Afonsoewa: ‘Ik laat mij niet gebruiken of misbruiken door niemand en geen enkele politieke partij’

79
Afonsoewa

NDP-parlementariër Silvana Afonsoewa heeft vandaag op haar facebook profiel gereageerd op de ophef die is ontstaan na haar uithaal naar de Surinaamse oppositie en Krijgsraad vrijdagavond tijdens de kadermeeting van de partij. Tijdens haar toespraak gaf zij aan dat 2020 het jaar is van de NDP. “Oppositie noch Krijgsraad zal de show stoppen. No wan p’tjing jap japi, no wang p’tjing kes kesi e kong tap a show” riep ze tot grote hilariteit van de aanwezigen in Suriname.

Hieronder de reactie van Afonsoewa:

“Mi yere un deh tap mi ning na Facebook is precies jullie zaak.Ik Silvana Deborah Afonsoewa laat mij niet gebruiken/misbruiken door niemand en geen enkele politieke partij. Wanneer de partij mij in de gelegenheid stelt om burgers te helpen zijn Radio 10 en Starnieuws spoorloos. Wanneer president Bouterse mij de volle ondersteuning geeft om zaken te kunnen realiseren en jullie het lezen gaat het niet viraal op Facebook.

2 weken terug heeft mijn doelgroep beschikkingen gehad, waar waren jullie om me te ondersteunen en de power te geven om door tegaan (?jullie die nu me inbox vullen met screenshots waar mensen me uitschelden). Ik ben bij de NDP da wat klets ik je met jouw partij? Toen ik geen water en stroom had waren de voorzitters van jullie niet inbeeld. Die van de NDP wel. Toen ik geen wegen had om op te lopen waar ik bleef, zat jouw voorzitter op zijn droge. Mi no e vergiet soema sta mi bij in tijden van nood.

Als iemand anders daar voor jouw was hou die persoon dan goed. Jouw verlosser in nood is en was niet de mijne dus kom me hoofd niet vullen. Ik mag de NDP aanhangen, ai pur mi nanga trawan na nowtu. Ik ben geen afgedankte die alles post wat hij of zij doet. mek ding sma san me jepi sab dati. Ik heb godszegen nodig ano di fu yu, dan weet je dat vanaf vandaag. Veel plezier💜meh piki unu sondi ku buka jeti, un seeka🥳”, luidt haar reactie.

- Advertentie -

79 REACTIES

 1. Wat een niveau. Sommige mensen kunnen beter niets opschrijven en beter hun mond houden.😶😶
  Jij bent er een van
  Natuurlijk mag je dankbaar zijn en moet je dit zelf zijn.
  Je bent vrij in je keuze, maar meisje,het gaat nu niet om jouw positie, niet om het individu, maar het gaat om het algemeen belang.
  Papiritigri probeerde je nog vrij te pleiten dor te schrijven
  – Een ongelukkige uitspraak van deze jonge dame. Jonge mensen kunnen vaak
  dusdanig enthousiast raken dat ze de nodige tact even laten voor wat het is.
  Niet dus.
  een beschaafd persoon zou nu zijn excuus aanbieden of ten minste uitleggen dat het niet zo bedoeld was.
  Shame on you 🤫🤫


  Maak melding

 2. Mevrouw Apongswa, de Pom is Zuur: Je laat mij echt lachen met je opmerking dat je je door niemand of politieke partij laat gebruiken of misbruiken.

  Zonder de MOORDENAAR was je nooit assembleelid geworden. Je zou never nooit 20.000 srd per maand verdienen.

  HET LEVEN WAT JE NU LEIDT, heb je te danken aan de MEERVOUDIGE MOORDENAAR.

  DUS GEEF MIJ EEN GROTE BRICK HOOR MEVROUW APONGSWA.


  Maak melding

 3. Dus mevrouwtje zegt: ik denk alleen aan mijzelf en alleen aan wat voor mij is gedaan.
  Met de rest van de mensen in het land heeft zij dus niks.
  Duidelijk.


