Gajadien: Opmerkingen op NDP-podium lijken op het dienen van een sekteleider

38

VHP-parlementariër Asiskumar Gajadien, ziet de opmerkingen gemaakt door functionarissen op het podium van de NDP tijdens afgelopen kadervergadering als vernietigende morele waarden die leiders naar een samenleving kunnen presenteren.

Gajadien typeert de uitspraken als het beleid van de NDP. Het lijkt volgens hem op het dienen van een sekteleider. “Hier gelden dan geen normen en waarden meer, maar het slaafs volgen van wat er gevraagd wordt”, zegt hij aan Waterkant. Volgens Gajadien tonen President Bouterse, Abrahams en Afonsoewa de ware aard van de partij.

Volgens de Surinaamse VHP-topper is het oproepen door exponenten van de NDP in bij zijn van de veroordeelde president om op straat te komen, waarbij de persoon Bouterse moet verschijnen voor de Krijgsraad op 22 januari vergaand. “Wij moeten geen anarchie creëren in een land en het zou juist niet moeten komen vanuit het Staatshoofd”.

“Wij moeten in Suriname ten alle tijde wet en recht respecteren, willen wij onze rechtsstaat beschermen. De eerste bescherming begint bij de bestuursverantwoordelijken. Natuurlijk ook bij het volk en daarom neem ik aan, dat als men hun verantwoordelijkheid kent, zij zich niet zullen laten leiden”, aldus Gajadien.

- Advertentie -

38 REACTIES

 1. Figuren zoals Afonsoema denken alleen aan zichzelf en hebben alles over voor geld en macht.
  Zo heb ik naar haar gekeken en haar teksten gelezen.
  Maar Gajadien, die ik hoog heb zitten, heeft misschien wel gelijk; het lijkt er inderdaad op dat ze zich gedragen als willozen.
  Netflix zou hier een serie van kunnen maken


  Maak melding

 2. De oppositie heeft een heel groot probleem. Zij dachten dat zij de verkiezingen al hadden gewonnen met de vooringenomen (eenzijdige) veroordeling van de president. Nu dringt het tot hen door dat de N.D.P en haar voorzitter de belangen van de achterban hoger waarderen dan de belangen van de oppositie met haar handlangers. Maar het moet ook voor de oppositie en haar handlangers duidelijk zijn dat de achterban de belangen van de N.D.P en de belangen van de voorzitter hoger waarderen dan de belangen van de oppositie.


  Maak melding

 3. Goed gezegd gajadien, een rechtstaat moet iedereen respecteren, mag niet uit welke politieke kleur je hebt. Vooral staatshoofd die een eed heeft afgelegd gezworen. Wat npd doet is chanteren en haat zaaien. Het gaat om een persoon die z’n hachie wil redden ten kosten van alles


  Maak melding

 4. Kondremangs
  Lawpi. ..je ordinaire moordenaar en drugsdealer DiDiBri had toch met zijn grote bek gezegd dat hij de helft van de VHP zou opsluiten. ….weet je wat de belangen van DiDiBri en zijn boevenbende zijn? ??? Om de sekteleider uit de gevangenis te houden voor zijn misdaden vanaf 25 februari 1980. …en waar was jij op dat moment jo bongrobita? ???
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 5. Gajadien weet nog niet dat Kabouter zijn aanhangers kamelen heeft beloofd. RobG krijgt er 2.

  Sinterklaas heeft aardolie gevonden en zijn aanhangers zijn zwaar geil van hem


  Maak melding

 6. Robg, bij NDP is alles eenduidend, zelfde publiek, zelfde geschreeuw, zelfde pakket, zelfde bus. Ik ken mensen persoonlijk die bij elke ndp vergadering met bus wordt opgehaald en krijgt gratis eten en drinken plus betalen ze 70 SRD voor een voedselpakket, niet ndp,ets betalen meer dan 100 SRD. Dit alles wordt geregeld door ndp DC en RC .De groep van NDP is niet groot, en dat hebben de leiders van NDP door, vandaar de chantage en geschreeuw het is paniek bij ndp


  Maak melding

 7. @JK, de paarse sekteleden verkopen de huid voordat de beer geschoten is. Zo is het altijd al geweest en zo zal het geschieden met de olievondst. Lekker op de pof leven en hoe de rekeningen betaald moeten worden is een zorg voor later. Messias Bouterse staat centraal zelfs als zij hun broers, zusters of ouders voor moeten opofferen. Het is allemaal laag volk zonder hersenen. Dat is inmiddels wel duidelijk geworden. Vraag een Boutist of zij 10 successen van het kabinet kunnen formuleren en ze komen niet verder dan een paar spiegeltjes en kraaltjes.


