‘Van Trikt wil niet meewerken met regering en is daarom slachtoffer van lastercampagne’

60
Governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS

“De governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), Robert-Gray van Trikt wil niet meewerken aan het verstrekken van nog meer voorschotten in SRD aan de regering en is ook niet bereid een deel van de monetaire reserves in het voordeel van de regering aan te spreken. Hij zou daarom, net als de voormalige governor drs. Glenn Gersie, nu het veld moeten ruimen.” Dat schrijft de Surinaamse krant De West in een betoog deze week.

Van Trikt lijkt het slachtoffer te zijn van een lastercampagne waar hij met name op sociale media wordt beticht van plundering en roof van de schaarse middelen van de Bank. De afgelopen dagen werden er plaatjes van een dure auto die hij zou hebben besteld en van een grote lening daarvoor verspreid. De Surinaamse krant De Ware Tijd schrijft vandaag daarover dat beweerd wordt dat alleen direct betrokkenen bij deze zaak de stukken die momenteel op sociale media worden gedeeld, hebben doen uitlekken.

“Terwijl het belasteren van Van Trikt reeds is ingezet, wenst de regering dezelfde middelen waarover de moederbank nu nog beschikt,  te bemachtigen, simpel en alleen om tot de verkiezingen, het financieel nog te kunnen redden” aldus De West. Die krant heeft het over een draaiboek dat is ingezet om de governor na nog geen jaar aangezeten te hebben, allerhande zaken te verwijten, omdat hij niet wenst mee te werken.

De krant schrijft:

Naar wij uit bancaire kringen vernemen, wenst de overheid nog meer voorschotten van de Centrale Bank op te nemen en ook nog de governor zover te krijgen, dat hij ook de bereidheid toont, een deel van de monetaire reserves ter beschikking te stellen, om zo tot 25 mei aanstaande, de wisselkoersen, positief te kunnen beïnvloeden. Van Trikt zou vanwege zijn grote verantwoordelijkheid, hier ernstige bezwaren tegen hebben en dat zou niet in goede aarde zijn gevallen bij de NDP-regering, die momenteel alleen maar aan haar overleving denkt en alles op alles zet om de verkiezingen weer in haar voordeel te beslechten“.

Van Trikt zelf wilde niet inhoudelijk hierover reageren. Tegenover de redactie van Waterkant gaf hij aan dat hij nimmer gehandeld heeft tegen de bankwet of een interne procedure en dat hij het resultaat van het ingestelde onderzoek vol vertrouwen afwacht.

- Advertentie -

60 REACTIES

 1. Het aller nieuwste is al eens een keertje mode geweest
  De geschiedenis herhaalt zich, jammer dat er nog een heleboel mensen achter deze regering zitten.


  Maak melding

 2. Kondremangs
  De grote vraag luidt :heeft van Trikt inderdaad 1.7 miljoen SRD van de CBS ld “geleend ” om een dure auto aan te schaffen? Feit is dat toen hij vorig jaar aangesteld werd als governor. …hij al discutabel was vanwege de schandalen bij de SPSB. …..maar njang mang no lob njang mang. ….dus hij dacht waarschijnlijk mee te doen met de grote graaiers rondom DiDiBri. …..dus heeft hij ondervonden wat het is om met de duivel DDB samen te werken. …..ik heb geen medelijden met hem noch met anderen die hun ziel verkocht hebben. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 3. Kom op rob en papiritigri
  de tijd om weer een van jullie mensen te bekladden is aangebroken
  Zo lang hij billen likt, is hij een topper, the best man for the job, maar zodra hij dit niet (meer) doet is hij een verrader, een hond een overloper.
  Dat krijg je als je mensen aanstelt met hersenen.
  Hopelijk zal hij nietg met stille trom vertrekken, maar vechten voor zijn naam
  Er komt denk ik geen nieuwe governor.
  Hoefdraad zal tijdelijk beide functies vervullen.