  Maak melding

 4. Mvg Afonsoewa.. in welk land wil jij je kinderen zien opgroeien…

  Voor mij bent u het toonbeeld van hoe het absoluut niet moet zijn.
  U bent de afspiegeling van alles wat fout kan zijn , net als de NDP


  Maak melding

 5. Dit soort labiele , hersen lossen mensen behoort echt bij Nationale Dieven Partij. Jammer dat er nog in ons land zulke mensen bestaat. Deze Damme is vergeten dat de president een moordenaar en drugsdealer is


  Maak melding

 6. Dat ze dankbaar is respect maar neemt niet weg dat je je als volksvertegenwoordiger een voorbeeld figuur bent. Het lijkt erop dat we alleen maar te maken hebben met asocialen als ik de uitspraken luister die policy doen. Een goede cursus hoe gedraag ik mij in het openbaar zou geen van ze misstaan


  Maak melding

 7. Zij vertelt helder waarom de NDP weer gaat winnen. Omdat er bij mensen een heel diepe angst zit ook maar iets kwijt te raken wat ze gekregen hebben (maar misschien niet eens verdienden).
  Anderzijds, de mensen die er iets bij willen krijgen – goed corruptieloos bestuur en goed vooruitziend beleid – zijn gering in aantal en dus niet in staat het verschil te maken.
  Daarom gaat de NDP weer winnen. Teveel mensen zijn gebaat bij de huidige praktijken.


  Maak melding

 8. Prachtig,zo geef j d anderen die geen ruggegraat hebbn op hun donder.omdt z nits krygen en nits kunne hebben lullen z altyd,ma t zyn e handje vol anal fabeten,dus laat z n hun vel.z gunne nit dt NDP gewon d beste s.alsof chan en vene bigi lip iets vor t land hd gedaan.z zyn zelfs d grootste bedriegers.vandag nog zyn e groep vhp ers langs gekome huis aan huis bezuk,Fu du sang.???? Aleen dt kunne z,60 jare Lang t zelfde Mt die zelfde bejaarden,pfff.k hb z weg gejaagt.opgeruimt staat netjes.


  Maak melding

 9. Ik schaam me om te merken dat vooruitgang bij deze dame alleen materieel gericht is maar ontwikkeling en manieren horen er niet bij. Wat zal ze later aan haar kinderen uitleggen op een familiefeestje of bij1komst van bij of onder haar soortgenoten?
  Mijn oma zaliger (God hebbe haar ziel en wijsheden) zou zeggen: “zeg me wie je vrienden zijn en ik zal je zeggen wie je bent”.


  Maak melding

 10. Afonsoewa heb weleens van de gebeurtenissen van Moiwana gehoord? Het waren lansgenoten die op jou lijken zijn afgeslacht. Vrouwen die zwanger waren, zonder pardon vermoord door jouw baasje. Jij loopt aan de leiband van hem. ALs ik jou was zou ik een toontje lager zingen met die oerdomme uitspraken die jij doet.


  Maak melding

 11. Sekteleider en dwaze getrouwe sektelid, oma taki, soso lafu, het paarse kwaad is al geschiedt en allen zijn ze verworden paarse geliefde oerdomme zombies, blind en doof voor de realiteit om hun heen. Apa taki, a girsie baas habi wang paarse kater foe snoifie.


  Maak melding

 12. Om Bouta maakt de NDPer ruzie met zijn landgenoten.
  Om Bouta maakt de NDPer ruzie met zijn familie, kennissen en vrienden.
  Bouta die nogwel voor moord en drugs is veroordeeld. Bouta die al bijna 40 jaar zijn eigen volk oplicht en belazerd. NDPers weten dit maar zijn zodanig bezeten van Bouta dat zij geen eigen leven meer hebben.

  NDPers, heel veel sterkte en beterschap !


  Maak melding

 13. Ach deze straatmeid bevestigt toch het vooroordeel ? De zwartjes zijn altijd al racistisch geweest en zullen het ook blijven. Dus soort e ka e taki da ti de patata na racistisch ?


  Maak melding

 14. Zij heeft een overeenkomst met misiebaka ook z,n brulaap ho ho ho ho ho mislukkeling die op straat is opgevoed weet kan geen verschil maken tussen goed en kwaad


  Maak melding

 15. Wat een ongelovelijk domme gans is dat.
  Haar uitspraken waren te stompzinnig en onbeschoft voor woorden en totaal ongepast voor iemand in de politiek. Alle andere zaken hebben daar niets mee van doen. Zij heeft die domme, ondemocratische en criminele uitspraken gedaan. Daar gaat het over.
  Een dom “A NO MI” verhaal maakt de walgelijke en onprofessionele klucht alleen maar erger.


  Maak melding

 16. Hatsjereer. Ze lapt jullie gelul aan dr laars.
  Roep haar hoe je wilt jullie kunnen niet naast haar staan.
  Meisje yu na bana bon. O moro ding e trowe dotie o moro yu e fatoe.


  Maak melding

 17. Mi gado , welke school had ze bezocht . AMS : algemeen methyl school te afobaka zeker .
  Ai mang kinderachtig ophef man man …dit geen stijl cq niveau zeker niet voor politicus. Ik daag gaat voor een debat ….


  Maak melding

 18. Die moordenaar laat zich regel matig injecteren om als een blanke er uit zien..
  Jaren geleden was hij donker zwart, maar tegelij k er tijd heeft hij de blanke mens in het algemeen..


  Maak melding

 19. En dit noemt zich politicus. Een inhoudelijk debat met hoor en wederhoor zit er bij deze hersenloze NDP ers niet in . Schelden en grootspraak, maar verder helemaal niks voorstellen is het typische beeld van een NDP er . Met deze mensen aan de leiding in het land moet er serieus gevreesd worden voor de toekomst van Suriname.


  Maak melding

 20. Afonsoewa is sinds Misiekaba dor geschoven is in een soort overdrive geraakt die heel veel herrie maakt om koste wat kost op een verkiesbare plaats te komen. Dat ze zich daar mee als een aap gedraagt valt haar en haar omgeving niet op.


  Maak melding

 21. En nu terug in je paarse mandje. Wat n niveau. En dat is volksvertegenwoordiger. Woordenschat, grammatica, stijl en struktuur van LBO niveau. En dat soort vertegenwoordigt de burger. Geef mijn portie aan Fikkie


  Maak melding

 22. Afonca en misikaka jullie beloven mensen huizen hoe gaan jllie ze de huizen bouwen met welke grondstoffen en machines .

  Misikaka hoe zwaar worden de stenen om de huizen te bouwen .

  Afonca hoe warm of welk Temperatuur hebben de woningen overdag en avond uren

  Misikaka hoe lang duurt het om een twee kamer woning te bouwen .

  Afonca kan je de woning bouwen zonder een lening te nemen .

  Hooghart met welke grondstof maak je de dak van de woning dicht .

  Misikaka hoe kan je het regen water van de woningen op vangen voor hergebruikt voor landbouw .

  Afonca hoe duur worden de woningen voor de sociaal zwakkeren met een inkomen van 500 SRD per maand .


  Maak melding

 23. Suriname heeft wel meer van dit soort pittige vrouwen nodig. De beeldspraak die zij gebruikt is treffend. Wat jojo met tienduizenden woorden tracht uit te leggen doet zij met een aantal woordcombinaties in twee a drie korte zinnen.


  Maak melding

 24. Als vakbond leider begonnen in 1980 maar eindig nu als veroordeelde 2020 beter kan het niet Opa Bouterse na 40 jaren .

  De groeten

  aan

  Bouterse hou de hoofd KOEL


  Maak melding

 25. Sylvana je doet n goeie job maak je niet druk met kleinzielige mensen. .. je hbt n doet veel voor de mensen, wie dat niet wil inzien is ziende blind. De Here alleen heeft ht recht tot oordelen en hij zal jou rijkelijk zegenen. Keep on doing the good job.