  Maak melding

 8. RobG 13 januari 2020 At 22:21
  Onze criminele politieke corrupte paarse sekte heeft een heel groot probleem. Zij denken dat zij de verkiezingen al hadden gewonnen met de moordenaar en drugsbaas, onze president. Nu dringt het tot ons door dat onze NatureDelirium Patienten Sekte de belangen van onze oerdomme verarmde gebrainwashte achterban niet waarderen dan alleen de belangen van baas en maffioso handlangers. Maar het moet ook voor oppositie en haar handlangers duidelijk zijn dat de achterban de belangen van de N.D.P kas en de belangen van de voorzitter hoger waarderen dan de belangen van de henzelfs, die oerdomme paarse idiote imbeciele debeiele zombie’ s.Wi e poroe ka gi oenoe egi dong no mpp zombie’ s.


  Maak melding

 9. Misschien weten de bevolking niet maarrr er zijn vaste groepen die schreeuwen voor ndp!ze krijgen pakketten en geld maar ze moeten altijd aanwezig zijn.en die groep wordt steeds klein en kleiner….vader Abraham voelt het hete adem van oppositie aan zijn nek.


  Maak melding

 10. I.p.v. een programma te bedenken voor je campagne zit je naar NDP te kijken.
  Er komt niet van jullie uit.
  Ik snap wel dat jullie weer bonnen willen voor gratis benzine en alles gratis.
  Nu nog verder van huis. Wel zielig. De moed nu al verloren. Nu is Chan de lachende van vhp. Hij gaat naar nl en neemt de euro’s.


  Maak melding

 11. Mensen die intuïtief en emotioneel leven, wordt eens wakker (doornroosje) blijf
  niet honderden jaren slapen. Laat je onderwijzen, lees leerrijke boeken, luister en denk goed na voordat je iets zegt. Anders zul je die OLIEBOOT missen. Met andere woorden je gaat de
  minstbedeelde blijven.


  Maak melding

 12. Het is te hopen dat Elgin blijft tot het verzet behandeling afgelopen is.Als er dan een hoger beroep komt,zijn het andere auditeur militair en rechters die het hoger beroep behandelen.


  Maak melding

 13. @RobG 13 januari 2020 At 22:21
  De bent de weg kwijt en zit feitelijk steeds hetzelfde domme liedje te herhalen.

  22 januari gaat om de persoon, het individu Bouterse en niet om de NDP en al helemaal niet om de functie van president.
  Niet de president is veroordeeld maar de meervoudig moordenaar.
  Blijkbaar moeten de paarse slaven de persoonlijke belangen van Bouterse hoger achten dan de belangen van het land, de democratie en de rechtstaat. Als dat niet A-nationaal is dan weet ik het niet.


  Maak melding

 14. Gajadin j lykt op e afgekeurde afgemaakte uit gebraakte rotzooi.d grootste corupt tydens 15 jare front.omdt j 10 jare nu bankroet bnt,mak j sjmoel ope.geen enkel hindostaan lust jou n chan,dus liever mak j bek dicht.kyk na van Samson Cedric,die was d grootste bilgat likkers vn bouta,Hy hft nits gehad,likt hy tegenwoordig chan zyn bilgat alsof Hy by d vhp iets gat kryge.chan kykt na zyn voordele n nit nar zwarte kaffries


  Maak melding

 15. Hahahahahahaha je schijt een buffel in je broek zodra je een podium betreed ie musu fu kari NDP neng anders slaap je niet goed je bent de grootste sekte…ziek mens…kan me niet indenken dat macht jullie zulke stomme dingen laat zeggen ie wani trong minister jo ka….wel als jullie niet winnen zie ik je met een stok lopen want soso beroerte o tek unu kont likkers van NL


