vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVier SuriToppers theaterconcerten in mei 2020

Vier SuriToppers theaterconcerten in mei 2020

-

Does Travel - naar Suriname

In mei 2020 organiseert PUURee vier SuriToppers-theaterconcerten in Amsterdam, Rotterdam en Almere. SuriToppers begon in 2011 als eerbetoon aan het Surinam Popular Songfestival. Al snel groeide het uit tot een groot muziekspektakel. Na vier succesvolle edities en meer dan 30.000 bezoekers is SuriToppers terug! 

Grote namen uit de Surinaamse muziekwereld treden op, waaronder Benjamin Fayah, Naomi Sastra, Patricia van Daal, Scrappy W, Emmely Kartoredjo en Stoffie. Gastheer/presentator is de legendarische Henk van Vliet uit Suriname.

Het geroemde SuriToppers-orkest staat onder leiding van Ernesto van Dal. Het belooft een fantastische en memorabele show te worden, vol nostalgie en heerlijke Surinaamse muziek!

Amsterdam (Meervaart) 1 en 2 mei 2020
Rotterdam (Luxor Theater) 10 mei 2020
Almere (KAF) 15 mei 2020

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Legendarische Henk van Vliet is ook van e vorige eeuw. Laat hij jongeren nu de kans geven, want zijn presentaties zijn ook niet meer van deze tijd. Alle oude koppen moeten van de buis, maar deze lelijkerds kunnen geen afscheid nemen. Ze denken dat ze het eeuwige leven hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES