VIDEO: Daders brute roofoverval op bedrijf in Suriname aangehouden

31

Dit zijn beelden van een gewapende roofoverval bij het magazijn van een importbedrijf aan de Nieuwe Charlesburgweg. Vijf mannen reden het terrein op in een grijze auto. Daarbij werden de twee aanwezige bewakers aangevallen. Het filmpje ging viraal en de Surinaamse politie heeft inmiddels drie verdachten aangehouden.

Op de camerabeelden is te zien dat de auto van de verdachten het terrein van het bedrijf opreed. De bewaker bij de poort werd gelijk onder schot gehouden door een rover met een pistool. Een tweede bewaker werd aangevallen door drie mannen en de andere rover was de bestuurder van de auto.

De tweede bewaker werd hardhandig aangepakt door een van de rovers en moest diverse slagen incasseren zoals op de beelden te zien is. Ook is goed te zien dat een rover gewapend was met een jachtgeweer met ingekorte loop en dat een ander probeert een deur van het importbedrijf Amazone International in te trappen.

Wat de mannen hebben buitgemaakt is niet bekend. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd zijn drie van de mannen, die betrokken waren bij deze roofoverval, aangehouden door de politie. Ook het voertuig waar de rovers in reden is in beslag genomen

Via social media werden zaterdag ook onderstaande foto’s van gearresteerde verdachten en van een auto gedeeld. Deze foto’s zouden met de zaak te maken hebben. Het is echter niet officieel bevestigd of deze mannen ook daadwerkelijk tot de groep behoren.

- Advertentie -

31 REACTIES

 1. Doodstraf wederom invoeren. Wat mij betreft mogen ze deze 3 per direct doodschieten want weet 100% zeker dat deze criminelen na hun lichte straf, weer voor hetzelfde carrierepad kiezen.


  Maak melding

 2. Als een rover een overval de doodstraf moet krijgen wat moet hij dan bij roofmoord krijgen ook de doodstraf is het dan niet wenselijk dat hij rooft en dan moordt hij kan niet meer krijgen dan de doodstraf, omdat er geen doodstraf bestaat voor roofoverval overleven veel bewakers een overval. veel mensen denken dommer dan de rovers.nu begrijp ik waarom het niet goed komt met Suriname bouterse gaf ook de doodstraf anno 2020 denken veel mensen alleen maar aan dood maken waarom stellen jullie je niet beschikbaar als beul.of moet een ander jullie wens vervullen.


  Maak melding

 3. Shoot to kill… uitroeien.
  Alle werkende mensen moeten een vergunning aanvragen voor een wapen.tweede auto verkopen en investeer in veiligheid en camera..mobiliseer je buurt met whatsapp groep genaamd veiligheid en preventie…als er iets raar is in de buurt,heb je met 1 app je buurt gemobiliseerd.,,deze gasten die stelen zie je gewoon aan hun lelijke kop dat ze geen werk hebben,alles wat ze hebben zijn gewoon gestolen, meer kunnen ze niet…terug sturen naar het binnenland.


  Maak melding

 4. Ook zonder balk en zonder foto’s is het niet moeilijk om te raden dat deze ratten djoekas zijn. Het kk gezwel van de samenleving. Waarom gaan deze zwarte ratten niet hun leider Brunswijk beroven ? Waarom zijn hardwerkende Chinezen en Hindoestanen de slachtoffers van dit soort beesten ?


  Maak melding

 5. Die film is slechte reklame voor de huidige regering…. Yah ndp.. bedankt voor wat ik terugkrijg voor mijn stem.. op ndp.. Een geweldadige samenleving… Roversbendes maken een gewone werkplek onveilig.. Dit is al jaren gaande… Ik had nooit bewijs op beeld.gezien. .. Ik denk dat de Roversbende zelfs weet had van een camera.daar.. Een kijkt in de camera.. Yah.. Mr. abrahams.. jouw niks no fout.. Wat voor boodschap breng je… .Kijk naar Fitch rating.. CCC.. Land failliet.. Kijk daarna in de spiegel.. Vertel het volk wat je ziet.. .. .