  Maak melding

 16. Is deze clown en zijn handlangers vergeten toen zij de vice president beledigden tijdens de holy viering op het sportveld van Kamal Dewaker ?Hebben ze toen niet de toon gezet? Deze grappenmakers reageren net als de nederlanders ,ze wijzen altijd naar anderen over dingen die ze zelf doen Wie neemt deze incasso loper van de vhp nou serieus


  Maak melding

 17. Zoals een kolonist huisslaven had, zo heeft Bouterse Boutisten onder zijn voeten…

  In tegenstelling tot Boutisten zijn vooruitstrevende Surinamers vrij, ruimdenkend, niet lichtzinnig en vooral niet wachtend op een pakket.


  Maak melding

 18. A gevaarte.. sekte.. foe buurt gemenelansweg.. toen.. 1981..en loek boeng.. foe.. now beh deh.. Partij.. palu.. wang terreur beweging.. No wang foe ding palu mang beh ab wang landbouw achtergrond.. Onder a mom foe land bouw deh be opereer… In 1982 palu verrassing .. Loes ogrieh in kazerne.. Zee landia.. Gwah Cuba go leer gevaarlijk sani… Sanie di ding mang praktijk ing in sranang..


  Maak melding

 19. Deze Santokist leeft in een andere wereld. Wat een flauwekul van een stelletje conservatieven die denken het alleen recht in de politiek te bezitten. Gajadien denkt dat hij met zijn podiumtalk tegenwicht kan bieden tegen de NDP. Die man of vrouw moet nog geboren worden. President Bouterse is de charismatische voorzitter van de NDP en dat had Gajadien moeten weten. De Santoksiten en hun medestanders denken dat ze met een paar woorden de machtige positie van de president Bouterse kunnen uitwissen. HOE DURVEN ZE………..? HOE DURVEN ZE…..?
  In feite is het allemaal jaloezie in het kamp van de oppositie. Ze zijn continu op oorlogspad. Zij ontwerpen verschillende pagina’s op het internet om de regering in diskrediet te brengen, ze blijven politici ven de NDP en sympathisanten beledigen. Kortom het bloed van kwaad straalt hen uit de ogen. De NDP houdt van ‘ fair play ‘.


  Maak melding

 20. Kondremangs
  Fair play? ???? Laat mij niet lachen Lawpi. ……bedreigingen en beledigingen via de kansel van de veroordeelde moordenaar en drugsdealer. …dat noem je fair play? ?? Wel. .ik ga je 1 ding zeggen. ….we zijn niet bang meer zoals in de jaren 80 in Su. …je lijder heeft ka watra. ..jo bongrobita
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 21. Robbie
  Zij ontwerpen verschillende pagina’s op het internet om de regering in diskrediet te brengen, ze blijven politici ven de NDP en sympathisanten beledigen.

  Dan moeten ze een kort geding aan spannen. Net zoals jij de VHP adviseerde toen ze korte metten maakte met het roddelblad bij facebook.

  De NDP houdt van ‘ fair play ‘.
  Vandaar dat voortdurend “best men for the job” opzij worden geschoven.
  Vandaar dat je geen reactie kan geven op het terzijde schuiven van Trigt.
  Vandaar dat Facebook heeft gezegd: wegwezen

  Charismatisch
  Dat hebben leiders van sektes vaak over hun volgelingen, maar slechts over hen.
  met een verschil, deze man is te oud. Dit zeggen zelf mensen die heel dicht bij hem staan.

  Nogmaals, als je en dat wil je heel graag, een positie wil bekleden bij de NDP dan moet je je onderscheiden en niet als een jaknikker te werk gaan.
  Bouterse paait zijn vijanden , zo houdt hij ze dicht bij zich. Zorg dat je fungeert als een luis in de pels, dan word je opgemerkt. Anders ben je gewoon te vergelijken met kanonnenvoer.