  Wat de grote aankopen van deze man betreft:
  als je accountant bent, als je governor bent, als je moeder een fors inkomen heeft en dit amper op kan maken dan kan je en mag je (dat bepaal je zelf) een groot huis en een dure auto kopen. De auto is van jouw en de woning is van de bank, totdat je het volledig hebt afbetaald.


  Maak melding

 4. Ere wie ere toekomt Van Trikt heeft meer karakter dan wij dachten om
  niet met deze regering mee te werken. Kom maar weer naar Nederland,
  de winter is bijna voorbij.

  Men zoekt nu een stok om mee te slaan, triest.


  Maak melding

 5. Van Trigt had dit van te voren kunnen weten dat deze ABANIES MORE AND MORE MONEY wilden.

  Deze ABANIES zijn kampioen in het belasteren van mensen die hun niet welwillend zijn.

  KIES VAN TRIGT MOOI!!


  Maak melding

 6. Mensen in Suriname ik hoop dat de oogkleppen afvallen, deze regering
  brengt alleen maar ellende . Zeker voor toekomstige generaties, de olie ten
  spijt. Bouterse wil alleen president blijven om zo uit de gevangenis te
  blijven, het volk Suriname kan hem geen klap schelen.


  Maak melding

 7. Propaganda wat zich nu afspeelt en speculatie. Het bestaat niet dat de governor himself, zijn eigen zegje niet mag doen. Wat wel bestaat en dat wordt wereldwijd gehanteerd, is dat er sprake is van een onderzoek. Wanneer dat onderzoek is afgelopen, kan er een officiële verklaring afgegeven worden door de verantwoordelijke autoriteiten. Niet door Face Book, Waterkant ,Ware Tijd enz. Hooguit kunnen ze het doorspelen. Maar de officiële verklaring over de governor is gewoon wachten op de uitslag van het onderzoek. Als men van tevoren gaat speculeren kun je daarmee vaststellen dat het gaat over politiek gewin. Maar luister dan; we zijn niet bezig met politiek . We zijn bezig met een onderzoek.


  Maak melding

 8. Het paarse addergebroed blijft zich maar gedragen als eigenaren van de BV Suriname. Pronken met de staatskas om goede sier te maken met hun show projecten. Ordinaire schurken die over lijken gaan . Ik ben benieuwd welke argumenten de NDP junkies op waterkant zullen aandragen om het corrupt beleid van de regering te verdedigen in deze kwestie . Rotten jullie allemaal toch op en probeer AUB niet recht te praten wat heel krom is. Hoe kun je als Surinamer straks nog met een rein geweten zelfs overwegen om NDP te stemmen. Dat staat gelijk aan zelfdestructie.


  Maak melding

 9. @ Nina
  Het lijkt mij uitgesloten dat van Trikt een slim en integer mens is met veel kennis van zaken. Meer een ijdel iemand met redelijke hersenen die bereid was zijn ziel en paspoort in te leveren voor een poosje in de schijnwerpers.
  IJdele mensen hebben de nijging heel sterk in zichzelf te geloven. Hij heeft waarschijnlijk gedacht dat Bouterse en Boefdraad en Abdoel met ratio te overtuigen zijn. Hij begreep niet dat hij slechts decor was met een beperkte houdbaarheid.

  Hij kon zonder internationaal niet als boef gebrandmerkt te worden de sleutels van de kluis en het monetaire systeem niet afgeven.

  Dit gebeurd als de blinde de doofstomme lamme geleid.
  Dom/Dommer/Domest . RobG zal niet reageren hij is te druk met in te pakken en zijn diensten te pitchen.


  Maak melding

 10. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.DB en zijn trawanten voelen,merken dat het net zich om hen sluit vandaar al die rare capriolen.Gods molens malen langzaam maar bijzonder fijn.


  Maak melding

 11. Bouterse en v Trikt staan in de lift zegt Bouta grinnekend weet je trouwens dat er nu 5 ballen in de lift staan? Kijkt v Trikt hem aan en vraagt Oh? Heb jij er maar 1 dan? Ik hoor net van mijn Uroloog dat ik een uitzonderlijk geval ben want ik heb er 4! Ja mang mi zakka spang!


