dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee douaniers aangehouden vanwege afpersing en aannemen van giften

Twee douaniers aangehouden vanwege afpersing en aannemen van giften

-

Does Travel - naar Suriname

De afdeling fraude van het Korps Politie Suriname heeft twee douaniers aangehouden, die ervan verdacht worden zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal met geweldpleging, afpersing en het aannemen van giften. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT).

Volgens de politie gaat het om de 47-jarige Arty W. en de 31-jarige Ritish S. Tegen de twee zou aangifte zijn gedaan. Het is vooralsnog echter onduidelijk hoeveel slachtoffers deze verdachten hebben gemaakt, aldus dWT.

De politie heeft de aanhoudingen tegenover de redactie van dWT bevestigd, maar kan niet veel informatie prijsgeven omdat het onderzoek nog in volle gang is.

UPDATE: De politie heeft het bericht zaterdag officieel bevestigd. Beide aangehouden douaniers zijn te werk gesteld bij een onderzoekunit van de Dienst der Belastingen en belast met de controle op accijnsplichtige goederen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Arty en Ritish in verzekering gesteld.

In de maand oktober van het vorig jaar, was de belasting ambtenaar Steffen N. (40)  die eveneens bij deze unit was ingedeeld, ook op verdenking van dezelfde misdrijven aangehouden en in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Ja Flyer of Facelook. Blijf dus lekker in je hol en kom pas tevoorschijn wanneer het veilig is in Suriname. Je bent een rat. Ongedierte ,100 procent negatief over Suriname, blijf dus voorlopig in je hol. Wat we hier zien is, dat de politie zonder aanzien des persoon werkt. Corruptieve ambtenaren worden keihard aangepakt.


  Maak melding
 2. Maar wie is de hoogste baas bij financiën waar deze corps onder valt .???
  Natuurlijk die todo bere Hoefdraad toch !!!
  Zo de baas zo de knecht ….,


  Maak melding
 3. Hou toch je grote mond dicht! Je gedraagt je als een nationalist door mensen die de waarheid over Surinamers schrijven neer te zetten als ongedierte. Zelf woon je in Nederland maar wel doen alsof je in Suriname woont. In Nederland profiteren van alle geweldige voorzieningen en je toch als een ka aap gedragen. Loop naar de moer!


  Maak melding
 4. Kolibri 18 januari 2020 At 07:19
  Ai booi ,een ding kan ik zeggen ,surinamers verkopen zelfs hun hele familie voor geld. Soso money deng lobie.

  Dus alleen Surinamers verder niemand wat een bekrompen stelling.


  Maak melding
 5. Geen enkele geuniformeerde dienst in Suriname is te vertrouwen. Ze zitten daar als ratten te jatten. Weergaloze burgers worden oogluikend verarm en beroofd. Allemaal de schuld van een ongeletterde moordenaar, die kosten wat het kost al 37 jaar het land en volk gegijzeld houdt om zijn eigen stront hachje te redden. De mensen die achter deze misbaksel staan hebben bebloede handen, en in beginsel een potentiele moordenaar. Daarmee willen ze van Suriname Dubai. Ik zou eerder zeggen, Suriname is al een failed state, wat kan je hiervan maken, een echte banenrepubliek met schurken, moordenaars en verkrachters aan de top.


  Maak melding
 6. Paki-RAT-igri

  zonder aanzien des persoon werden 15 onschuldige en ongewapende landgenoten door de voor drugs en massamoord veroordeelde DESIRE DELANO BOUTERSE afgeslacht, gemarteld, verminkt, gefolterd en standrechtelijk vermoord.
  En de “straf” ????…….beloond met het presidentschap.

  Dus ik heb geen enkele boodschap aan jouw paars geindoctrineerde en ongenuanceerde en nimmer goed onderbouwde zinloze lulkoek.
  Neem het advies van de paapse paarse dorpspastoor Donk ter harte en sterf voor jouw corrupte, criminele baas.

  Hersenloos, paranoïde bedrijfsongeval van een Waterkantjunk, dat je bent.


  Maak melding
 7. Ow ow ,wat jammer Flyer, tevens Facelook. Ben blij dat ik een uitlaatklep voor je vorm. Bespaart je de moeite om op straat willekeurig mensen te vermoorden. Kun je nu wel inzien dat ik nut heb op Waterkant? Het kanaliseren van woede, frustratie, etc. Wees blij daarvoor.


  Maak melding
 8. Als er iemand hun BEK moet dichthouden dan is het die ka kes kesi @wendy. Laat die zwarte travestiet motjo maar eens gaan onderzoeken onder welk ministerie de douna valt.
  Hint: niet het ministerie van JusPol.


  Maak melding
 9. Oplichten, stelen, roven, moorden en nu ook afpersen….hoe moet het verder met het moraal en mentaliteit in su? En dan ook nog die kansloze, hersenloze wezens die hier op wtk hun waardeloze postings plaatsen. Het is duidelijk dat deze lieden in hun leven nooit wat hebben bereikt. Totaal gefrustreerd en helemaal de weg kwijt. Sarie torie


  Maak melding
 10. Begint al op Zanderij, dochterlief net aangekomen begint de douane beambte, die haar paspoort controleerde, schaamteloos te flirten en vraagt doodleuk naar haar Facebook account!!🤬


  Maak melding
 11. Flyer 18 januari 2020 At 03:06
  Zo kennen we de Surinamers tenminste weer.
  Roven, stelen, bedelen, liegen, bedriegen en oplichten.
  **********************************************
  @ Flyer …. you damn right … uitgezonderd de waarachtige, eerlijke en betrouwbare Surinamers.

  @ Pakiratigri … de PAARSE JAP JAPIES en KES KESIES …. lachen je uit …. Oelewapper !!!!!
  Wat voor hun DAGELIJKSE praktijk is … probeer je te verdedigen.
  Je had graag je willen aansluiten bij de PAARSE DIEVEN GILDE … je bent als een DOMBO afgewezen … m.a.w. big for NOTHING … niet BRUIKBAAR … te DOM voor woorden !!!!!!


  Maak melding
 12. Hallo die @Mul,
  Ik geef mijn mening . Net zoals jij dat doet. Zeg geen overbodige dingen die nergens op slaan. Geef de Flyer of Facelook geen gelijk om vervolgens met uitzonderingen te komen. De Surinaamse taal moet je ook in ere houden. Net zoals het Nederlands ,moet je ook de Surinaamse spelling goed hanteren. En nu pas gaan we praten over wie dom is. Ik wens je veel succes in je zoektocht naar domheid. Als het goed is, ligt het heel dicht bij je.


  Maak melding
 13. @ pakiratigiri ……. ” Ik wens je veel succes in je zoektocht naar domheid.
  Als het goed is, ligt het heel dicht bij je.
  ***************************************************
  Inderdaad … domheid ligt dicht bij …. PAKIRATIGRI … nobody else !!!!!!!


  Maak melding
 14. Het is geen fijne oplossing meneer de Mul. Pakiratigri gaat je leren dat je nooit mensen moet denigreren. Je hebt geen reden daartoe . Wat heb jij voor Suriname betekend? Waarom zoeken gasten als jij ,Flyer of Facelook en nog vele anderen, hun heil in het denigreren? Ik ga je vandaag huiswerk geven. Je hebt een kind met een beperking. Mijn opdracht aan je is te zien hoe je daarmee omgaat. Ik wil graag van je zien dat jij je eigen kind als dom betitelt en haar uitscheldt. Ik wil zien hoe je daarmee vooruitgang boekt voor je kind.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES