Bromfietser en bijrijder gewond bij aanrijding Oost-Westverbinding Suriname

6
Bromfietser en bijrijder gewond bij aanrijding Oost-Westverbinding Suriname

Bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding in Suriname zijn maandagmiddag twee mensen gewond geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een bromfietser en een bijrijder. Het ongeluk vond rond 17.00u plaats ter hoogte van kilometer 32,5.

Volgens de eerste informatie kwam een voertuig, dat ook betrokken was bij het verkeersongeval, uit de richting Paramaribo en wilde naar een inrit afslaan. De bromfiets kwam vanuit de tegenovergestelde richting en knalde op het voertuig.

Beide gewonden moesten met een ambulance afgevoerd worden. Het was het tweede verkeersongeval op maandag 13 januari, waarbij een bromfiets betrokken was. Eerder op de dag raakte een bromfietser zwaar gewond nadat hij achterop een auto klapte.

In Suriname waren brom- en motorfietsers het afgelopen jaar het vaakst slachtoffers in het verkeer. Van de 3.555 geregistreerde verkeersslachtoffers waren 1.568 brom- en motorfietsers.

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Dit is te gek voor woorden. zo’n kleine bevolking met 3.555 verkeersslachtoffers per jaar. Dat is onacceptabel. we weten al dat 80 personen zijn overleden. hoeveel mensen zijn invalide geraakt en hoeveel hebben blijvend letsel. het wordt tijd dat gedetailleerde statistieken worden gepubliceerd en er een agressief beleid wordt gevoerd om deze cijfers drastisch terug te brengen


  Maak melding

 2. @Wendy,

  Dat is typisch het niveau van een achterbaks persoon die zo’n reactie kan plaatsen.
  Je wil zeker de perfecte burger spelen. Nou, je manier van reageren zegt al genoeg hoe perfect je bent.


  Maak melding

 3. Bromfietser klapt tegen afremmende auto en raakt zwaargewond

  En nu zeker de bromfietser in elkaar rammen hij is de veroorzaker bepaalde gasten hier zijn erger dan de veroorzakers een ongeluk veroorzaken dat doet niemand bewust (En als iemand het bewust doet is het geen ongeluk) en een bestuurder in elkaar rammen dat is een bewuste keus maar daarna zal de rechter je wel veroordelen wat zijn ze weer slim. Vind je het gek dat er bestuurders weg rijden en als ik een aanrijding mocht veroorzaken dan hoop ik dat iemand mij in elkaar wil rammen als zelf verdediging jaag ik een kogel dwars door zijn domme kop.


  Maak melding

 4. Het verkeer in het land kan men vergelijken met de algehele toestand in het land, een en al paarse verloedering. Ook vele wandelaars kunnen slachtoffers worden van deze hardrijders, maar tegelijkertijd is het ook levensgevaarlijk om beroofd te worden van een broodje of tas vol boodschappen. De oorzaak van al dit onverantwoordelijk crimineel wangedrag in het verkeer, op straat, waar men zich ook bevindt of gaat is de gehele ndp regering die het zeer slechte criminele voorbeeld geeft aan het volk. Kijk maar naar de laatste Ocer vergadering waar de leider der misdadigers en criminelen de spot drijft met de rechterlijke macht, kijk naar al die paarse elite marionetten en medewerkers van deze geliefde misdadiger, allemaal van hoog tot laat verworden zombie’ s en paars geindoctrineerde slaven vol van een zeer slechte paars misdadige inborst. Alle ndper’ s zijn te beklagen voor het toenemend verval in het gehele land, geestelijk en materieel, armoede en stijgende misdaad. Opa en oma blijven erbij……..ndp staat en is een duivelse sekte geworden en alle ndpe’ s zijn paarse zombie’ s.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.