  Maak melding

 12. Ik heb die hele pagina gelezen…inclusief reklame… Mr. Van Trikt weigert paars verkiezingscampagne te bekostigen.. Mr. Van Trikt na wang leri mang… A mang no wang karretje spannen tori…Deng tra wang Eh tang so buiten schot.. Kirpalani srif.. lieb ing winkri foe rij go bemoei… Hij is.. . Surinames beste winkri mang.. Maar geen monetair econoom.. Vader Kirpalani leeft niet meer.. Om.. dit comedy van zijn zoon.. mee te maken. Staats.. kas is al jaren leeg… Mr. Van Trikt.. auto en huis lening is privé… Aan terugbetaling onderhevig… staat dus buiten de discussie…..


  Maak melding

 13. Als deze regering honderden van die luiaards die ze ambtenaren noemen de laan uit zouden sturen dan zouden ze veel geld kunnen besparen.
  Regering op regering hebben van die nutteloze luilakken aangenomen en velen zitten zogenaamd ziek thuis.
  Opruimen!!!!!! Of werkverschaffing want velen hebben dubbele afspraak banen en nooit zijn ze op ministeries te bereiken.
  Je heb werkpaarden en sierwaarde op de ministeries.

  Neen! Ben geen ambtenaar.


  Maak melding

 14. Het is net als de politie die een onderzoek doet. De politie gaat je vooral niet wijzer maken. Intussen is de politie bezig. Dat is begrijpelijk voor de burger. In dit licht moet je het zien. Er is geen andere weg. En pas ,en dan pas wanneer er klaarheid van zaken gegeven wordt, is men gerechtigd een evenwichtig oordeel te geven. Niet vooraf . Anders kun je evengoed in India wonen en mensen lynchen omdat het je uitkomt.


  Maak melding

 15. Als de één de ander niet vertrouwt en de ander de rest van de regering niet vertrouwt, zijn de vluchtwegen zichbaar.
  Eens houdt het op : God zei met ons allen.


  Maak melding

 16. Dan moet hij er een principiële zaak van maken en de eer aan zichzelf houden. Het logische gevolg is dat Van Trikt zelf opstapt en de gemeenschap informeert over de gang van zaken. De regering is impliciet zijn moeder. Ik zou graag willen weten hoe zij hierover denkt, of is er sprake van een scheuring binnen het gezin. Jullie worden allemaal gebruikt en verliezen daardoor je goede naam, voor zover daar sprake van is.


  Maak melding

 17. Papiratigri:
  Je praat veel maar je zegt niets, zou het ‘geen NDP-er’ betreffen, dan had je wel je verhaal klaar! Nu wurm je jezelf in allerlei kronkels om maar vooral niet toe te geven dat zaken (wel eens) anders kunnen zijn als dat jou lief is! Waar rook is, is vuur. Het net begint zich toch echt langzaam te sluiten.


  Maak melding

 18. Dit is nou eenmaal de attitude van deze paarse criminele organisatitie, willen overal zeggenschap in hebben, en alles naar hun hand zetten, maar is dit keer grandioos mislukt, en zijn nu iemand tegengekomen, die geen jaknikker is, zoals die paarse jaknikkers in de Dna, weer een nederlaag incaseren, net als op 29 November hun voorzitter veroordeeld werd voor meervoudige moord met 20 jaar door een ander instituut de krijgsraad, die zich ook niet hebben laten beïnvloeden door dreigementen en allerlei opstakels door deze zelfde bende, het fundament van deze criminele organisatie staat op instorten.


  Maak melding

 19. Hoe komt deze “Mofo krantie” De West aan de informatie. Wie is de “Overheid” in deze kwestie.

  Of is het de vijfde colonne die hun belangen in gevaar ziet komen ? In Suriname zijn er nog steeds families en personen die los van de Overheid, NDP of welke andere politieke partij heel veel macht hebben in het land.