  Maak melding

 26. Deze mevrouw is puur INDIVIDUEEL bezig, wat de
  rest van het Volk overkomt door Paars beleid,
  interesseert haar niet !

  Erger is dat mevrouw uit puur egoisme onze Sranan-
  rechtsstaat wil vernietigen en belachelijk maken !

  Blijft u aub met uw vingers van de Rechtsstaat en van de
  Rechterlijke Macht af, mevrouw !
  De Rechters en de Krijgsraad zijn ONAFHANKELIJK en ook
  u moet net als de veroordeelde chef, de Rechtspraak respecteren !

  U zou moeten weten wie onze landgenoten zonder vorm
  van proces heeft helpen martelen en vermoorden in de
  8 December-massamoordcase en u zou moeten weten wie
  de onschuldige dorpelingen van MOIWANA heeft laten
  doorzeven met kogels !
  Trouwens er zijn nog anderen Srananmans vermoord tijdens
  de militaire onderdrukkingsperiode !

  Schaam u aub diep en BLIJF, samen met uw politieke makkers,
  AF van Onze Rechtsstaat en Onze Rechterlijke Macht !

  DAT IS LANDSBELANG, MEVROUW !!!


  Maak melding

 27. Trauma verwerking noemt men dit.
  NDP-parlementariër Silvana Afonsoewa heeft een minderwaardigheidscomplex. Waarom zou zij anders haar meerderen voor p’tjing jap jappie en p’tjing kes kesi proberen uit te maken.

  Verder geeft ze in haar speech aan dat ook zij voor wat p’tjing moni te koop is.


  Maak melding

 28. @Wendy
  Je hebt echt een zielsverwant gevonden.Heeft ze wel enige scholing genoten? Jullie kunnen elkaar de hand schudden en verder gaan met dromen die in een nachtmerrie zullen ontaarden.Time will tell.


  Maak melding

 29. Lieve mensen,

  Op 25 mei 2020 moet de NDP weggestemd worden. Ik hoop dat ’t Surinaamse volk nog niet vergeten is, wat er de afgelopen tien jaar met de waarde van de Surinaamse dollar is gebeurd. Amnestie wet doorgedrukt, de slechtste deal mbt Alcoa en dat praat men van nationaal belang. Wie gaat die 3,6 miljard usd betalen die er geleend is aan schulden! Wet op schuldenplafond ook doorgedrukt, noem maar op, ding mang ei sit sani, sang deh in voordeel gi ding en ding mati’s. U bent vast wel vergeten dat er extra geld gedrukt is, dus na de verkiezing wordt die koers zeker tweemaal. No las yoe edeh…….


  Maak melding

 30. Goed zo Mevrouw Afonswa.
  Teygi ding leeghoofden.gi mi jerre.
  Ze praten alleen over dingen die nog niet gerealiseerd zijn . Waarom niet ovet dingen die onder deze regering gerealiseerd zijn.
  Ik zeg het nogmaals ,Er is geen regering die zoveel gerealiseerd heeft dan de huidige regering olv Deze President, en daarom staat het volk achter hem .
  Gelukkig zijn er meer ruimdenkende en eerlijke surinamers die achter de regering staan en niet om te kopen zijn . 25 mei gaat de oppositie weer janken .


  Maak melding

 31. Deze domme kes kesi is aanhanger van een dubbel veroordeelde crimineel die met z’n eigen bek heeft gezegd dat hij rustig doorslaapt al zou de hele stad in brand staan, m.a.w hij geeft geen moer om het volk.

  Afonsoewa is een paarse huisslaaf & billenlikker die blindelings blijft huppelen achter haar meester en afgod bouta en daarmee maakt ze zichzelf alleen maar belachelijk. Maar dat maakt voor die paarse bermrat niet uit zolang haar zakken maar flink gevuld worden.

  SU zal nooit structureel vooruit komen zolang dit soort parasieten in het machtscentrum zitten.


  Maak melding

 32. Off Topic:
  De heer Rusland, de voorzitter van de kleine politieke partij NPS wil groot doen. Het debacle van de NPS in West Suriname wil hij opnieuw voortzetten. Gregory Rusland stelt voor om de olie- en gasgelden te gebruiken om de bauxietvoorraden in West Suriname tot ontginning te brengen. De ouderen onder ons weten dat de NPS in West Suriname meer dan 1 miljard Nederlandse guldens heeft laten verdwijnen. Hoe durft deze man namens de NPS met een dergelijk ” oneerbaar” voorstel te komen. De NPS heeft geen recht meer van spreken. Geen enkele multinational wil haar handen branden, met andere woorden geen enkel internationale grootbedrijf wil haar geld kwijtraken in West Suriname. De bauxietvoorraden in West Suriname zijn niet te vergelijken met de gigantische voorraden die in Moengo, Paranam, Onverwacht en Lelydorp aanwezig waren. Deze gasten van de NPS zullen het nooit meer leren. Multinationals stoppen hun geld liever in het ontdekken van olie en gas.


  Maak melding

 33. @RobG
  Uw snappertje is te klein om te begrijpen wat Rusland wel begrijpt.
  Suralco/Alcoa zijn vertrokken omdat er voor het ontsluiten van Backhuis geen goedkope energie geleverd kon worden door Suriname.
  Naast Olie is er ook veel Gas. Het Gas wordt gebruikt om de Floating, Production, Storage en Offloading facility van energie te voorzien. De rest wordt afgefakkeld ( nodeloos verbrand).
  Nu dat gas mits voldoende en wat Cruderesidu zou de haalbaarheid van de ontsluiting van Backhuis dichterbij kunnen brengen.

  RobG uw haat zet u oogkleppen op.


  Maak melding

 34. Ook deze dame is zwaar besmet met het paarse virus en duidelijk gehersenspoeld net als die loopjongen en schandknaap van Adhin, je broeders en zusters en kleine kinderen in de binnenlandse oorlog in Moiwana zijn door jouw voorzitter, tevens veroordeelde moordenaar, op een beestachtige wijze afgeslacht, net als famillieleden van Adhin, in 82, en nog adoreren deze mislukkelingen deze misdadiger met 2 veroordelingen, en denken ook nog de rechterlijke macht te kunnen bespreken, met dit soort van laag niveau zonder normen en waarden, denken deze lieden van die paarse criminele organisatie de boel te kunnen intimideren, 25 mei zal een zwarte dag voor jullie paarse criminelen zijn, dan valt het doek, en zal Suriname eindelijk verlost zijn, vooral als er ook nog een paar van die bende zoals de veroordeelde moordenaar en die rover van Abrahams, achter slot en grendel zitten.


  Maak melding

 35. Afonsoewa jouw woorden raken kant nog wal. Wat een belachelijke vertoning voor wat geld en goederen en onroerend goed laat je overduidelijk met je uitspraken merken dat heel goedkoop bent. Je bent niet waarde vast. Je laat je niet gebruiken of misbruiken???? Volgens mij ben jij je maagdelijkheid op zeer jonge leeftijd kwijtgeraakt ben je dit soms vergeten???
  Door in beeld te komen met je hersenloze uitspraken is het kassa voor jouw en je familie. Wanneer je niet geleerd hebt, zal stelen en oplichten je sterkte kant zijn.
  Laag bij de grond ben je om de Krijgsraad te kleineren om geld en goederen over de ruggen van het volk. Duidelijk een vies spelletje van zelfverrijking om achter een moordenaar te staan. Zegt heel veel dat jij een zeer laag zelfbeeld hebt. Duivelse praktijken en lachend op de foto met de moordenaar. Gevoelloos en totaal geen rekeninghoudend met de gevoelens van de families van de 15 december moorden doe tot op heden blijven strijden voor gerechtigheid. Meisje na bong pritie joe


  Maak melding

 36. Van foto tot artikel; totaal geen professionaliteit, deskundigheid of fatsoen.
  Uitstraling en uitspraken geven weer, hoe men land, volk en middelen als persoonlijk bezit ziet, welke men naar willekeur en eigen belang beheert.

