Bestuurder levensgevaarlijk gewond na botsing tegen boom

10
Bestuurder levensgevaarlijk gewond na botsing tegen boom

De bestuurder van deze personenauto is zondagavond rond 23.15u levensgevaarlijk gewond geraakt, na een botsing tegen een boom aan de Awaristonstraat (zijstraat Tout Lui Faultkanaalweg) in het Maretraite Project.

De bestuurder raakte door de botsing bekneld in het voertuig en is door manschappen van het Korps Brandweer Suriname eruit bevrijdt.

Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

De Surinaamse politie kreeg de melding van het ongeval via het Command Center en ging ter plaatse voor onderzoek.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. elke verkeers ongeluk is er een teveel,ik weet wel een idee hoe dit minimaliseren
  laten we hier een oplossing voor bedenken want we hebben allen mee temaken
  een Fonds waar iedere weg gebruiker een bedrag betaald ,die gebruikt wordt voor hulp verlening


  Maak melding

 2. Meneer de wachter met zijn s3 kogelwerend vestje die als enigste naar Amerika is geweest met vakantie en dat hij met vakantie naar Suriname gaat om te vissen en een auto zal huren hij alleen kan het doen verder niemand hij is gevaaaaarlijk.je hele zwakbegaafde leven maak je hier bekend boeriekie jesie langa maar mie torie sma no sa jere of lezie op WKN 🤭🤭🤭🐣


  Maak melding

 3. Laat Me. Je praat graag over mij he? Kom je deze Wactertje nog opzoeken of ben je bang geworden. Je zou toch binnen een uur bij me zijn? Je kan goed blaffen op afstand, ik zou ook zo een waakhond willen hebben als jij.


  Maak melding

 4. Ik word begrafenisondernemer. Aan stoffelijk overschot hebben wij in Surin@me overvloed. Ik neem een paar pas aangekomen Haitianen in Dienst, een Cubaanse pater, een Guyanese Pandit, een Indonesische Mulvi in dienst. Ik ga keihard concurreren met Hamdard. Ik wil lijken ophalen bij, brengen en valuta ermee verdienen. Srd is vanaf volgende maand toch niets meer waard, de rest is downgrade in Suriname. Een president c.q. een moordenaar tekent ook namens mij op genomen besluiten. Dat wil ik niet, nada.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.