Bestuurder kruipt ongedeerd uit auto die op z’n kop in goot belandt

8
Auto ramt paal en komt op z’n kop in goot terecht

Bij een verkeersongeval zaterdagmiddag is deze auto op z’n kop in een goot langs de Cassialaan terecht gekomen. De redactie van Waterkant.net verneemt dat het gaat om een eenzijdig ongeval waarbij de bestuurder eerst een paal van het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur) raakte.

Het voertuig kwam vanuit de richting van Highway en ging richting Indira Ghandiweg. Op een gegeven moment zou de bestuurder de controle over het stuur hebben verloren, waardoor de auto tegen de mast aankwam. Daarbij brak de mast van Telesur in tweeën.

Na de botsing ging het voertuig daarna over de kop en eindigde in de goot langs de weg. Wonder boven wonder kroop de bestuurder ongedeerd uit het voertuig.

De Surinaamse politie kreeg de melding via het Command Center en ging ter plaatse voor onderzoek.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Wat een kaaiman kan kan ik ook dacht hij, uit een goot kruipen.
  Het is ook altijd hetzelfde, chauffeur verliest controle, raakt stroompaal belandt in goot.


  Maak melding

 2. Ze leren het nooit. De macht over het stuur verliezen is niet meer van tijd. Dus er wordt gesuggereerd door de bestuurder dat de auto op een gegeven moment zijn eigen kant opging, zonder dat de bestuurder dit wilde. Deze zat of te bellen appen geen rijbewijs dronken?


  Maak melding

 3. Ik richt mijn schrijven aan de paarden die op dit moment aan het bewind zijn in Suriname
  De Chinezen auto’s die het straat beeld van Suriname bepalen zijn auto’s die in feiten
  Afgekeurd zijn..

  Zulke auto’s mogen vooral Europa niet in.. Als je met die ze auto’s boven een snelheid van 120 Km per u mee rijd.. schieten ze van de weg af.

  Verder heb ik nix meer aan toe te voegen.


  Maak melding

 4. Gisteren nog werd er kritiek geleverd op de taxichauffeurs die een aanrijding hebben veroorzaakt en nu wéér een aanrijding.kritiek en klagen op WKN helpt niet.


  Maak melding

 5. @Ivanof Limburg: je haalt de gedachten uit mijn hoofd. Verder dacht ik ook aan: het aantal slechte drempels en slecht aangegeven drempels overal in Paramaribo en Suriname. een onderzoeker zal watertanden om dit allemaal te onderzoeken. wellicht via de verzekeringsmaatschappij of maakt dit hun niet uit omdat toch niemand verzekerd is?


  Maak melding

 6. of die palen staan in de weg.
  @WKN: heb jij een idee wat zou helpen? de palen verschuiven? de auto’s goedkeuren voor de weg, de chauffeurs goedkeuren voor de auto? de wegen goedkeuren voor de auto en de chauffeur? wie weet het?
  ik sluit me verder aan bij @Ivanof Limburg


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.