  Ongeacht politieke kleur, dit getuigt niet van het juiste niveau om op deskundige wijze volksvertegenwoordiger te kunnen zijn.

  Laten we het er op houden dat deze mevrouw een emotionele uitspatting had, nu gaat nadenken en haar gedrag zal beteren. Vervolgens zal zij inzien dat er meer nodig is om een voorbeeld te zijn en om daadwerkelijk het verschil in positieve zin te maken.


  Maak melding

 37. Goed zo adongfososo no ka de rumble in the jungle doe bouta meer slecht dan goed. Bedankt voor je misplaatste medewerking deze ongeletterde idioot dacht de rechters te intimideren en beledigen. Werkt heel goed voor de paisa kan haai. Als de rechters hem per direct laten opsluiten wegens gepoogde intimidatie mag ze ook direct asiel gaan vragen bij Obiamang die mals vlees lust.


  Maak melding

 38. Nu moet de NDP haar nog gezonde voeding geven want kijk hoe mager ze echt is!!
  De veroordeelde moordenaar houdt haar pols vast a mangri jere!


  Maak melding

 39. A pong soewa: Yeh kari boeng sma yap yapi! Da yeh begi joe egi partij sma foe go na rechtbangi gi joe basi. Ma foe saide dang?! Go go ai poeroe smoko noh, foe joe basi? Je gaat voor nog vijf noh, wakti yoh fiereng teh in joe zaka!!! Joe zaka zaka!!! Jo yang a sem pasi die mek djie joe, monchi monchi. Weh verkracht a volk nanga a kondre, yeh verstang!


  Maak melding

 40. Kondremangs
  Neem deze keskesie niet kwalijk. …ik heb al eerder aangegeven dat ze geen refentiekader Had waar ze vandaan komt. ….en dat er geen licht en wegen waren. …ze voelt zich net Alice in Wonderland in Paramaribo. …..ALLEEN idioten keuren haar uitspraken goed. ….
  Geen aandacht meer aan haar besteden. ….aapje wil ook een pijpje meeroken. ….net als Lawpi. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 41. Kondremangs
  En voor die andere japjapi Lawpi die met zijn leeg waterhoofd. ..die in zijn waanbeeld alleen maar ontwikkeling ziet door DiDiBri en zijn boevenbende. ……hetvolgende. …fos marpa beng lepi. ..keskesi beng sorgoe eng pikin. …..jo bongrobita …@jojo slaat je iedere keer ko. ..maar je leert het niet. ..net als me landgenoten hier met hun verkoop van hun ziel voor een voedselpakket……
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 42. Mi lees a heer pagina diesie.. Plus a reklame.. Ai soor wang volksopstand broko in sranang.. Wang patroon deh… Ah dame e power wang boto die e soengoe… Dat lees ik


  Maak melding

 43. er wordt een zinnetje uit zyn context gehaald door de jounalistic en de rest gaat daarop voor borduren wie is hier nog dommer of ben ik dat
  Die dame lacht jullie uit, en laat zien hoe diep geworteld de weerstandt van de middenstanders zit, zichbaar voor de armere die in meerderheidt zyn en daar een conclusie aan verbinden
  want wat voor sommigen als rechtvaardig geldt voor anderen als onrechtvaardig
  Think about that


  Maak melding

 44. Yu wintji Silvana Afonsoewa a.k.a. Apongswa, of eerder gezegd Adongsma, want dat ben je, een hersenloos garnaal. Ai mie mama, wat een belachelijk schouwspel aller tijden, wat betreft jou uitspraak bij je toespraak tijdens de kadermeeting, no wan p’ting jap japi, no wan p’tjing kes kesi e kong tap a show, terwijl jij zelf heen en weer liep te springen als een p’tjing montji montji kes kesi. Je hebt gewoon jouw mensen (de bosland creolen) te schande gemaakt


  Maak melding

 45. Slechts 1 mier is van natuurl duizenden maal wijzer dan alle ndper samen bij elkaar. Een mier heeft geen leider nodig om te kunnen werken en te eten, maar die paarse dombo’ s wel.