  Maak melding

 6. Het is niet dat ik wil discriminerrn maar het telke male weer dat je ziet dat de rovers uit een bepaalde etnische groep komen. En de beroofden 99% gladharigen.. Ik zou zeggen bewapen jezelf want als gladharige die hard werkt en geld heeft ben je een potentiele doelwit….triest maar waar!!!!!


  Maak melding

 7. Deze medogendloze riool ratten zijn geen humane wezens dat is bewezen op de film, hoe dom kan je zijn om in Su te gaan roven waar iedereen elkaar kent en je zo ie zo erkend wordt, of men kend 1 van jouw ouders/zus/broers/ die op jouw lijken, er is altijd iemand die jouw erkend zelfs je eigen familieleden, ga toch werken zo als de rest van de bevolking, je zult nooit rijk worden door kruimels te roven, deze soort harteloze beesten moet je eerst ontgiften, en dwang arbeid opleggen in de hete zon met water en droogbrood wedden dat ze nooit meer zullen roven en bij weg rennen neer Knallen die hap en aan de wilde dieren voeren, ga een vak leren of bij de vuil op haal werken is geen schande zo behoud je, je eigen waarde en geniet je respect van de bevolking. En laat de oppositie je geen wind eieren verkopen, maar eerst een baan aanbieden.


  Maak melding

 8. Dood schieten
  President van dit land geeft het goede voorbeeld.
  Er worden mensen opgeroepen om te demonstreren bij uitspreken van vonnis.
  Kennelijk is uitvoerende (rechterlijke ) zwaarder dan macht van president van een bannenrepubliek .


  Maak melding

 9. Allen,

  Waarom moest er zo geslagen worden, beesten zijn het hier in Suriname.
  Mag het niet zeggen maar:
  Ik hoop dat zij precies zo mishandeld worden in de gevangenis.

  SUCCES.


  Maak melding

 10. ipv zomaar mensen als wachter te gebruiken…..wordt het tijd om getrainde mensen als wachterin te zetten…die het gevaar herkennen en zonodig kunnen anticiperen daarop…..in het filmpje is te zien hoe de wachters zich kinderlijk eenvoudig laten verrassen!!


  Maak melding

 11. Ze dachten waarschijnlijk neks no fout maar ze waren vergeten dat dat alleen geldt voor hun meester bouta. Weer een paar soortgenoten van wendy achter de tralies. D.w.z. een paar stemmen minder voor bouta/ndp.


  Maak melding

 12. @ Wendy als djadja uma van Suriname.Ik ben benieuwd wat je hierop gaat zeggen.Nu ben je nergens te bekennen en ik weet dat je leest. Want ik lees in het weekend.Door de weeks te druk.Kijk even maar reageer niet omdat ik vlug boos wordt en denken andere dat ik bang bent never.Waar ben je nu of zoek/ strijk je jou toga.Je laat je kennen van wie je bent. En en als eerst roepen dat andere rasistten zijn.Die mensen werken hard,en zo honds brutaal in zijn zakken voelen,en nog het lef hebben te zeggen,wij worden gediscrimineerd.Als laatst overal lees ik jou naam dit keer niet.Heel opmerkelijk.


  Maak melding

 13. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  VIDEO: Daders brute roofoverval op bedrijf in Suriname aangehouden.

  Kijken jullie goed naar de beelden en ook de foto’s van deze CRIMINELEN.
  Deze (gasten) zijn overdag als in de avond niet om aan te zien.
  Het zijn directe familieleden van een (Wendy) op dit forum.

  Volgens mij zijn deze beesten tijdens de (bevalling) van hun moeders, met (lianen) naar buiten getrokken.
  Zelfs de bosdieren gaan op de vlucht bij het zien van zulke lelijke CRIMINELEN.

  Het wordt met de dag erger met zulke CRIMINELEN in Suriname.
  Tijdens het verhoor door de politie (KPS), moeten ze eerst behoorlijk worden afgetakeld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.