Dief laat id-kaart achter bij woninginbraak in Nickerie

12
Dief laat id-kaart achter bij woninginbraak in Nickerie

Een Nickeriaanse inbreker had gisterochtend niet de beste dag in zijn ‘carrière’. Hij liet bij een inbraak in een woning te Nationaal Project in het district Nickerie zijn identiteitskaart achter.

De huisbewoner S.M zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat er voor dit jaar reeds drie keer ingebroken is in zijn woning. Alle drie inbraken zijn gedaan ten tijde hij zich op het werk bevond. Gistermiddag was het de derde keer dat hij thuis aankwam en merkte dat er was ingebroken.

Volgens de bewoner in Suriname ging de dief gisteren precies net als de voorgaande keren te werk. Enkele schutters weghalen, de woning betreden en vervolgens waardevolle spullen buitmaken. Echter bleef het gisteren niet alleen daarbij. De dief haalde ook zijn kleren weg, trok die van de bewoner aan en verliet de woning met achterlating van zijn eigen kleren.

S.M. zegt dat hij op een gegeven moment besloot de zakken van de achtergelaten broek te onderzoeken. Tot zijn verbazing trof hij plotseling een id-kaart van een Surinaamse-Nickeriaanse man aan. De bewoner stelde vervolgens zijn buren en vrienden in kennis over het voorval en die bevestigde dat de ‘slimme dief’ degene is die inbreekt in huizen van de buurt.

De benadeelde zegt dat hij gisteren pas aangifte bij de politie heeft gedaan over het gebeuren. Hij laat weten dat hij bij de voorgaande keren geen aangifte heeft gedaan omdat hij niet precies wist wie inbreekt. Naar zijn zeggen was hij zelf de dief op de loer. “Nu ik een id-kaart van de dief heb gevonden hoop ik dat de politie hem snel kan aanhouden en opsluiten”. De politie heeft de zaak in onderzoek.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. Een luie dief die zijn tijd neemt. Even tussendoor kijken of het wel de juiste maat is. ER is sprake van de juiste maat, dus kunnen we onze kleding gerust achterlaten. WE zijn zelfs zo enthousiast bezig dat we onze ID achterlaten. Waar er gehakt wordt, vallen er spaanders. De dief wordt toch dringend verzocht om in het vervolg minder sporen achter te laten. Hey luie dief daar ergens in Nickerie, je hebt mijn dag gemaakt. Soso fatu en pakiratigri lacht hard. Sorry slachtoffer, u telt ook.


  Maak melding

 2. Wedden dat de dief zal ontkennen hij weet niet hoe zijn ID daar kwam te liggen ze hebben mij ingeluisd dieven zijn altijd dom bezig vooral als je geen vak hebt geleerd een flinke afstraffing pakslaag hebt hij nodig om het af te leren die stoere boyke en hij is al lang een bekende bij de politie Wedden? Maar men liet hem gaan in dat soort dorpen is men corrupt bezig ons kent ons politiek.


  Maak melding

 3. Leuk dat hij zijn visitekaartje heeft achtergelaten. Het was ook zijn laatste bezoek. Nu voor geruime tijd gaan bivakkeren in het cellenhuis.


  Maak melding

 4. De benadeelde is ook laks. Een inbreker die 3 keer op dezelfde manier bij hem inbreekt en hij neemt geen maatregelen. Volgens een bekend spreekwoord stoot een ezel zich niet 3 keer aan dezelfde steen. Nou dit heerschap dus wel. Misschien gaat hij er van uit dat dievenijzer niet meer nodig is nu Bouterse aan de macht is. Hahaha


  Maak melding

 5. Suriname is love 14 januari 2020 At 17:46
  Oom Ludwig jammer niet jouw ras noh????
  Deze dief moet bij oom Ludwig moet gaan lessen hij was een groentje 😕😊
  Zoals ikke de allergroenste paarse oerdomme stommeling ben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.