Twee taxi’s betrokken bij aanrijding in Paramaribo

8
Twee taxi's betrokken bij aanrijding in Paramaribo

Bij een aanrijding in Paramaribo waren vanmorgen twee taxi’s betrokken. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval rond 10.30u plaats vond op de hoek van de Affi Jabastraat en de Limesgracht in Suriname.

Vernomen wordt dat de bestuurder van de gele taxi over de Affi Jabastraat reed en wilde oversteken richting Molenpad. De andere taxi reed over de Limesgracht richting Frederik Derbystraat. Daarbij zou de gele taxi de situatie wellicht niet goed hebben ingeschat.

Er ontstond hierdoor een botsing waarbij de benadeelde met zijn voertuig over de weg tolde en in tegenovergestelde richting tot stilstand kwam, zoals op onderstaande foto ook te zien.

Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De schade aan de voertuigen is aanzienlijk.


8 REACTIES

 1. De meeste taxi bestuurders zijn hosselaars. Weet je dat sommigen nog steeds zonder geldig rijbewijs rijden… Een biertje achter het stuur, luide muziek, roekeloos rijgedrag, maar een paar voorbeelden…


  Maak melding

 2. Het is vreselijk velen hebben een dubbele baan, dus verminderde concentratie door over vermoeidheid. Heb laatst met 1660 besteld. om van oost naar west te gaan. Taxi, slecht onderhouden, rammelen aan alle kanten. De taxi’s zien er niet uit en de chauffeurs met hun rasta kapsel en afhangende spijkerbroeken die onder hun kont hangen met een vies petje op, zijn echt geen visite kaartje voor het bedrijf.Overigens zijn er veel beunhazen.Sommigen hebben altijd maar haast. Slecht rij gedrag. Veel rijden met afgekeurde auto’s rond.
  Wel zeer gevaarlijke toestanden.


  Maak melding

 3. Voor de veiligheid van de passagiers moeten de taxie autos een half jaarlijkse keuring hebben en de chauffeurs een verassing controles krijgen. Rijbewijs etc.
  Jammer dat de politie dat niet vereist.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.