Motor Surveillance Dienst bekeurt in 1 week 527 verkeersdeelnemers

9
Motor Surveillance Dienst bekeurt in 1 week 527 verkeersdeelnemers

De Motor Surveillance Dienst (MSD) in Suriname heeft in één week maar liefst 527 verkeersdeelnemers beboet voor verschillende overtredingen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het gaat om de periode van zondag 5 januari tot en met zaterdag 11 januari. Er zijn twee rijbewijzen van hardrijders ingevorderd. Andere geconstateerde overtredingen waarvoor de overtreders een boete opgelegd kregen, zijn rijden zonder en niet kunnen tonen van een rijbewijs en rijden zonder autogordel om.

Daarnaast hebben een aantal bestuurders een boete gekregen voor handmatig telefoneren tijdens het rijden, voor het niet (her)keuren van hun voertuig of het op verboden wijze vervoeren van personen.

“Weggebruikers, de weg waarover u rijdt of gaat is voor ons allen. Om geordend hiervan gebruik te maken, dient u zich te houden aan de verkeersregels . Tenslotte bepaalt u, uw eigen gedrag in het verkeer” aldus de Surinaamse politie.


9 REACTIES

 1. Goed zo KPS eindelijk de acties die dagelijks uitgevoerd dienen te worden. Veiligheid boven alles. Vele bestuurders hebben lak aan hun eigen veiligheid en die van een ander. Zware boetes opleggen. Afgekeurde voertuigen in beslag nemen, zijn overrijp voor de schroot hoop. Keuringsregistratie inwerking stellen. Anders leren zij het nooit, als ze maar kunnen rijden.
  Heropvoeden en bewustwording in het dagelijks verkeer is een must.
  Het is erg wanneer men het gevoel heeft niet veilig te zijn op straat, in het verkeer. Roekeloos en stoer rijgedrag flink afstraffen. Velen kennen de verkeersregels niet met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

 2. Goed zo. ik hoop dat een deel van de boetegelden naar de politie agenten terug stroomt.
  Wie werkt krijgt extra. Hoop agenten te lui om iets te doen.


  Maak melding

 3. Goed zo jongens, van Hermandad 👍🏼 Dat na boyz . SHiP’s ; surinam highway patrols . Gewoon de wetten handhaven en negeer intimidatie. Top man!!


  Maak melding

 4. Zo hoort het Politie vaker blijven doen, dat helpt om de verkeersveiligheid op te krikken de boete’s mogen van mij part hoger worden wie hardleers is moet het direct voelen in zijn/haar portemonnee en ook zijn/haar verantwoordelijkheid nemen . Basta aan de doem denkers die geen verantwoordelijkheids gevoel hebben.


  Maak melding

 5. bekeuringen zijn nodig om mensen te laten inzien dat je als weggebruiker rekening dient te houden met andere weggebruikers en niet onschuldige burgers van het leven te beroven met aanrijdingen. Het besef komt pas na een bekeuring en pas dan gaat het besef doordringen dat de weg voor iedereen is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.