  Maak melding

 46. Ik kan mij niet voorstellen dat Afonsoewa en Abrahams hun lelijke bedrieglijke smoel hebben laten horen. Wat een oerlelijke bosbewoonster die zogenaamd parlementslid is. Echt soort zoekt soort. Hoe lang denken zij het volk te kunnen manipuleren? Ook hieraan kan snel een eind worden gemaakt. Afonsoewa gaat straks moeten vluchten of de bossen in of haar heil zoeken over de grens. Abrahams en Bouta hebben ook niet het eeuwig leven.
  De hele is niet in de hemel maar hier op aarde. Een hele rechtstaat bedreigen of manipuleren is een zeer ernstige zaak.
  Dus Afonsoewa boslandbewoonsters jij hebt iets op het hals gehaald hoop dat je ook rustig kan slapen net als Bouta. Wat een dom ongeschoolde varken bent jij. Jij wil aandacht die ga je ook volop krijgen zo lang als je leeft.


  Maak melding

 47. zij is net zo hersenloos als die moordenaar DESIE BOUTERSEN…hy is de naam president niet eens waard.WEGSTEMMEN DAT ZOOITJE….NDP….een waardige president maak ook nooit zulke fotos wat ik hier boven zie.te persoonlijk…..het is te zien ja dat hy haar uit nood helpt dat handje daar zegt genoeg hoor…..😂😂😂


  Maak melding

 48. You can take a monkey out of the jungle but you can’t take the jungle out of the monkey.

  Het bovenstaande is van toepassing op figuren als Afonsoewa en Misiekaba.


  Maak melding

 49. Waar lult ze over!!!

  Ze praat alsof we nooit wegen hadden alsof we nooit fatsoen hadden.
  En dit zit in de politiek !!!

  Ik schaam me rot als ik deze bs moet lezen van een meid zonder enig niveau..ik schaam me rot dat dit tuig een moordenaar ophemeld !!!

  Maar ja de hand die je voed bijt je niet…je werk tussen tuig dieven en moordenaars en neemt het ook nog voor ze op.

  Het kan niet anders dat ze goed betaald word en af toe die moordenaar onder de tafel verwend.

  Meisje ga aub weer naar school want eerlijk van empty shells like you ..daar zit niemand op te wachten….

  De surinaamse politiek begont steeds meer op een kleuterschool te lijken…


  Maak melding

 50. Het is mij trouwens opgevallen dat ze met dr tieten bijna in opa dr smoel zit…

  Gek dat iemand voor wat centjes bereid is dr onschuld te verkopen aan no 1 killer vh land …geld is een drijfveer om je volk te verraden, met geld kan je vrouwen kopen zoals dit arm kind!

  Deze jungle bitch is niet meer dan een verkapte prostitue…

  Als je de foto bekijkt dan zie je meer dan baas kiermang en motjo…

  Wie dom is moet lesgeld betalen….dat zal ze wel horizontaal verticaal aan de dr baas betalen.

  MEISJE JE BENT WALGELIJK…EN NIET MEER DAN EEN SEXWERKER VD WATERMOLENSTRAAT.


  Maak melding

 51. Best een mooie meid. Zelf de president denkt er zo over. Kijk hoe die man haar hand vasthoudt.
  Aan al die zakkenwassers in hol land zeg ik kijk naar je eigen vrouw of ben je wegens gebrek boeler geworden. zo en vrouw daar kunnen jullie alleen van dromen.
  ruk ze


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.