  Bedenk dat er en dat is niet verzonnen, in de directe omgeving van de president een paar, ja een paar, man klaar staan om hem een mes in de rug te steken.
  Hij houdt ze in de gaten, maar omgekeerd gebeurt het ook.


  Maak melding

 22. Gajadin probeert van alle kanten om first lady te worden onder regering vhp.
  Chan en gajadin het zal eeuwig jullie droom zijn voor president en first lady.
  Chan hou de eer aan je zelf. Het surinaams volk heeft jou zoveel keren afgewezen
  en toch schaam je je niet.
  Belachelijk ……….


  Maak melding

 23. Hoe zielig kan je zijn als je niet zelf een nickname kan bedenken
  Nog erger als je vervolgens een hoop onzin verkondigd.
  Ray het is duidelijk dat zelf hier de NDP aan diefstal doet.
  Of is het zo als papiratigri stelt
  Alle beetjes helpen
  .


  Maak melding

 24. In principe kan vastgesteld worden dat ndper’s willen zijn als hun criminele leider. Zo leiders zo aanhangers, dus met andere woorden ik wil ook moorden, ik wil ook aan drugs doen, verhandelen en smokkelen, ik wil ook roven en stelen, ik wil ook intimideren en bedreigen, ik wil ook liegen en bedriegen, ieja ik wil zijn als mijn leider didibri en hem volgen in zijn dodenrijk van de misdaad.


  Maak melding

 25. De ndp is een sekte.
  De duivel bouta is de sekte lijder van zijn oerstomme volgelingen.
  Geen enkel mens met verstand en respekt gaat een veroordeelde moordenaar tevens drugs en wapenhandelaar aanbidden!
  Zijn zoonlief dinootje zit gevangen in Amerika ,meriba die gooit met handgranaten en zijn stomme volgelingen met poep in hun hoofd eren hem de moordenaar van de eeuw.


  Maak melding

 26. @Ray van 12.42
  Rustig aan jochie.We weten dat de ndpers liever criminelen als hun lijder hebben.Zo kunnen de volgelingen het criminele pad van hun lijder volgen want dat is makkelijker dan werken en op school te zitten .
  Ga wat fatsoen leren.Het begint thuis,maar tja bij jou thuis ..
  hoo maar.


  Maak melding

 27. De “REMOTE CONTROL” van alle surinamers, is in handen van de duivel. Mij is verteld dat een duivel, hoorns heeft en een staart.

  En als je de hoorns en de staart weg haalt, WIE zie je dan?

  Ik ben aan het raaskalen,
  Dat weet alle mensen in Suriname. Jammer, de remote control.


  Maak melding

 28. Jaloers als de pest had deze oranje muis wel gewild zo populaire 😒😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  Dus!!! De liefde voor de president is gigantisch mega.


  Maak melding

 29. Als je zag de hoe paarse volgers op Zanderij de veroordeelde messias stonden op te wachten dan had het alles weg van een sekte. Apostel Abrahams die tegenspraak binnen de partij dulde want anders zou en repressie volgen. De volgers van Jonestown zouden hun vingers erbij aflikken. Gajadien heeft gelijk de NDP is een sekte.


  Maak melding

 30. @RobG

  “Kortom het bloed van kwaad straalt hen uit de ogen. De NDP houdt van ‘ fair play ‘.”

  U projecteert op anderen wat uw voorgangers doen en een heel met Limbo zelfs een hele overheidsdienst voor opgericht heeft.

  Denkt u eens aan de dreigende uitspraken van Afonsoewa richting rechtbank. Kwam er geen bloed uit haar ogen. Helaas de angst van Baas en zijn knechten is groot nu al haar beloften door geprikt worden.
  De ene dag door Elias van Staatsolie. Het duurt nog 1,5 jaar voor dat Apache en Totaal besluiten of er gewonnen kan worden.
  De andere dag heeft de governer van de CBvS issues.
  Danweer moet Elias de pret dempen met het duurt nog even voor dat Apache en Total gaan bepalen of de off shore olie wat waard is.

  Tja het is wreed als de oppositie 9 jaar falen en vernietigen aan het volk kan laten zien en dat zij elke keer gewaarschuwd hebben en het medicijn zelfs aangeboden hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.