Kinderwaterpark in Paramaribo Zoo krijgt gestalte

9
Kinderwaterpark in Paramaribo Zoo krijgt gestalte

Een nieuw op te zetten Kinderwaterpark in de Paramaribo Zoo krijgt steeds meer gestalte. Gisteren, woensdag 15 januari, werd de vloer voor het zwembad gestort. Het waterpark in Suriname zal voorzien worden van nagemaakte rotsformaties, glijbanen en heuvels. Ook komt er een namaak Ark van Noah. Het wordt betaald door de regering van Marokko.

Het ontwerp van het pretpark is in handen van Hesdy Mertowirio, die gespecialiseerd is in het namaken van rotsformaties en boomstronken. Hij maakt bij het pretpark gebruik van het thema Werehpai, de rotsformaties op Kwamalasemutu en probeert deze zoveel mogelijk na te bootsen.

First lady Ingrid Bouterse-Waldring vanuit wiens bureau het initiatief tot de bouw van deze accommodatie is genomen, is tevreden met de vorderingen. De presidentsvrouwe zegt in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII) dat vanwege de financiële crisis de Surinaamse overheid het moeilijk had om instanties te subsidiëren.

Haar bureau liet toen de gedachten gaan over mogelijkheden waarmee de dierentuin meer inkomsten zou kunnen genereren. Zo ontstond het idee om een pretpark in de Zoo neer te zetten.

Het zwembad is vooral bedoeld om de kinderen tegemoet te komen. De bedoeling is dat het project in maart wordt opgeleverd.


9 REACTIES

 1. Ga zo door regering we gunnen onze kinderen wel een waterbad in deze hete klimaat maar wedden dat er doemdenkers zijn de tegen over zijn mede dankzij deze regering tot stand gekomen proficiat ga zo door op de goede voet de andere regeringen hebben veel nagelaten pe a moni de, waarschijnlijk hebben ze hun kinderen in het buitenland laten studeren. Een goede initiatief mensen u geniet hier ook van. Mooi land en houd het schoon.


  Maak melding

 2. Marokko betaald dit project. What is The Catch ? Welk belang hebben de Mocro’s om dit te financieren. Welke tegenprestatie moet Suriname leveren. Al zou Suriname geen tegenprestatie hoeven te leveren, het blijkt maar weer hoe ver het land gezakt is. Er is niet eens geld om een zwembad te finnancieren. Deze regering bedeld in alle uithoeken van de wereld. Zelfs de eskimo’s uit Alaska zijn al benaderd voor een gift. Naar verluit overweegd de regering een ambassade te openen op het noordelijkste punt in Alaska.


  Maak melding

 3. Vliegende Hollander

  16 januari 2020 At 21:38

  BREAKING NEWS

  Fitch degradeert Suriname naar ‘negatief’ later meer

  ================================

  Bouterse en consorten hebben lak aan de creditrating bureaus. Ze liggen er niet wakker van. Het is maffia van de ergste soort. Het is familg and friends first en de rest kan stikken


  Maak melding

 4. Marokko bouwt een zwembad in Suriname en wie gaat met de eer strijken de zogenaamde first lady. Wat een toestanden het wordt steeds gekker in ons land.Steeds maar bedelen terwijl Bouta miljarden heeft gekregen van China. Waar blijft al dit geld? Zeker in eigen zakken gestoken van Bouta en zijn dievenbende. Deze hele regering blijft maar lenen, stelen, drugs verzendingen,drugsgelden witwassen in het buitenland. Ze hebben allemaal de kolder in hun kop. Het volk blijft pinaren. Gezondheidszorg ligt al jaren op zijn gat. De vele snoepreisjes blijven maar doorgaan. Al die miljarden die Bouta en zijn familie en de kornuiten in deze regering op een buitenlandse rekening hebben gedeponeerd. Het land verkopen en het volk uitbuiten daar zijn ze goed in. Al die loze beloftes. Moeders met kinderen die geen behoorlijke dak boven hun hoofd hebben. Waar zijn die 18.000 duizend volkswoningen gebleven. Veel geschreeuw en weinig wol. Deze regering probeert dagelijks zieltjes te winnen. Ons land is failliet. Volk wordt wakker. Jongeren die de ndp steunen wordt wakker jullie worden voor de gek gehouden. Doen jullie de oogkleppen af. Het is algehele zelfverrijking van deze klote regering. Kinderen horen beschermd te worden, niet door een zwembad te bouwen.Velen hebben geen zwemdiploma, dus het wordt verzuipen. Suiker strooien doet Ingrid Bouterse in de ogen van de zwakkeren. Schaamteloos gedrag om zo om te gaan met eigen volk.

  Sarie Torie


  Maak melding

 5. ik heb een relatie met een marokkaan
  nederland bakra basi heeft het nooit gebouwd
  dankje marokko
  zelf een brug over de surinaamse rivier heeft bakra basi niet gebouwd
  ze hebben 400jaar geplunderd
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.