  De overheid heeft ook belang bij een goed monetair beleid, anders verliest het haar legitimiteit.


  Maak melding

 20. Mijn oma zei altijd:

  “Wie zijn gat verbrandt, moet op de blaren zitten”
  Geldt voor zowel moeder als zoon.
  Laat ze nu maar lekker elkaars wonden likken.
  Wie willens en wetens voor de NDP kiest weet dat ze CORRUPTIE hoog in het vaandel hebben.
  Je kiest voor corruptie?
  Dan zal je het weten ook want hij wordt je “vriend”…een vriend die continu gevoed moet worden en je uiteindelijk verstikt.


  Maak melding

 21. O jee nu komt de man met de tien vuile vingers op die stoel zitten.
  O! Dat kan niet hij woont in Groningen Nederland daar wacht hij op zijn maandelijkse uitkering.


  Maak melding

 22. Ik heb een vraag aan alle economisten op dit platform. Ik begrijp het niet meer.

  Zuivere wisselkoersen worden toch bepaald door vraag en aanbod.

  In Suriname is er een overschot aan euro’s. Dus minder vraag. Waarom is de koers dan zo hoog ?

  In Suriname is een tekort aan Dollars. Dus groter vraag. Waarom is de dollar koers lager dan de euro koers ?


  Maak melding

 23. Soso Sabie mang nanga sabie oema lai tap a forum dja.
  De ene weet het beter dan die andere. Soso gelul.

  Intussen Doen ze niks Hebben ze niks en Zijn ze niks.

  Dezelfde HOT ITEMS als de oppositie. CORRUPTIE. SEKTE.
  ANTI RECHTSSYSTEEM. EN NOEM MAAR OP.
  SOSO GELUL.


  Maak melding

 24. Ha curruptie bestaat al heel lang zelfs in de vorige eeuwen en welke regering ook zal komen NPS of VHP, NDP, ABOB, enz. Allemaal zullen zij met corruptie te maken krijgen zelfs de kwaad sprekers die nu schrijven zij zullen de eersten zijn
  Dat Kan je nu al merken aan hun schrijven van commentaar lang leven de democratie mensen denkt na voordat je stem stem positief en klaag achteraf negatief opo mi kondre opo mi kondre mang.


  Maak melding

 25. Zal me niet verbazen dat de regering net als precies 1 jaar geleden wederom wilt graaien in de staatskas…..destijds werd Gersie ook van alles en nog wat uitgemaakt door regering bouta….dus ik geloof best dat regering bouta dezelfde dagoe streken uithaalt met Van Trigt!!!


  Maak melding

 26. Schandalig en verwerpelijk dat Leenovereenkomsten van deze man die vertrouwelijk zijn gewoon op straat liggen.

  En ja, als deze man normaal werkt voor zijn geld … waarom zou hij dan geen luxe auto voor zichzelf mogen aanschaffen … is maar een Range Rover hoor.

  Abrahams heeft 3 helicopters … daar zullen ze het bij de NDP top maar niet over hebben.

  Schande hoe deze Regering omgaat met mensen die geen Landverraad willen plegen. DDB en zijn Regeringskliek zijn de grootste landverraders ooit … heb je geen Dekolonisatieproces voor nodig het gehele land wordt voor een appel en een ei verkocht.


  Maak melding

 27. Zoals te verwachten geen reactie van ROBG, anders altijd
  haantje de voorste. Of is hij een sollicitatiebrief (econoom) aan
  het schrijven. Wel cv bijvoegen aub


  Maak melding

 28. Laten we niet te veel gaan speculeren. Op dit moment is alleen duidelijk dat er grote problemen zijn en dat de CBvS feitelijk niet bestuurd wordt op de manier die zou moeten.
  Dat is een ernstig probleem en kan betekenen dat de gehele financiele sector alsmede de waarde van de SRD ernstige schade oploopt. De gehele import, het betalingsverkeer en de economie lopen serieus risico. Snel en correct handelen is noodzakelijk.
  Enkele gerelateerde zaken.
  De dalende ratings met een negatief vooruitzicht.
  De reserve problematiek met als risico dat zelfs noodzakelijke goederen niet meer geimporteerd kunnen worden.
  De witwasvermoedens en het feit dat de fin. procedures in SR worden doorgelicht. Als die negatief uitvalt dan wordt SR uitgesloten van het internationaal betalingsverkeer.

