Bromfietser klapt tegen afremmende auto en raakt zwaargewond

9
Jongeman op bromfiets zwaargewond na aanrijding met auto

Bij een aanrijding vanmiddag in Suriname is een jongeman op een bromfiets ernstig gewond geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval rond 16.00u gebeurde toen de bromfietser tegen een afremmende auto klapte, op de hoek van de Biharielaan en de Toevluchtweg.

Zowel de auto als de bromfietser reden over de Toevluchtweg. De bromfietser reed achter de auto toen deze op een gegeven moment afremde om rechts de Biharielaan in te slaan. De bromfietser zou niet opgelet hebben en knalde in een vaart achterop de auto.

De bromfietser raakte daarbij zwaargewond aan het hoofd en het gelaat. Hij werd met een ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH).

De Surinaamse politie is ter plekke en doet onderzoek naar het ongeval.

- Advertentie -

9 REACTIES

 1. Het verkeer staat precies voor de ambulance met andere woorden dat de ambulance hierna in zijn achteruit zijn weg zal moeten vervolgen. De KPS staat er bij en kijkt er naar. Geen enkele actie om het verkeer om te leiden zodat de ambu ongehinderd weg kan rijden. Is ons volk nu zo dom. Onbegrijpelijk. Je zal met spoed geopereerd moeten worden na zo’n ongeval en dit tegenkomen. Ooooo my God.


  Maak melding

 2. Deze brommers zijn meestal ook opgevoerd. Die Dayang (merk bromfiets) zijn zelfs 110cc. Hopelijk krijgt deze slachtoffer goede zorg en hulp.


  Maak melding

 3. Het is een gewoonte van velen die zo genaamd een rijbewijs bezit dus bekwaamheid en verkeer fatsoen zal je denken ik zie velen zien rijden zonder richting aan te geven rechts of links dus veilige afstand bewaren. Zelfs motor agenten spelen mooi weer nooit stoppen ze iemand om rij en kenteken bewijst te vragen alleen maar rond rijden doen ze en iedereen heeft haast in zijn automaatje, maar wij Surinamers staan altijd bekend als laat komers(ik stond in de file)


  Maak melding

 4. De straat is breed genoeg om makkelijk een voetpad en een bromfiets pad te maken .

  Wanneer worden de ruimte naast alle bestaande wegen beter benut .

  Er is zelf ruimte om zelf een trein of tram te laten rijden .

  De kinderen die nu op de basis school zijn zullen de inzichten hebben om dat later te realiseren .


  Maak melding

 5. De bromfietsen willen de auto’s eeuwig inhalen. Auto moet 40/50 rijden. Hoe haalt brommer in. Wil zijn helm zien. Die man moets rechtsaf en de brommer was achter hem. Die hft niet opgelet.


  Maak melding

 6. Bouterse moet betere wegen maken maar hij vult Abrahams en Boereveen zaken voor de verkiezing .

  En ik ben zeker dat de Cassave Fabriek voor de verkiezing begint te draaien door NDP


  Maak melding

 7. @Wendy,

  “Wil zijn helm zien”
  Hij gaat zijn broek voor je uittrekken, zie je zeker een brandweer helm. Bekijk hem goed want gezien jou reactie’s krijg je die nooit genoeg te zien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.