Tambaredjo beschikt binnenkort over schoon drinkwater

6
Tambaredjo beschikt binnenkort over schoon drinkwater

Bewoners van Tambaredjo in het district Saramacca, zullen binnen niet al te lange tijd beschikken over schoon drinkwater.

De Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft gisteren (11 januari) een aanvang gemaakt met het aanleggen van een waterdistributienet in het gebied.

Daarbij zullen ongeveer 90 gezinnen van Suriname worden voorzien van schoon drinkwater. De bewoners maken nu gebruik van regenwater.

De huisaansluitingen zullen plaatsvinden zodra de hoofdbuis is aangelegd. Zodra de woningen zijn aangesloten, kunnen de Surinaamse bewoners beschikken over het water.

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. SWM de in geslaagde weg is goed want als je geen waterkraan en water thuis hebt je weet het wel ga zo door op de goede weg want al die vorige zittende regeringen dachten daar nooit aan. proost proost maar probeer ietjes sneller te werken graag want je loopt nog ver achter


  Maak melding

 2. Na al de problemen door de olie exploitatie te hebben meegemaakt krijgt Tambaredjo ( meer welvaart) eindelijk een voordeel in de tijd van verkiezings stunts van de ndp. De gezinnen kunnen dat best gebruiken.


  Maak melding

 3. Tamaredjo ligt niet in het district Saramacca, maar in Commewijne. Anno 2020 hebben mensen nog een schoon drinkwater? Schande, Afrikaanse toestanden! Vraag me af waarvoor al die districtscommissarissen elke maand geld vangen. Ze zouden zich moeten schamen!


  Maak melding

 4. Ik ben in ieder geval blij dat tussen alle ellende door toch hier en daar vooruitgang wordt geboekt. Beetje bij beetje.
  Trouwens, ik zag laatst een stel blanken(Ned) die zelfvoorzienend leven. Ze gebruiken gefilterd regenwater en poepen in een bak. Back to basic heet dat. Simpel hoeft niet slecht te zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.