  Er hangen heel grote donkere wolken en deze zaak moet binnen één week duidelijk en opgelost zijn.


  Maak melding

 29. Wist de minister dinsdag al meer van komende problemen.

  ZEGT DE MINISTER HIER DAT BANKEN KUNNEN FLUITEN NAAR HUN GELD!!!

  Omdat ook verantwoordelijk minister Gillmore Hoefdraad weer in het buitenland verblijft, moest Moestadja dinsdag alsnog reageren.

  President Desi Bouterse houdt zich persoonlijk met de CBvS-zaak bezig en voert al dagen koortsachtig overleg. Het is in ieder geval van groot belang dat er snel duidelijkheid komt. De meeste banken hebben het al moeilijk, mede doordat ze vele tientallen miljoenen US dollars aan de overheid hebben geleend zodat die de salarissen en andere lopende zaken kan betalen. Het is maar de vraag of ze dat geld ooit terugzien.

  Lees meer: COMMENTAAR: Onrust bij moederbank – DWT


  Maak melding

 30. haha,
  * Robles 16 januari 2020 At 18:02
  Artikel is gebaseerd op anonieme bronnen. Kan er dus niks mee.
  Man, o man dan reageer je toch niet. Je bent NIET verplicht iets te schrijven hoor

  * Klaas de Groot 16 januari 2020 At 18:05
  Laten we niet te veel gaan speculeren.
  Daarna volg een waslijst van speculaties.

  Hey Vliegende Hollander
  Weet je wanneer ongeveer banken geld aan de overheid hebben uitgeleend


  Maak melding

 31. Ach ja, de West, een van de mediapoten van de oppositie begint al voorzichtig een draai te geven aan deze zaak, want het staat op het punt om in hun gezicht te ontploffen en daarbij zal Chan de meeste imagoschade lijden na zijn schandelijhke leugens in de media. Wat jullie maar niet schijnen te snappen is dat de Surinamers jullie meer dan door hebben. In het verleden heeft jullie strategie van anticampagne met vuilsmijterij, leugens, valse media berichten vooral op social media, niet gewerkt en zal ook nu niet werkt. Het geeft eerder aan dat de VHP en consorten zich niet weten aan te passen aan veranderde politrieke omstandigheden en maar doorgaan met de oude politiekvoering, simpelk omdat ze niet beter weten en kunnen. Wat een klucht!!


  Maak melding

 32. Jaknikker is het sleutelwoord van de regering. Echte dictatoriaal gedrag. Niet meedoen betekent meteen, en zonder genade weggeschopt worden. Kenmerken van onderontwikkeld en Afrikaanse toestanden. Echt zielig. Bij voorbeeld kijk naar de verkoop van USD. Ik kan tot nu te niet snappen waarom Chotelall wel goedkope dollars i.o.v. bauta kan verkopen en andere cambio’s niet. Stinkt 100% naar de onderwereld. Mensen…. op lange termijn is ons geliefde Suriname ten dode opgeschreven met deze regering vol duistere figuren. Denk aan uw kinderen en klein kinderen en stem bewust dalig. Ik zeg CHAN voor PRES.


  Maak melding

 33. Vliegende hollander: heb je starnieuws nog niet gelezen. Hoefdraad zegt dat Fitch de oppositie in die wielen heeft gespeeld. M.a.w Fitch heeft op aangeven van de oppositie de downgrading gedaan volgens boefdraad. Boefdraad denkt dat de doorsnee Surinamer zo dom is om niet te begrijpen dat door zijn leengedrag en fragiele economie de aanleiding is tot de downgrading. Laat hij zijn verhaal gaan vertalen aan de paarse dommerikken als afonsoewa, Abdoel, misiekakaba e.a.


