maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie vraagt gemeenschap om hulp bij oplossen moord 37-jarige man

Politie vraagt gemeenschap om hulp bij oplossen moord 37-jarige man

-

Does Travel - naar Suriname

De recherche van regio Midden die belast is met de zaak waarbij de 37-jarige Dinesh Barsati vorig week donderdag dood werd aangetroffen in een goot langs de Vierkinderenweg, doet een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de verdachten door te spelen.

Het Korps Politie heeft vandaag ook officieel zijn identiteit naar buiten gebracht. Het ontzielde lichaam van Barsati was voor obductie in beslag genomen. Obductie die op dinsdag 14 januari heeft plaats gehad, heeft uitgewezen dat Dinesh door een misdrijf is komen te overlijden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk van Dinesh afgestaan aan de nabestaanden.

Burgers die meer weten kunnen contact opnemen met het recherche team, dat is ondergebracht op het politiebureau de Nieuwe Grond en is te bereiken op de telefoonnummers 582050 en 582200.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Ik weet niet of dat lijk zo vervoerd wordt. Nog nooit gezien in Su. Kan zijn dat ze deze kist moesten brengen omdat ht lijk in verre staat van ontbinding verkeerde.


  Maak melding
 2. Zeer oneerbiedig is deze toestand, het is hier de normaalste zaak van de wereld. Een lijkenwagen is veel te duur en deze vermoorde man is het in hun ogen niet waard om op de juiste wijze vervoerd te worden. Tijdens het leven ben je een nummer, ben je dood ben je ook een nummer. Hersenloze paria’s.


  Maak melding
 3. Suriname is een achterlijk land. Deze acties worden normaliter niet gefilmd door de media. Indien gefilmd wordt in nauw overleg besloten wat verspreid c.q. uitgezonden mag worden. Omstanders worden ook op afstand gehouden en de boel wordt goed afgeschermd voor het zicht.

  Dit medium dient o.a. om je mening te geven en kritiek te leveren. Take it or leave it.


  Maak melding
 4. Ernstige zaak. Niemand zou op zo een wijze om het leven willen komen. De politie is nu eenmaal je beste kameraad ,dus mag je hem voorzien van informatie als je iets weet over deze tori.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES