gratis witte poeder. Zo kunnen ze harder schreeuwen dan in ocer


  Maak melding

 9. Het is niet aan de oppositie om alleen voor de veiligheid van de algehele natie te waarborgen, echter het is nodig dat ze in de komende dagen een plan opstellen om de algehele veiligheid voor land en volk op zich te nemen.De NDP zal niet in staat zijn on voor de veiligheid te zorgen. Zij houden zich alleen maar bezig met hun moordenaar, chaos in het land zal ze worst wezen. Dus Surinamers wees op uw hoede blijf thuis mocht alles goed aflopen, reken af met deze bende op 25 mei a’s


  Maak melding

 10. Hiermee bewijst de NDP meer en meer een terroristische beweging te zijn.Met hun rondvliegende helikopters boven de stad en de verwachte massa en daarmee gepaard gaande ontwrichting van het normale leven,proberen ze de rechtelijke macht te intimideren.Net hebben ze niet gemeld dat er ook bommen zullen afgaan om her volk schrik aan te jagen.


  Maak melding

 11. Laten de NDP aanhangers klasse tonen en zich morgen op een waardige beschaafde manier gedragen.Wereldwijd zal deze dag gevolgd worden en men zal de balans opmaken.In het voordeel of in het nadeel.


  Maak melding

 12. Hopelijk zal de krijgsraad op woensdag kort en metten maken met deze moordenaar nadat er bedreigingen en onbeschofte uitlatingen richting de krijgsraad geuit zijn, daarbij loopt deze veroordeelde moordenaar al lang genoeg op vrije voeten, afvoeren dit gedrocht.


  Maak melding

 13. @Sammy The Queen,

  Enkele mensen die wegens een spoedgeval moesten afreizen zijn geweigerd omdat ze niet in het bezit waren van een visum/Toeristenkaart.

  Bij het online aanvragen van het document waren er problemen. De mensen kregen geen documenten uitgeprint na alle handelingen op de juiste wijze te hebben verricht.

  Het systeem vertoont kuren zoals nu blijkt: Deze mensen zijn geweigerd door de KLM/SLM. Deze mensen moesten met SPOED afreizen naar Suriname.

  Lang leve de Techniek waarover het ministerie van Buitenlandse Zaken niet beschikt.


  Maak melding

 14. In elk normaal land zouden de autoriteiten een oproep doen om daar niet naar toe te gaan. Wat een bananenrepubliek. En onverantwoord gedrag. Alsof het volk steeds dommer wordt.


  Maak melding

 15. HOEVEEL GAAT DEZE COMEDIE VAN DE MOORDENAAR PRESIDENT HET VOLK WEER KOSTEN
  CHOTE LAL MET JOU ZAL PRECIES HET ZELFDE GEBEUREN ALS MET COMBE MARKT


  Maak melding

 16. Al deze ophef is nodeloos. Pak deze vlegel Bouta aan zijn kraag en spijt hem voor de Krijgsraad daarna Boma voor 20 jaar klaar. Zijn sekte kan daarna naar bosje brug om naar Chinees vuurwerk te gaan kijken. Hersenloze paria’s. Domheid druipt van hun broek en jurk af.

  Sarie Torie


  Maak melding

 17. @No Noncence KUMAKOISI LOVER,

  SOORTOE KKA: KOMEN JULLIE 1 KEER MET IETS POSITIEF.

  JOUW GOD IS EEN KAULO MOORDENAAR. HIJ ZAL ZICH MOETEN GAAN VERANTWOORDEN VOOR ZIJN WANDADEN.

  YU MOORDENAAR GAAT HOGER BEROEP MOETEN AANTEKENEN.

  HIJ IS OOK NOG EEN GROTE LAFBEK.

  DEZE MOORDENAAR VERSCHUILT ZICH ACHTER KUMAKOISIS ZOALS JIJ.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.