Scooter knalt tegen auto in Paramaribo-Noord, twee gewonden

5
Scooter knalt tegen auto in Paramaribo-Noord, twee gewonden

Twee vrouwen op een scooter zijn vrijdagavond iets na 23.00u gewond geraakt nadat ze tegen een auto op de hoek van de Jan Besar Sarno Rebo- en de Mr. RW Thurkowstraat zijn gebotst. Beide slachtoffers zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de autobestuurder over de Jan Besar Sarno Rebostraat reed richting de Mr. RW Thurkowstraat. De vrouwen op de scooter reden over de Mr. RW Thurkowstraat richting Centrum.

De autobestuurder sloeg toen haastig rechtsaf in de Mr. RW Thurkowstraat om richting Geyersvlijt te gaan. In alle haast zag hij niet dat de vrouwen op de scooter kwamen aangereden, waardoor zij knalde tegen het voertuig.

De politie van Geyersvlijt kreeg de melding via het Surinaamse Command Center en ging ter plaatse voor onderzoek. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname waren ook ter plaatse om assistentie te verlenen. Zo gauw meer bekend is over de aanrijding wordt het bericht aangevuld.

Bromfietsre betrokken bij aanrijding in Suriname


5 REACTIES

 1. Deng No sabi rij wagie in Sranan: Keer op keer autobestuurder slaat rechtsaf en ziet fietser, bromfietser of motorrijder die rechtdoor zijn weg vervolgd over het hoofd.

  Ik begin me echt af te vragen hoe deze lui hun rijbewijs hebben gehaald.

  Simpele verkeersregels hebben ze niet eens onder de knie.


  Maak melding

 2. Alsof alleen de autobestuurders moeten opletten, in het verkeer hoort elke weggebruiker op te letten voor je eigen veiligheid voorrang heb je niet die krijg je.iemand heeft voorrang en die krijgt het niet van de andere bestuurder met alle gevolgen vandien ja je hebt of had voorrang maar je ligt in het ziekenhuis of in je graf of schade met je voorrang.voorkomen is beter dan genezen je hebt voorrang wacht rustig tot je het krijgt en dit probleem heb je overal in de wereld.


  Maak melding

 3. Ik Waarschuw een ieder die aan het verkeer deel neemt hoort alert te zyn ,want je moet al tydt kunnen reageren op onverwachte sutiatie,s,(actie reactie )


  Maak melding

 4. Kunnen de heli’s van Abrahams een keer niet met inhoud verkeerd afslaan of geen voorrang verlenen en of wachten op vooorrang in zijn stront zaken…weg met het probleem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.