Politie houdt heel gezin aan na diefstal van doksen, kip en gasbom

18
gevangenis suriname

De Surinaamse politie heeft deze week een gezin van vijf in het district Wanica aangehouden, nadat een benadeelde aangifte deed van diefstal van zijn twee doksen, een kip en een gasbom. De hoofdbewoner, de 45-jarige vader Dharminderkumar S. meer bekend als ‘Moen’, werd in verzekering gesteld meldt het Korps Politie Suriname.

Enkele getuigen die de diefstal hebben waargenomen, gaven de politie te kennen dat Dharminderkumar en zijn zonen zich aan het strafbare feit schuldig hebben gemaakt. Volgens hun verklaring zagen zij toen de vader en zijn zonen via het achtererf naar de kippenren liepen en daarna de doksen en de kip wegnamen. De politie werkte deze informatie uit, waarna zij over gingen tot de aanhouding.

De zonen hebben tijdens de voorgeleiding een volmondige bekentenis afgelegd. Zij verklaarden aan de politie dat zij daadwerkelijk met hun vader de doksen en de kip hadden gestolen. Deze dieren werden in eerste instantie in de woonkamer verstopt, waarna zij in de auto van de moeder werden geplaatst. Verder gaven de kinderen aan dat de doksen door hun ouders zijn verkocht.

De vader is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie op dinsdag 14 januari in verzekering gesteld, terwijl zijn vrouw Sangeeta S. en hun vier zonen Satish, R. ( 21), R.S (15), S.R. (14) en G.S. (12) na verhoor zijn heen gezonden, aldus KPS.

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. A LIBI MUSU LIBI ZOALS DE AANHANGERS VAN DE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ PLEGEN TE ZEGGEN.

  Het gaat erger worden in Suriname als jullie zo DOM zijn om nog een keer voor deze MOORDENAAR te kiezen.

  STEM DEZE MOORDENAAR EN ZIJN COSA NOSTRA ORGA WEG OP 25 MEI 2020


  Maak melding

 2. Begrijp ik dat de S staat voor de achternaam Satish?

  De vader is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie op dinsdag 14 januari in verzekering gesteld, terwijl zijn vrouw Sangeeta S. en hun vier zonen [b]Satish[/b], R. ( 21), R.S (15), S.R. (14) en G.S. (12) na verhoor zijn heen gezonden

  De zonen zeiden dat de dieren zijn verkocht en een ndp rat heeft het over buikje rond
  gegeten!


  Maak melding

 3. Wendy 19 januari 2020 At 13:57
  Tenminste is hun buikje vol.
  Hard werken in deze vorm.
  Niet alleen kip en doks stelen mr ook de gascylinder.

  Er staat dat de buit is verkocht.

  Jacobus@ en aub waar staat er dat ze niet wisten waar ze de buit moesten verstoppen of zit je het uit je duim te zuigen.


  Maak melding

 4. Vervelende situatie als je opstaat en iets lekkers wilt koken en tot de ontdekking komt dat de olie maar niet heet wordt. A doksa nanga a fowru gaan je niet meer kunnen helpen. Je moet je eerst op die gasbom concentreren. Geen gasbom is gelijk aan geen doksi en fowru.


  Maak melding

 5. Gelukkig is er door deze rovers geen geweld gebruikt! Ook het roven doen deze mensen gedisciplineerd. En nu een gepaste straf voor deze rovers.


  Maak melding

 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Politie houdt heel gezin aan na diefstal van doksen, kip en gasbom.

  De vader is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie op dinsdag 14 januari in verzekering gesteld, terwijl zijn vrouw Sangeeta S. en hun vier zonen Satish, R. ( 21), R.S (15), S.R. (14) en G.S. (12) na verhoor zijn heen gezonden, aldus KPS.

  Dit is echt een lachwekkend artikel.
  Ik moest er zelf om lachen en dacht direct aan (wijlen) Harold Braam en die andere grappenmaker Walther Huisden.

  Maar er zijn zoveel Doksen en Kippen in het DNA.
  Deze kunnen ook GRATIS worden afgehaald.


  Maak melding

 7. Diefstal blijft diefstal. Iemand kan een ander voor duizenden en tonnen oplichten zonder geweld te gebruiken en op die manier iemands leven helemaal verpesten.

  Met geweld valt alleen onder een andere kwalificatie.

  Met of zonder geweld blijft een dief een dief. Het is immers strafbaar volgens het wetboek van strafrecht…


  Maak melding

 8. @Laat me

  Deze dieren werden in eerste instantie in de woonkamer verstopt, waarna zij in de auto van de moeder werden geplaatst. Verder gaven de kinderen aan dat de doksen door hun ouders zijn verkocht.


  Maak melding

 9. Dit is gewoon een leuk nieuws artikel. Sorry voor de benadeelde familie maar hier moet ik om lachen. Dit zou ook een scene kunnen zijn in een tv serie. Soort familie Flodder, maar dan in een plattelands dorpje.


  Maak melding

 10. Kippen stelen is een klassieke diefstal. In een tijd van schaarste telt het stelen van kip nog zwaatder. Zet de vader weg voor een poosje. Laat de moeder rijst ,plantain, cassave en groenten planten sociale straf en rehabilitatie.


  Maak melding

 11. Jacobus@ en aub waar staat er dat ze niet
  Jacobus@ nogmaals Mijn vraag is waar staat het geschreven dat ze niet wisten waar ze de buit moesten verstoppen er staat eerst in de woonkamer en daarna in de auto kan je aantonen waar jou bewering staat in het artikel staat het niet dus je zuigt het uit je duim.als je het niet kan aantonen waar het staat
  Laat Me dan rustig met rust.


  Maak melding

 12. Laat me02:30, jij bent degene die Jacobus met rust moet laten, dusssss. Hij reageerde op het bericht, jij reageerde als eerste op hem!! Fijne dag


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.