  Maak melding

 34. @Vliegende Hollander

  En Boefdraad gelooft dat als hij het er niet mee eens is hij Fitch kan neutraliseren door te stellen dat ze sinds begin 2019 niet meer geweest zijn en geen opdracht van Suriname hebben.
  Moody’;s en S&P hebben al lang geen ratingsmeer gemaakt en IMF en Wereldbank zijn ook Kritisch.

  Boefdraad krijgt langzamer hand een dagtaak aan hysterisch ontkennen van allerlei leugens van hem zelf.

  Nu beweert hij dat de oppositie Fitch misbruikt voor haar campagne. Hij moet zo meteen een begroting verdedigen waarvoor geen geld meer te lenen is en waarvoor dus alleen nog Monetaire financiering mogelijk is.
  Gersie ging heen toen een jaar geleden er in februari een trucje met Schatkistpapier bedacht werd. Er werd gegokt op een veel grotere lening op Brokopondo, iets wat mislukt is. De lokale banken zijn al geplunderd en nu is de CBvS aan de beurt en waarschijnlijk de deviezen voorraad. de laatste SRD ’s moeten bij elkaar geschraapt worden om na 25 mei de bom te laten barsten en niet er voor.


  Maak melding

 35. Fitch had eigenlijk al in de voorlaatste analyse de kredietwaardigheid verder naar beneden moeten bijstellen. Ik vond het al vreemd dat ze op basis van de stand van zaken toen naar neutraal gingen en niet meteen naar negatief.
  Boefie benoemd “verworvenheden” die niet geheel op waarheid berusten.
  Wat mij verder ook verbaasd, is dat Boefie er van uitgaat dat Fitch met een betere rating zou moeten komen, ondanks het feit dat financieen het contract met Fitch heeft opgezegd.
  Nu, vertel mij dan hoe ik moet beoordelen als ik geen inzage heb in de boeken….


  Maak melding

 36. “Frantz 16 januari 2020 At 17:32
  Ik heb een vraag aan alle economisten op dit platform. Ik begrijp het niet meer.
  Zuivere wisselkoersen worden toch bepaald door vraag en aanbod.
  In Suriname is er een overschot aan euro’s. Dus minder vraag. Waarom is de koers dan zo hoog ?
  In Suriname is een tekort aan Dollars. Dus groter vraag. Waarom is de dollar koers lager dan de euro koers ?”

  @Franz,
  Een vraag die RobG met zijn studie economie als bijvak het beste zou kunnen beantwoorden, maar ik denk dat het antwoord vele malen eenvoudiger is.

  Uitgaande van de internationale valutakoersen.
  Omdat er geen sprake is van zuivere marktwerking in Suriname t.o.v. van de SRD.

  Enerzijds, is Internationaal de euro nog steeds duurder t.o.v. de dollar en niemand bereid is euro’s met verlies te verkopen in Suriname.
  En anderzijds omdat de dollar ondanks de grote vraag in Suriname nog steeds kunstmatig naar beneden wordt gemanipuleerd door de bekende cambio in opdracht van en waarvan niemand in Suriname de afkomst weet van die dollars.


  Maak melding

 37. Paki-RAT-igri,

  8 Dec. ’82 werden 15 onschuldige en ongewapende landgenoten gelyncht door de huidige, voor drugssmokkel en massamoord veroordeelde, huidige president van Suriname,
  DESIRE DELANO BOUTERSE omdat zij hun mening gaven.

  Dus wat lul je nou over India, paranoïde, geesteszieke paars geindoctrineerde randdebiel en dorpsidioot.


  Maak melding

 38. Het geld is op. Lenen kan niet meer. De motor stopt vlak voor de verkiezingen. Verkeerde timing Hoefdraad.
  De afgelopen maanden hebben ze lukraak kadootjes uitgedeeld, duizenden mensen aangenomen die duimen zitten te draaien omdat er gaan werk is. Dat wilden ze blijven doen tot na de verkiezingen, maar het geld is nu al op.
  Misschien kan Chotelall vertellen waar de tot nu toe onbekende bron van usdollars te vinden is hahaha


  Maak melding

 39. PARAMARIBO – Kredietbeoordelaar Fitch Ratings heeft Surinames kredietwaardigheid donderdag naar beneden bijgesteld van ‘B-min’ naar ‘CCC’: junkstatus. Nog nooit eerder kreeg Suriname van een kredietwaakhond een beoordeling lager dan de ‘B-klasse’. Het conceptrapport werd woensdag naar Financiën gestuurd. Minister Gillmore Hoefdraad is woedend, omdat Fitch Ratings geen contact met de regering heeft gehad zoals gebruikelijk. Ook komt het bureau met de beoordeling uit nadat Financiën het contract met haar heeft opgezegd.

  Een CCC-rating houdt in dat een land met een dergelijke beoordeling een extreem hoog risico heeft om zijn obligatieleningen of andere vormen van financiering terug te betalen. Het is banken niet toegestaan te beleggen in obligaties met een CCC-rating. CCC-obligaties zijn junk bonds. “De afwaardering van Surinames ratings weerspiegelt een sterke toename van de overheidsschuld, verminderde financieringsflexibiliteit, zoals blijkt uit de knellende voorwaarden bij recente externe leningen van de overheid en afnemende externe liquiditeit, die het risico dat de regering niet aan haar betalingsverplichtingen in vreemde valuta kan voldoen, vergroten”, schrijft Fitch.

  Lees meer: Update: Fitch degradeert Suriname naar CCC-status – DWT


  Maak melding

 40. Deze man wist heel goed wat dr zou gebeuren als hij deze baan aannam.

  Dus dat dit vandaag gebeurd is geen wonder te noemen,het is alleen jammer dat deze man zijn beroep niet kan uitoefenen omdat hij zich ad wet houd.

  Het is jammer dat als je eerlijk ben je niet past bij de rest vd bende…tsja dan word openlijk vaat genageld!!

  Mr de bankdirecteur …laat alles gewoon over aan deze schurken,ze willen geen eerlijkheid.

  Trouwens bouta zit al 30 jaar in de dope hij kan toch zn eigen verkiezingen betalen…soso hebzucht nanga foefoeroe die oplichter gebruikt liever gratis geld voor zn verkiezingen,geld van de burgers is makkelijker te stelen.

  Bouta yu na wang echte DAGOE


  Maak melding

 41. Allen,

  Ik begrijp iets niet:

  Hoeveel geld willen de mensen uit de politiek in Su nog, hebben zij nog niet genoeg ?
  Wat zij al hebben ” afgepakt” kunnen ze nooit opmaken.

  SUCCES.


  Maak melding

 42. Sinds wanneer verstrekt de CBvS leningen aan mensen om een auto te kunnen kopen??? Ik dacht dat je voor zoiets bij de handelsbanken terecht moet.

  Ik vind die Van Trikt een grote sukkel om gelet op de huidige verkeersonveiligheid een lening van 1,7 miljoen te nemen om een peperdure auto te kunnen kopen (een goed voorbeeld van een consumptieve lening).

  Teki wang bigi lening fu pley mooi weer nanga duur wagi. Duidelijk een voorbeeld v.d. afrikaanse mentaliteit.


  Maak melding

 43. Laatste nieuws: Trikt moet ontslag nemen. Hopelijk neemt hij z’n psychisch gefrustreerde moeder ook mee.

  Alleen een ijdele idioot gaat een groot geldsbedrag lenen om een dure auto te kunnen kopen waarmee hij wilt gaan pronken. Hij weet blijkbaar niet dat eenvoud de mens siert.


  Maak melding

 44. Mensen, van Trikt wist met wie hij in zee ging. Hij heeft dat grote salaris (80.000?) geïnd zolang het kon en snel een auto gekocht denkende zolang als t duurt geniet ik. Ze hebben hem bedankt, ma a nyam lanti moni kaba toch? I dek ey span?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.